Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bende uzun zamandır arkadas oldugum bi erkekten hoslanmaya basladım duygularımı benden önce onun açmasını istedim ve sonunda benden hoşlandıgını söyledi onca erkekten farklı bi yanı vardı eğer bi ilişkide beraber bi birliktelik olmazsa o kişiyi aldatacağını söyledi tabi bende şokk...ya beraber olucaktım ya hiç istemicektim bu bi ihtiyaçmış benle olmazsa baskasıyla olurmuşta falanda filan..beyfendi aşkı bi bütün olarak görüyor ve o bana nasıl saygı duyuyosa benimde ona saygı duymamı bekliyormuş..ya hoşlanıyorumda napıcam kızlar bi akıl verin arkadas kalıp peşimden mi koştursam napsam???
beyefendi evlenene kadar bu şekilde devam ederim diyo.. bide üstelik bunu yazmıstı:
Ben böyle bi ilişkiyle hiç mutlu olmadm cnm ve sanrm hayatıma girenlerden sadece biriyle birlikte olmadım ve bilmiyorum bu çok çocukça geliyor ve tabii bu bnm tercihim olmamashtısonuçta aldatmshtm da kendisini çünkü bana istediğimi vermemeyi tercih etmişti.
Şimdi bu tarz cümleleri kuranlar kurnazlık yaptıklarını sanıyorlar.. hani ben isteklerimi baştan belirtiyorum içten pazarlıklı değilim dürüstüm vs vs vs..
İnsanlar özel hayatında ne isterlerse onu yaşarlar heleki cinsellik öyle yapalım edelim ihtiyac falan filanda değildir! Heleki böyle bir diretme çok komik.
Benimde sana tavsiyem uzak dur!
''olmamashtı'' ''aldatmshtm''...
Siz kaç yaşındasın?
bu ne böyle dikkat etseydim yazış tarzınıza hiç yorum yapmazdım.Türkçe'yi katledene yorum YOK.![]()
ama hala benim soruma cevap vermedin:)tüm yazılanlardan ortaya güzel bi karma hazırlayıp okkalı bi cvp yazdım cevap mutlaka vericektir sizleride haberdar ederim son durumdan bütün yorumlar için teşekkürler inanın cok etkisi oldu
kızlar bende uzun zamandır arkadas oldugum bi erkekten hoslanmaya basladım duygularımı benden önce onun açmasını istedim ve sonunda benden hoşlandıgını söyledi onca erkekten farklı bi yanı vardı eğer bi ilişkide beraber bi birliktelik olmazsa o kişiyi aldatacağını söyledi tabi bende şokk...ya beraber olucaktım ya hiç istemicektim bu bi ihtiyaçmış benle olmazsa baskasıyla olurmuşta falanda filan..beyfendi aşkı bi bütün olarak görüyor ve o bana nasıl saygı duyuyosa benimde ona saygı duymamı bekliyormuş..ya hoşlanıyorumda napıcam kızlar bi akıl verin arkadas kalıp peşimden mi koştursam napsam???
bütün ilişkilerinde yaşamış evleneceği kişiylede aynı şeyleri paylaşmayı düşünüyo yani kimseye farklı muamele yapmıyo tavizde vermiyo maalesef o vermiyosa ben niye veriyorum ki![]()