Bu nasıl bi gün?

CalmBeforeTheStorm

The Best
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2017
1.564
2.901
53
Günaydın kızlar. Öğlen oluyor ama.

O kadar bunaldım sıkıldım ki. Her şey güzel olsun diye çaba harcarken işlerin böyle gitmesi canımı çok ama çok sıkıyor.

Evet yine eşim.

Sabah uyandık. Canım patates kızartması istiyor dedi eşim. Tamam onu yapayım madem dedim. Ama bi yandan da başımda felaket bi ağrı var. Neyse hazırladım kahvaltıyı. Geldi oturdu. Normal aileler gibi olmaya çabalıyorum ben bu arada en son konumdan beri.

Bu kızartmadan aldı bikaç. Off bu ne ya dedi noldu dedim tuzsuz bu tuz atmamışsın, kendini vererek yapsan şaşarım şu yemekleri, bi pazarım var onda da şu duruma bak dedi. Başımda felaket bi ağrı var unutmuşum tuzu neyi uzatıyorsun dedim. Neyse kapatalım dedi ama surat 5 karış. Mutsuz böyle. Cık cık lıyor falan. Kalk git nerede yapıyorsan yap kahvaltını bizimde çanımızı sıkma sabah sabah dedim. Kalktı gitti bu dışarı.

Sonra az önce geldi. Özür diliyor. İşte abarttım dengem şaştı benim de vs diyor. Dedim ki bu zaten senin karakterin ama sen son bikaç aydır saklıyordun başkası gibi davranmaya çabalıyordun daha fazla tutamadın kendini dedim. Öyle değil gerçekten özür dilerim vs vs deri. Neyse dedim. Sonra dedi ki ee doğumgünümde bana ne alıyorsun? Şu ayakkabıyı alsana diye bi foto gösterdi, ayakkabı 383 tl. Alamam bunu dedim senin evi Nası döndürmeye çalıştığımdan haberin var mı dedim. İyi tamam dedi çıktı dışarı ama bu ayakkabıyı zaten 100 kez gösterdi bana. Bu ayakkabıyı göstermese 400 tl ilk bi ceket var onu gösterir. Sürekli böyle Yani.

Sinirlerim o kadar bozuk ki. Maaşından eline 200 300 geçiyor o da onun anca harçlığı tamam anlıyorum. Daha geçen ay 350 tl ye bot aldık, 300 tl ye de kaban aldık kendisine. Ne yapacağımı şaşırdım. Benim 300 küsürlğk ayakkabım Yok yani.

Hem sabah bi patates için canımı sıkıyor sonra da 380 tl ilk ayakkabı istiyor. Ki bu ayakkabı olayını kaç kez söyledi.

Hayattan soğudum pazar pazar. Ne yapacağımı şaşırdım artık mideni bulandırıyor bu evlilik

İyi olmaya normal olmaya çabalıyorum. Zaman veriyorum her şeye ama bitmiyor işte. Her yeni gün yeni bi sıkıntı. Ev kira zaten, doğalgaz elektrik su bebeğin ihtiyaçları kendi ihtiyaçlarım psikolog ücretim derken çok zorlanıyorum. Bitmiyor ihtiyaçlar istekler. Evliliğimin sıkıntılı oluşuna mı odaklanayım maddiyata mı odaklanayım ne yapayım.
Sizce ne olacak? Evet sizce ben ne zaman mutlu olacağım??

Not: eşim çalışıyor ama araba aldık kredi ödüyor. Krediden arta kalan 200 300 kadar.

Son düzenleme:
pazar kahvaltısını beraber hazırlayın.
Üzerinizden biraz yük aldıkça mutlu olacağınızı söyleyin.
Siz çalışıyor musunuz? Bebek ne kadarlık?
Bütçe neden sizde?
Eğer bu konuda üzerinizde yük hissediyorsanız verin eşinize o takip etsin para trafiğini.
Baksın bakalım alınabiliyor mu 380 liralık ayakkabı?
Ayrıca kendinizden kısmayın.
Siz fedakarlık yaparak iyi biri olmuyorsunuz.
İhtiyacınız varsa alın. Çok istediğiniz bir şey olursa çekinmeyin.

Onceki sorun ne bilmiyorum ama bence siz başım agriyor deyip yapmasaydiniz daha az kirilirdiniz .Hatta basim agriyor sofra kurmama yardim et deseydiniz .Boyle tatminsiz sukursuz erkeklere uyuz oluyorum.
Öyle yapsam huzursuzluk çıkarmış olacaktım. Zaten çocuğa bakıyorum diyecekti. Biliyorum Yani.

Ben okul müdürlüğü yapıyorum. Gelirim totalde 4000 . Bebeğim 1.5 yaşında.
İşim gereği mecburen kıyafete para harcıyorum kısmaya çalışsam da.
Ona maaşımı versem hiç eder güvenemiyorum. Annesine daha önce benden habersiz para vermişti öyle bi şey olmasından korkuyorum

Sanki simdi bir sey mi degisti adam kulp takiyor mu takiyor .Hic olmazsa tatli canina yazik etmezsin .Biraz da kendini düşün. Iyilik karşılıklıdır. Tek tarafli yürümez. Bu sömürü.
Öyle yapsam huzursuzluk çıkarmış olacaktım. Zaten çocuğa bakıyorum diyecekti. Biliyorum Yani.

Eşiniz çalışmıyor mu?

Sanki simdi bir sey mi degisti adam kulp takiyor mu takiyor .Hic olmazsa tatli canina yazik etmezsin .Biraz da kendini düşün. Iyilik karşılıklıdır. Tek tarafli yürümez. Bu sömürü.
geçen senelerde bu yemek konusu zaten yegane tartışma meselesiydi. Bu sene boşanma muhabbeti çıkınca adam değişme çabasına girdi. Ama yine tutamadı işte kendini biliyordum zaten değişemediğni

Sakın paranı ona verme gibi büyük bir hata yapma. Sonra geri alamazsın.

desene annen degil karinim ben senin diye... patatesleri o sinirle löpür löpür yerdim.

cocuk gibi kazandigi parayi bilmiormuda istiyor. sende hayir demesini ögren lütfen. yada o gecindirsin hesap kitab yapsin
ona versem maaşımı çar çur eder. Kolay kazanılmıyor ki. O herkesi kendi gibi gamsız sanıyor. Neymiş aylardır ayakkabı almamış kendine. Krediyle araba aldık ya. Maaşından kalmıyor. Tamam da bot aldık yani istediği en iyi botu aldık. Ki bi şey istediğinde benim kafama taktığımı da biliyor

Kendi maaşınızı vermeyin.
Belli ödemeleri ona yaptırın,
Nasıl geçiniyorsa geçinsin.
Ama ayda 200-300 de kalmasın elinde.
Biraz daha insaflı bir parayla istediğini alsın.
Keseleri ayırmayı evlilikte doğru bulmuyorum ama böyle hesapsız bir adam da olabilir diye düşünüyorum.
her sey yolunda olsa, yükünüzü alan yardımcı biriyse, size huzur veriyorsa yine siz de onun için biraz daha gönlü olsun diye yapardınız makul ölçülerde. Öyle de değilse uğraşmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…