- 9 Aralık 2016
- 1.890
- 3.070
- 83
- 39
- Konu Sahibi CalmBeforeTheStorm
-
Çıkma dışarı dedim ama çıktı. Arkadaşlarının yanına gidiyor. O kadar bunaldım ki1. zara cok pahalli marka mi Allah askina? millet gucci mucci takiliyor! sen meslegin gereyi yapmak zorundasin! o ozaman tofasa binsin! madem böyle seyleri cok takiyor kafasina.
2. onun parasini mi yemissin?
3. bebek masrafi söz konusu bile olamaz herseyden önce evlat sonra bizim istediklerimiz gelir sirasi. bebek bezi cok pahalli baska marka deniim dedim bi kere kullandim 2 saat sadece cis cocugun poposu kip kirmizi oldu. esim kriz gecirdi resmen oglumun poposu mahfoldu diye. bot giymesin en iyi marka bez alsin. babalik bu demek.
4. buldu bunuyor ozaman yemeginide kendi yapsin. benim esim sen bebekle uyu dinlen ben yaparim der yemegini. biraz olumlu seyleri örnek alsin. o botla kime hava yapcak? havasini evlatiyla karisiyla yapsin. müdürsün sen okul yönetiyorsun. kendine de eger ben esimi yönetemezsem okulu nasil yönetiim bi kriz gecir cocuk evde yokken belki o dilden anlar. pazar pazar ben gerildim. hafta sonu evde nereye gidiyor! durcak ailesinin basinda. bakcak cocuguna. alcak karsinin gönlünü.
lütfen annelik yapmakdan vaz gec.
Psikoloğuma kalsa konuşmam gerek ve kafamdaki her şeyi söylemem gerek ama yapamıyorum işte. Madem öyle çocuk dışında iletişime girme dedi psikoloğum çünkü eşim beni çok yıpratıyor.Siz rolleri değişmişsiniz evlilikte. Eşiniz küçük şımarık bir çocuk gibi. Tüm sorumlulukları size yıkmış ve sadece kendi istekleri doğrultusunda hareket ediyor. Bence karşınıza alıp ciddi bir şekilde konuşmalısınız,aksi takdirde akıbet çok da hayırlı durmuyor.
zaten böyle olacağını bildiğim için ben kredi çekmedim bana çektirecekti.Hayat müşterek eşit vs konularını geçecem.
Çalışan çalışmayan kadın fark etmez. Hangimiz zor durumdayken kocamızdan bu tarz isteklerde bulunabiliyoruz.
Allahtan kredi kocanın üstünde yoksa parasızlıktan sürünürdün.
Haftada 1 Pazar’ı varmış da bi kere bi şey istemiş onu da düzgün yapmamışım.Doğum gününü unutun direkt. Kızartma filan özel servis gibi, iyi alışmış. Bi de şikayet ediyor hei? Zıkkım yesin.
Bu adama köpek çekmek lazım ki bi kendine gelsin. Oturtmayın tepenize, sormayın ne pişecek, talep ediyorsa "Aaa iyi fikir hadi bana da yap kalk" deyin. Ne bu böyle hizmetçi gibi?
zaten böyle olacağını bildiğim için ben kredi çekmedim bana çektirecekti.
Haftada 1 Pazar’ı varmış da bi kere bi şey istemiş onu da düzgün yapmamışım.
Dün gece bi de geldi sarıldı böyle bi her şey düzelecek demeler işte eski aşkımız canlanacak demeler. Bi öyle bi böyle nevrim döndü
kredi bitişinde boşansam da mahkemede arabayı ikiye bölmezler mi Yani arabanın parasınıkredi bitene kadar ayıya dayı diyor olabilir mi?
boşanacaksan kredi bitip adam oh demeden yap.
Asla ama asla benimde sadece haftasonum olduğunu düşünmüyor bu hep böyleydi. Ki ben baskın bi karakter olmama rağmen böyle oluyor. Bi de sessiz sakin olsam neler olurmuşçok bencil eşin değişmez.
bazı şeyler öğrenilir ancak bazıları içtedir..
onun bir pazarı var sen bütün hafta yatıyorsun çok ayıp!
kredi bitişinde boşansam da mahkemede arabayı ikiye bölmezler mi Yani arabanın parasını
şimdi boşansam araba da kredi de Ona mı kalır acababölerler. ama adam rahata ermiş olur. borçsuz olur yani.
şimdi boşansam araba da kredi de Ona mı kalır acaba
Haftada 1 Pazar’ı varmış da bi kere bi şey istemiş onu da düzgün yapmamışım.
Dün gece bi de geldi sarıldı böyle bi her şey düzelecek demeler işte eski aşkımız canlanacak demeler. Bi öyle bi böyle nevrim döndü
benim canım nick değiştirdmbu sitede okul muduri olup kocasi kendi maasini audiye yatiriyordu bir kadin vardi o sizmisiniz yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?