Bu nasıl bi gün?

Acaba tam tersi olsa eşiniz size 380 liralık ayakkabı alır mı? Ayrıca eşler arasında da olsa ben beğendiği hediyeyi aldırma olayına acayip uyuzum. Adı üstünde hediye bu myle saöma şey m olur
sadece 1 kez sevgiliyken bana pahalı hediye aldı 200 tl kadardı o da. Onun dışında gömlek çiçek vs alır geçer. Onun yerinde ben olsam almazdı hemen. Sonra alırız sende çok abartıyorsun vs derdi bana.

geçen senelerde bu yemek konusu zaten yegane tartışma meselesiydi. Bu sene boşanma muhabbeti çıkınca adam değişme çabasına girdi. Ama yine tutamadı işte kendini biliyordum zaten değişemediğni
O zaman taviz vermeyin. Bir de ayakkabi diye diretmesi cok yakışıksız. Hediye istenmez .Ben çalışmama ragmen esim maas alinca sana ne alayim der ben bir sey istemem .Aman maas aldi nasil para koparırım demenin bir sekli o kadar paraya bir sey istemesi .

Of. Yaa nie o kadar şey alıosun ne saçma
O çalışmıyor mu

kredi ödüyor eşim. Araba aldık. Bitmesine 2 sene var kredinin. Kredisi gittiğinde zaten etliye sütlüye karışmak istemşyorum bıktım evin babası gibi olmaktan

kredi ödüyor eşim. Araba aldık. Bitmesine 2 sene var kredinin. Kredisi gittiğinde zaten etliye sütlüye karışmak istemşyorum bıktım evin babası gibi olmaktan
Esinizin bu az parayla lüks yasama istegi Nereden geliyor?
Matematiği mi kötü? Yaşam standartlarından mı bihaber?

kiz herseyden önce hayir demesini ögren bi an önce. ac mi ciplak mi? oyarim. nasilsa sen yapiosun diye cocuk gibi tepinmekden vaz gecsin. bi ay gecinir sonra ac kalinca anlar ne demek istedigini. utanmaz. sorsaydin sen bana benim paramla dogum günümde ne alcaksin diye. benim esim bana pahalli seyler aldiginda bile cildiriyorum. cocuk botunu mu yiicek de. elinde cok güzel sebeb var herseyi bebege bagliya bilirsin. hele ozaman miz miz etsin!

Esinizin bu az parayla lüks yasama istegi Nereden geliyor?
Matematiği mi kötü? Yaşam standartlarından mı bihaber?
hesap ediyormuş kira doğalgaz elektrik su hepsi 1200 tutsa kalanı ne yapıyorsun diyor. Kredi kartı kullanmıyoruz her şey peşin alınıyor. Her ay anlatmaktan bıktım zaten. Yazıyorum tek tek. Market alışverişi, üst baş, arabanın gaz parası derken kalmıyor her ay anlatıyorum her ay tamam diyor sonra yine aynı şeyler.

Bana diyor ki sen alıyorsun kendine kuyafet. Yok Zara dan giyiniyorsun bilmem ne. Çalışıyorum alıyorum almak zorundayım. Bunun toplantısı var semineri var mesleğim gereği. Ki kendime bi şey almama kararı aldım almıyorum ama bebeğin ihtiyacı bitmiyor. Bezi mendili kıyafeti montu botu onun da bitmiyor. Kendime 3 senedir bot almadım aldığım elbise etek gözüne batıyor.

Önümüzdeki hafta sonu da siz ondan patates kızartması ve 500 TL'lik çanta isteyin. Sonrasında kopacak olan kıyamet bu heriften kurtulmanız için bahane olur. nasıl ama?
zaten bugün uzatsaydı bende uzatacaktım ama hemen bi u dönüşü bi özürler bi şeyler. Resmen rol kesiyor başkasıymış gibi davranıyor sırf boşanma meselesi açılmasın diye yapıyor biliyorum

zaten bugün uzatsaydı bende uzatacaktım ama hemen bi u dönüşü bi özürler bi şeyler. Resmen rol kesiyor başkasıymış gibi davranıyor sırf boşanma meselesi açılmasın diye yapıyor biliyorum

Arabanın taksidi bittiğinde ve size ihtiyacı kalmadığında boşanma mevzusunu belki o dile getirir. Onun için tek kuruş harcamayın.

1 oğlum var 1.5 yaşında. 3.5 yıllık evliyiz
Allah bağışlasın
Üzüldüm ya paralarını harcamasına
Özellikle de patatese kızıp sora gelip gönlünü alıp pahalı hediye talebine
Kırgın bile kalamamış hediyeyi kaçırmasın die
Ben de eşimden hediyeler istiyorum ama gidip de pahalı diil ki bana hediyeler alcaksın dimi aşkım diyorum Doğum günümde pahalı almaz alsa da üzülürüm

Arabanın taksidi bittiğinde ve size ihtiyacı kalmadığında boşanma mevzusunu belki o dile getirir. Onun için tek kuruş harcamayın.
zaten o zaman eski kşmliğine dönerse yine tartışmalar başlarsa, parayı annesine yedirirse boşanırız. Arabanın da yarı fiyatını alırım. Çekişmeli boşanırım gerekirse. İnan’ın öyle arada kalıyorum ki. Adam bi çok iyi bi böyle artistlik yapıyor çıkıp gidiyor sonra özür diliyor

Önümüzdeki hafta sonu da siz ondan patates kızartması ve 500 TL'lik çanta isteyin. Sonrasında kopacak olan kıyamet bu heriften kurtulmanız için bahane olur. nasıl ama?

Alıcam de heveslendir listesini al.

Doğum gününü bile unut , bırak hediyeyi aklı başına gelsin.
Bu iki yorum çok akıllıca. Bayıldım..
Bu yoruma da sonuna kadar katılıyorum.
Ona para yedirmeyi bırakın. Çayını kahvesini bile yapmayın. Kılınızı bile kıpırdatmayın.

1. zara cok pahalli marka mi Allah askina? millet gucci mucci takiliyor! sen meslegin gereyi yapmak zorundasin! o ozaman tofasa binsin! madem böyle seyleri cok takiyor kafasina.

2. onun parasini mi yemissin?

3. bebek masrafi söz konusu bile olamaz herseyden önce evlat sonra bizim istediklerimiz gelir sirasi. bebek bezi cok pahalli baska marka deniim dedim bi kere kullandim 2 saat sadece cis cocugun poposu kip kirmizi oldu. esim kriz gecirdi resmen oglumun poposu mahfoldu diye. bot giymesin en iyi marka bez alsin. babalik bu demek.

4. buldu bunuyor ozaman yemeginide kendi yapsin. benim esim sen bebekle uyu dinlen ben yaparim der yemegini. biraz olumlu seyleri örnek alsin. o botla kime hava yapcak? havasini evlatiyla karisiyla yapsin. müdürsün sen okul yönetiyorsun. kendine de eger ben esimi yönetemezsem okulu nasil yönetiim bi kriz gecir cocuk evde yokken belki o dilden anlar. pazar pazar ben gerildim. hafta sonu evde nereye gidiyor! durcak ailesinin basinda. bakcak cocuguna. alcak karsinin gönlünü.

lütfen annelik yapmakdan vaz gec.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…