bu nasıl bi erkek!!

kişiliği oturmamış kuzum bunun karaktersiz adam bence gitsin kendine kendi gibi midesi geniş insanlar bulsun

kızlar bende uzun zamandır arkadas oldugum bi erkekten hoslanmaya basladım duygularımı benden önce onun açmasını istedim ve sonunda benden hoşlandıgını söyledi onca erkekten farklı bi yanı vardı eğer bi ilişkide beraber bi birliktelik olmazsa o kişiyi aldatacağını söyledi tabi bende şokk...ya beraber olucaktım ya hiç istemicektim bu bi ihtiyaçmış benle olmazsa baskasıyla olurmuşta falanda filan..beyfendi aşkı bi bütün olarak görüyor ve o bana nasıl saygı duyuyosa benimde ona saygı duymamı bekliyormuş..ya hoşlanıyorumda napıcam kızlar bi akıl verin arkadas kalıp peşimden mi koştursam napsam???

Bence onun Amacı seni Mağdur etmek güzelim o adamdan bi Cacık olmas sana Eşimle ben kaçarak evlendik Hemen Nikah yaptık Düğünü 4 ay sonra yapıcaz dediler Bende Eşime Gelinliğimi Gelenek Görneklerimze Göre Giymek İsterim Dedim ve 4 ay oda beni bekledi Düğünümüze kadar el sürmedi. Seven adam sana böyle saçma sapan şeyleri öne sürmez ;):14:

Son düzenleme:
Ben inanıyorum ki, bekarete önem vermeyen erkeklerin bazıları gerçekten de düşüncelerinin arkasında sağlam durabilen insanlardır. Yani eğer evlilik öncesi birlikteliğe karşı değilsen, o zaman karşındaki kadında da bu özelliği aramayacaksın. Bu adamları kutlarım, bir duruşları vardır.
Evlilik öncesi ilişkiye karşı olup, evlenmeden önce bir kadınla yatmamış erkeği de kutlarım, onun da bir duruşu vardır.

Ama evlilik öncesi ilişkiye karşı olup, namuslu bir kız arayıp, ayıp günah diyip, bunu yapmış olan erkekten tiksinirim ! Sen yap yap, ama kadına gelince namuslusunu iste...Tiksinç

Bir de evlilik öncesi ilişkiye karşı olmayıp, bekaretin bir önemi yok benim için diyip, sonra evlenme zamanı gelince bakire bir kız arayan erkek de aynı derecede tiksinçtir.

Bir araştırma okumuştum, bekaretin önemi yok diyen erkeklerin bir çoğu, iş evliliğe gelince bekarete önem verdiklerini itiraf etmişler ya da fark etmişler. ( türk erkekleri üzerinde yapılan bir araştırma)

bu kişi ilişkiyi cinsel ilişkiye girmek için yaşıyor belli ki.başka bir değişle ilişkiye ve hayatındaki kadına "ihtiyaçlarını" karşılamak için katlanıyor.siz ya da başkası onun gözünde sadece vücut olacaksınız.o tipler bu mantaliteyle de kimseyi sevemezler zaten.şimdi çok modern ayakları yapıp artık aile olmak istediklerinde de annenin uygun gördüğüyle evlenirler.

Şimdi bu tarz cümleleri kuranlar kurnazlık yaptıklarını sanıyorlar.. hani ben isteklerimi baştan belirtiyorum içten pazarlıklı değilim dürüstüm vs vs vs..

İnsanlar özel hayatında ne isterlerse onu yaşarlar heleki cinsellik öyle yapalım edelim ihtiyac falan filanda değildir! Heleki böyle bir diretme çok komik.

Benimde sana tavsiyem uzak dur!

beyefendi evlenene kadar bu şekilde devam ederim diyo.. bide üstelik bunu yazmıstı:
Ben böyle bi ilişkiyle hiç mutlu olmadm cnm ve sanrm hayatıma girenlerden sadece biriyle birlikte olmadım ve bilmiyorum bu çok çocukça geliyor ve tabii bu bnm tercihim olmamashtı :-) sonuçta aldatmshtm da kendisini çünkü bana istediğimi vermemeyi tercih etmişti.

beyefendi evlenene kadar bu şekilde devam ederim diyo.. bide üstelik bunu yazmıstı:
Ben böyle bi ilişkiyle hiç mutlu olmadm cnm ve sanrm hayatıma girenlerden sadece biriyle birlikte olmadım ve bilmiyorum bu çok çocukça geliyor ve tabii bu bnm tercihim olmamashtı :-) sonuçta aldatmshtm da kendisini çünkü bana istediğimi vermemeyi tercih etmişti.

''olmamashtı'' ''aldatmshtm''...

Siz kaç yaşındasın?

Son düzenleme:
Şimdi bu tarz cümleleri kuranlar kurnazlık yaptıklarını sanıyorlar.. hani ben isteklerimi baştan belirtiyorum içten pazarlıklı değilim dürüstüm vs vs vs..

İnsanlar özel hayatında ne isterlerse onu yaşarlar heleki cinsellik öyle yapalım edelim ihtiyac falan filanda değildir! Heleki böyle bir diretme çok komik.

