Bu nasıl bi gün?

Tatlım,duzelmesi yonunde beklentim de kalmadi benim ya
O kadar umursuzlastim yani
Boşver sal gitsin

Tayin isteme hakkım geldiğinde tayinimi isteyip gitmeyi düşünüyorum. O zaman bırakırım işte. Yepyeni bi yere giderim her şeyi arkamda bırakarak. Belki hayat bana 2. Şansı tanır bi gün
Evet gitmek bir ihtimal ama sen boşanmayı düşünmezsin sanki ya da belki cesaretin olur yeter diyebilmek için bilemedim şimdi ikisi de ihtimal dahilinde
Kafan çok karışık şu an
Ama tayin konusunu düşünmen güzel ne demişler tebdil-i mekanda ferahlık vardır

Aslında seviyorsun gibi ama hissettiğin şey sevgiden ziyade merhamet ve acıma duygusu da olabilir
yani kıyamıyorsun biraz fazla üstüne düşüyorsun adamın
Hani sorumluluğunda olan bir çocuk gibi
Etrafındaki insanların tutması da şöyle bence, dedin ya elalem ne der babamdan çekiniyorum
işte uzağa gitsen elalem bir şey diyemez dese de üstünde baskı oluşturmaz uzaktasın ya sallarsın
Sadece üzerinde düşün, boşan ya da boşanma bu senin kararın ama şöyle de deneyebilirsin tayin olup gidersiniz ve orada yeniden eşinle aile olmayı denersiniz aile baskısı olmaz yalnızca ikiniz... Şayet hala adamda düzelme yoksa sen de yeter dersen biter

Kadın olduğunu hissedemiyor çünkü hem anne rolunu ustleniyor hem de erkeğin alması gereken sorumlulukları sırtlanıyor o da yoruyor haliyle sanki dul kalmış iki çocuklu anne gibi
Mısır olsa duramazdın
Kısırdır o :))

Ikiside olsa da yesek...
ahahah ilahi canım ya ben de mısırı kısır döngüdür o diyecektim sen direkt işi yemeye dökmüşsün :)

Eşiniz patatese tuz atamayacak kadar aciz miymiş?

Evi neden siz geçindirmeye çabalıyorsunuz?
Maddi durum yokken araba alınmamalıydı bana bu durum saçma geliyor. Maaştan kalan 300 tl nasıl geçinebilirsiniz ki? Doğum gününde patatese tuz atarım hediye olarak deseydin!
Anca bu kadarını hak ediyor kusura bakmayın.

Kendine 200 300 liralık harcama yapmasın gitsin kendisine alsin istediğini

Hem benden 400 liralık ayakkabı isteyecek hem beş kuruş faydası olamayacak anasına kardeşine yedirerek bu adamın akillanmasi icin k*cuma bir tekme vurmak gerekiyor at dışarda kalsın dengesiz ,

Peki eşiniz ne iş yapıyor,neden sizden beklenti içinde ?

Eşim memur çünkü kredi ödüyor maaşı kalmıyor
E mantıklı yerlere ödeme yapıyor ise paranın nereye gittiğinin farkında iseniz aranızda bir mont veya ayakkabının lafı olmamalı.Diyeceğim o ki başka sıkıntılarınız yok ise eşler arasında doğal bir olay.Tabi var iken üstüne üstüne istiyor ise mantıklı bir gerekçe yaparak konuşabilirsiniz.

daha önceki konularınızı biliyoruz.
eşinizin zaten hevesleriyle çalışma şekli uymuyor.
audi arabaya binip 400 liralık ayakkabı giymek istiyorsa, gitsin ona göre çalışsın...
eminim telefonu da en yeni modellerdendir.

anlattığınıza göre, ya da bizi inandırmaya çalıştığınıza göre diyelim, eşiniz sizi para kaynağı olarak görüyor.
sizin de öyle abartılı bir kazancınız yok.. anlamadım ki..
hem zaten sizin eşinize saygınız yok.
bu nasıl evlilik anlamadım gitti.

Oy oyyy o adamlar sade dizilerde var su istanbullu gelindeki ozcani klonlasalar her eve... kadinlarin derdi para pul kaynana elti kayin gorumce degil... sevgi ilgi sevkat onemsenmek o diziyi izlerken tek dusundugum bu... kadini kocasi seviyo ve diger butuuuun hersey disarda kaliyo bi evde bin kisi yasasa bile...ne diyim kardesim allah kolaylk vetsin herkese o ne ya bi erkek banabunu al desin aranizdaki bisey yanlis.ben calismiyorum suan kizimi buyutuyorum. Inan esime sunu alalim bana 350 tllik ayakkabi gosteremem yani bayanken. Bi erkegin bunu yapmasi bence cok itici

en azından özür dilemiş. benimki de böyle surat asar üstüne de bütün gün konuşmaz. noldu derim cevap vermez. bildiğin eziyet. bağırıp çağırma olsa daha iyi olur resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…