- 26 Aralık 2017
- 1.564
- 2.901
- 53
- Konu Sahibi CalmBeforeTheStorm
-
Bi gün kurtulacağım biliyorumSoru :Ne zaman mutlu olacaksın?
Cevap : bu saçma heriften kurulunca
Öyle yapsam huzursuzluk çıkarmış olacaktım. Zaten çocuğa bakıyorum diyecekti. Biliyorum Yani.Onceki sorun ne bilmiyorum ama bence siz başım agriyor deyip yapmasaydiniz daha az kirilirdiniz .Hatta basim agriyor sofra kurmama yardim et deseydiniz .Boyle tatminsiz sukursuz erkeklere uyuz oluyorum.
Ben okul müdürlüğü yapıyorum. Gelirim totalde 4000 . Bebeğim 1.5 yaşında.pazar kahvaltısını beraber hazırlayın.
Üzerinizden biraz yük aldıkça mutlu olacağınızı söyleyin.
Siz çalışıyor musunuz? Bebek ne kadarlık?
Bütçe neden sizde?
Eğer bu konuda üzerinizde yük hissediyorsanız verin eşinize o takip etsin para trafiğini.
Baksın bakalım alınabiliyor mu 380 liralık ayakkabı?
Ayrıca kendinizden kısmayın.
Siz fedakarlık yaparak iyi biri olmuyorsunuz.
İhtiyacınız varsa alın. Çok istediğiniz bir şey olursa çekinmeyin.
Öyle yapsam huzursuzluk çıkarmış olacaktım. Zaten çocuğa bakıyorum diyecekti. Biliyorum Yani.
Eşiniz çalışmıyor mu?Ben okul müdürlüğü yapıyorum. Gelirim totalde 4000 . Bebeğim 1.5 yaşında.
İşim gereği mecburen kıyafete para harcıyorum kısmaya çalışsam da.
Ona maaşımı versem hiç eder güvenemiyorum. Annesine daha önce benden habersiz para vermişti öyle bi şey olmasından korkuyorum
geçen senelerde bu yemek konusu zaten yegane tartışma meselesiydi. Bu sene boşanma muhabbeti çıkınca adam değişme çabasına girdi. Ama yine tutamadı işte kendini biliyordum zaten değişemediğniSanki simdi bir sey mi degisti adam kulp takiyor mu takiyor .Hic olmazsa tatli canina yazik etmezsin .Biraz da kendini düşün. Iyilik karşılıklıdır. Tek tarafli yürümez. Bu sömürü.
eşim çalışıyor ama kredisi varEşiniz çalışmıyor mu?
Sakın paranı ona verme gibi büyük bir hata yapma. Sonra geri alamazsın.Ben okul müdürlüğü yapıyorum. Gelirim totalde 4000 . Bebeğim 1.5 yaşında.
Ona maaşımı versem hiç eder güvenemiyorum. Annesine daha önce benden habersiz para vermişti öyle bi şey olmasından korkuyorum
ona versem maaşımı çar çur eder. Kolay kazanılmıyor ki. O herkesi kendi gibi gamsız sanıyor. Neymiş aylardır ayakkabı almamış kendine. Krediyle araba aldık ya. Maaşından kalmıyor. Tamam da bot aldık yani istediği en iyi botu aldık. Ki bi şey istediğinde benim kafama taktığımı da biliyordesene annen degil karinim ben senin diye... patatesleri o sinirle löpür löpür yerdim.
cocuk gibi kazandigi parayi bilmiormuda istiyor. sende hayir demesini ögren lütfen. yada o gecindirsin hesap kitab yapsin
Kendi maaşınızı vermeyin.Ben okul müdürlüğü yapıyorum. Gelirim totalde 4000 . Bebeğim 1.5 yaşında.
Hatta herşeyin hesabını yap. Para kalmıyor de. Ayrıca birikime de başla bir an önce. Onun da gözü korksun.Sakın paranı ona verme gibi büyük bir hata yapma. Sonra geri alamazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?