Bu nasıl bi gün?

Çıkma dışarı dedim ama çıktı. Arkadaşlarının yanına gidiyor. O kadar bunaldım ki nefret ediyorum artık.

Çok haklısın söylediklerinde.

Siz rolleri değişmişsiniz evlilikte. Eşiniz küçük şımarık bir çocuk gibi. Tüm sorumlulukları size yıkmış ve sadece kendi istekleri doğrultusunda hareket ediyor. Bence karşınıza alıp ciddi bir şekilde konuşmalısınız,aksi takdirde akıbet çok da hayırlı durmuyor.

Psikoloğuma kalsa konuşmam gerek ve kafamdaki her şeyi söylemem gerek ama yapamıyorum işte. Madem öyle çocuk dışında iletişime girme dedi psikoloğum çünkü eşim beni çok yıpratıyor.

Doğum gününü unutun direkt. Kızartma filan özel servis gibi, iyi alışmış. Bi de şikayet ediyor hei? Zıkkım yesin.

Bu adama köpek çekmek lazım ki bi kendine gelsin. Oturtmayın tepenize, sormayın ne pişecek, talep ediyorsa "Aaa iyi fikir hadi bana da yap kalk" deyin. Ne bu böyle hizmetçi gibi?

zaten böyle olacağını bildiğim için ben kredi çekmedim bana çektirecekti.

Haftada 1 Pazar’ı varmış da bi kere bi şey istemiş onu da düzgün yapmamışım.

Dün gece bi de geldi sarıldı böyle bi her şey düzelecek demeler işte eski aşkımız canlanacak demeler. Bi öyle bi böyle nevrim döndü

çok bencil eşin değişmez.
bazı şeyler öğrenilir ancak bazıları içtedir..
onun bir pazarı var sen bütün hafta yatıyorsun çok ayıp!

çok bencil eşin değişmez.
bazı şeyler öğrenilir ancak bazıları içtedir..
onun bir pazarı var sen bütün hafta yatıyorsun çok ayıp!
Asla ama asla benimde sadece haftasonum olduğunu düşünmüyor bu hep böyleydi. Ki ben baskın bi karakter olmama rağmen böyle oluyor. Bi de sessiz sakin olsam neler olurmuş

Sizin haftada bi gününüz var mı acaba dinlenebildiğiniz? Yedi yirmidört çocuk peşinde, işte, ev işinde, gece gündüz yok, adamın bi pazarı varmış? Ay iyi ki varmış. Siz susuyor musunuz böyle konuştukça eşiniz? Bak ben çalışmıyorum, içimden gelir düzerim kahvaltıyı, yapasım gelmez adam kalkar kendi demler çayını, kendi haşlar yumurtasını, kızartır ekmeğini yer. "Benim de bi pazarım var" diyemez bana, bi pazar varsa ikimizindir "Pazarımız" dır o. Sanki her gün işe gidip 8-9 saat aralıksız taş taşıyorlar hayret bi şey.

Bunlar hep sömürü işte, bi pazarım var, çok yoruldum. Gel yer değiştirelim kim ne kadar yoruluyor, kalk çıkar 3 çeşit yemeği, süpür sil şuraları, kalk hadi derzleri diş fırçası ile ov bakim diye çıkın üstüne ya. Sarılıyor, aşk vs yav hizmetten kesmeyin diye şevk onlar. Kalksın bi pazarını da size armağan(!) ediversin, patatesinizi kızartsın, istediğinizi yapsın. İcraatte sevsin icraatte. Kanmayın.

Yani tamam iyi giyinmek herkesin hakki. Ama borc varsa,para yoksa yapacak bir sey yok. Mutfak masrafindan veya bebeginizin ihtiyaclarindan kisilip da ayakkabi alinmaz. Yoksa anliyorum ben sizi de esinizi de. Kiyafetin ayakkabinin ucuzu dayanmaz. Pahalisini almak sart oluyor. Elbette sartlar elveriyorsa.
Bu arada patates icin zart zurt etmesi cok ayip. Sizin de bir caniniz var,siz de calisiyorsunuz. Arti calismasaniz da onun istedigi sekilde kahvalti hazirlama zorunlulugunuz asla yok. Begenmeyen kalkar kendi hazirlar ki pazar kahvaltisi bu. İnsan keyifle esiyle birlikte hazirlamali. Ayip etmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…