Benimde sana tavsiyem uzak dur!

evet millet baya uyanıklaşmış.eskiden erkekler kızı tavlayıp,kendine iyice ısındırdırıp,birkaç aydan sonra temastır öpüşmedir girişirlerdi sonra ağızlarının payını alırlardı.:1::41:şimdikiler baştan sözleşme imzalıyor yatacaksan çıkalım yoksa oyalama beni,vakit kaybı olma.:ssz:kız kabul etmezse hadi by bye ederse bu anlaşmanın üstüne hemen olacak iş zaten.en kestirme yol,oh valla.sonra sıkılana kadar devam.sıkılınca hoşçakal...

Hiç vakit bile kaybetmeden böyle insanlara kapılarınızı kapatın bence. Deli midir nedir laflara bak...

bu ne böyle dikkat etseydim yazış tarzınıza hiç yorum yapmazdım.Türkçe'yi katledene yorum YOK.:45:

Evet bu tarz yazı yazanların ve konuşanların yaş aralıklarını tahmin ediyoruz.. 3 yıldır böyle bir akım var gidiyor hadi hayırlısı... Belki konumuz harici ve tabiki bende Türkçemizi tam anlamıyla kullanamıyorum ama dikkat etmeliyiz..

tüm yazılanlardan ortaya güzel bi karma hazırlayıp okkalı bi cvp yazdım cevap mutlaka vericektir sizleride haberdar ederim son durumdan bütün yorumlar için teşekkürler inanın cok etkisi oldu

tüm yazılanlardan ortaya güzel bi karma hazırlayıp okkalı bi cvp yazdım cevap mutlaka vericektir sizleride haberdar ederim son durumdan bütün yorumlar için teşekkürler inanın cok etkisi oldu
ama hala benim soruma cevap vermedin:)

kızlar bende uzun zamandır arkadas oldugum bi erkekten hoslanmaya basladım duygularımı benden önce onun açmasını istedim ve sonunda benden hoşlandıgını söyledi onca erkekten farklı bi yanı vardı eğer bi ilişkide beraber bi birliktelik olmazsa o kişiyi aldatacağını söyledi tabi bende şokk...ya beraber olucaktım ya hiç istemicektim bu bi ihtiyaçmış benle olmazsa baskasıyla olurmuşta falanda filan..beyfendi aşkı bi bütün olarak görüyor ve o bana nasıl saygı duyuyosa benimde ona saygı duymamı bekliyormuş..ya hoşlanıyorumda napıcam kızlar bi akıl verin arkadas kalıp peşimden mi koştursam napsam???

Bu nasıl bir erkek?
Bu tipler, ürolojik bölgesiyle beyni yer değiştirmiş modellere giriyor...

Peşinden koşturmakla değerli vaktini harcama...Zira istediği sen değilsin..

Son düzenleyen: Moderatör:
bütün ilişkilerinde yaşamış evleneceği kişiylede aynı şeyleri paylaşmayı düşünüyo yani kimseye farklı muamele yapmıyo tavizde vermiyo maalesef o vermiyosa ben niye veriyorum ki:ssz:

sagolsun:37::37:
herkese eşitmiş işte:27::27:

Cinsellik sadece erkekler için bir ihtiyaç değildir bu birincisi, ikinci olarak bu ihtiyaç illa biriyle beraber olarak karşılanmıyor farklı yolları da var ama mesela yemek yemek su içmek de ihtiyaç ve sadece yemek yiyerek , su içerek bu ihtiyacımızı karşılamış oluyoruz alternatifi yok yani. Ayrıca bizim hayvalardan biraz farkımız da olmalı değil mi sadece içgüdülerimizin peşinden koşamayız iki taraf da bunu istiyorsa yaşanır ya da yaşanmaz ama bu benim için ihtiyaç olmazsa olmaz bir şey hayvanlardan bir farkım yok benim çiftleşmem lazım bu yüzden aldatırım diyor kısaca. Siz böyle birini kendinize layık görmüyorsunuzdur umarım.

Son düzenleme:
uyanık adammış..
senin ondan hoşlandığını anladı ve seni deniyor..olur dersen ne ala, olmaz dersen zaten başlamadan biter..
onun için sorun olmaz çünkü zaten sana gerçek anlamda değer vermiyor, onun istediği bir süre herşeyi yaşayacağı bir karşı cins ,değer veren erkek zaten bu şartla bir ilişkiye başlamaz..

sakın beni seviyor deme..
kendine değer veriyorsan sana ilk şartı bu olan bir adamın yüzüne bakmazsın,

karar senin..

Dürüst adammis, yalansiz bir sekilde iliski daha baslamadan bir iliskiden beklediklerini söylemis.
Hayir bunda kizilacak ne gibi bir durum var ki? Yalan söylese, kendi gibi olmasa, hem seninle hem baska kadinlarla görüsse, seni kandirmaya calissa daha mi iyi?

Beklentileriniz ortaksa bu is olur, degilse olmaz.
Bunlari bastan konusmak sonrasinda daha büyük yaralar acilmasini engeller. Herkesin iliskilerden beklentileri farklidir, bu da cok normal.

kızlar sonunda beklenilen cvp geldi bu cevabı yazmıs:
hayatım ne dediysem o..hoşlantı var dedm başka bişi demedm hiçbi zaman :) aşk ve sevgi zor şeyler sonradan dönşebilir de dönüşmeyebilir de we onun da sözü olmaz :) bence saygı duyalım karşılıklı we arkadaş olarak dewam edelim..bıraksam küfür edeceksin şimdi? :)

Son düzenleme:
Back
X