Bu nasıl bi gün?

Boşansam şunlar dert, babam elalem ne der kafasında bu yüzden üzülür çok. Bulunduğumuz yer büyük değil herkes herkesi tanıyor laf söz vs kafaya takar babam. Sonra çocuk var arada diye eşim uzatır da uzatır. Bi de eşime acıyorum ne bilim işte o kadar zaman beraber geçti diyorum üZülüyorım boşanırsak çok yıpranır diye. Anne gibi olmuşum tam

Ben bu erkeklerdeki araba merakını hiç anlamıyorum ya! Fix hepsinde var, adamın araba alacak parası yoksa size mi güvendi aldı? Evin ortak aracı desek, hiçbir zaman öyle olduğuna şahit olmadım, hani yarı zamanlı siz yarı zamanlı o kullansa okay ama yok, ne hikmetse bu arabalar hep kocalarda! Bu da bencillik göstergesi ve bence bencil adamdan koca moca olmaz, siz tek olsanız daha iyi keyfinize bakarsınız..

Ya bdv konularının hepsi mi "boşan kardeşim" tavsiyesi ile biter diyorum ama öyle maalesef

Boşansam şunlar dert, babam elalem ne der kafasında bu yüzden üzülür çok. Bulunduğumuz yer büyük değil herkes herkesi tanıyor laf söz vs kafaya takar babam. Sonra çocuk var arada diye eşim uzatır da uzatır. Bi de eşime acıyorum ne bilim işte o kadar zaman beraber geçti diyorum üZülüyorım boşanırsak çok yıpranır diye. Anne gibi olmuşum tam

Bir de boşanırken de mesela asla ortak araba olmuyor o nedense, vermemek için 28798 dereden su getiriyorlar, ama taksitler ortak

Bir de boşanırken de mesela asla ortak araba olmuyor o nedense, vermemek için 28798 dereden su getiriyorlar, ama taksitler ortak
Eşimin abisi arabayı izin almadan alıp götürdü diye olay çıkarmıştım. Kvalide bana deri ki araba oğlumun sanane. AA o zaman geri kalan her şey benim oğlunuzu kapı dışarı edebilirim Yani güzel oldu bu dedim. Sonra yine eşimle tartışmıştık anneme saygı duymuyorsun bla bla nelerle uğraştım bee

Bak işte yine böyle bir adamın kaynağının oğluşuna sorumluluk vermeyen toz kondurmayan annesi olduğunu görüyoruz, şaşırdık mı? Yoo..

Siz bu muamelelere iyi dayanıyormuşsunuz valla; taksidini benim maaşımla ödüyoruz hangi oğlunun teyze hanım derdim valla, o patatesleri de kafasına geçirirseniz bir dahaki sefere tuz aramıcaktır diye düşünüyorum.

Köle arıyor bunlar be, aile maile kurmak değil amaç..

Hayırlısı olsun canım biteceği varsa zamanı gelince biter zaten takma kafana
Bunda da vardır bir hayır demek lazım
Eşin ruhsuz mu sorumsuz mu bilemedim ama umarım ya düzelir evliliğiniz yoluna girer ya da hayırlısıyla kurtulursun çünkü yıpratıcı bir süreç
Konu sahibi arkadaş için de aynısı geçerli maalesef

Evet ben de anne gibi olmuşsun eşine yazmayı düşündüm okurken sen en sonunda yazmışsın
Bak ailen ve elalem faktörünü anlayabiliyorum haklısın boşanmak evlenmek kadar kolay değil çok fazla bağlayıcı unsurlar var bu konuda maalesef
Ama böyle de sen yıpranıyorsun be bacım
Sen ne zaman ki yeter artık deyip vazgeçtin zaten o zaman gerçekleşir sen içten içe çekmeyi boşanmaya tercih edecek haldesin eşine acıyorsun acıma bak acıma o çocuk değil seviyorsun sevginden dolayı kıyamıyorsun bunu anlıyorum insan sevdiğine kıyamıyor
Ne diyebilirim ki hakkında hayırlısı olsun hiç kimsenin yuvası dağılsın istemem zaten onun için yazmıyorum sana burada düşüncelerimi sadece ben olsam ne yapardım diye düşünüp senin adına empati kuruyorum yoksa boşansan da boşanmasan da çekecek olan sensin benlik bir durum yok dolayısıyla içinden geleni yap
Eşin boşanma konusunda uzatır çirkefe de bağlar bunu tahmin edebiliyorum ama işte böyle de nereye kadar düşün
Hayat oflamakla şikayet etmekle geçmiyor insan bir netlik arıyor

Kvalide görümce alayıyla görüşmüyorum aylardır. O kadar şey yaşadık ki. Sınırı koydum ve ötesinde kaldılar. Eşim de ses çıkaramıyor çünkü biliyor annesi karışırsa direk gideceğimi. O konuları atlattık ama o konular yüzünden belki de bu hale geldik. Yıprandık.

Tayin isteme hakkım geldiğinde tayinimi isteyip gitmeyi düşünüyorum. O zaman bırakırım işte. Yepyeni bi yere giderim her şeyi arkamda bırakarak. Belki hayat bana 2. Şansı tanır bi gün

Tayin isteme hakkım geldiğinde tayinimi isteyip gitmeyi düşünüyorum. O zaman bırakırım işte. Yepyeni bi yere giderim her şeyi arkamda bırakarak. Belki hayat bana 2. Şansı tanır bi gün

Tayin isteme hakkı oldu...
Ne yapacaksin
Tayinim çıktı bosanıyoruz diyemezsin
Hem sen aileni de birakamazsin
Gittigin yere oda gelecek
Bu sefer de bosanacagin halde onu sürüklemis olmanin vicdanini yapacaksin

Bi soylediklerim hep kendimden kesitler :))

Bosanmalarin tek sebebi evlilik :)))))

Düşünsene tayinim çıktı, eeee?, ee si bitti boşanıyoruz komik oldu evet....
Bunu psikoloğa söylediğimde, tayinin çıktığında boşanmak istiyorsan şimdi seni tutan şey sevgi değil etrafındaki insanlar demişti.

Sen seviyorsun aslinda..
Yada ben oyle hissediyorum
Sevgi olmasa bu soylediklerine tahammulnedemezsin...
Dusunsene sevmedigin bir adam ve cok uzgunum ama besleyeceksin...
Mumkun degil
Sen heyecanini yitirdin bence
Monotonlasti ve daha baskin bir karakter istiyorsun
Seni idare etsin istiyorsun
Sen idare etmekten bikmissin cunku
Sabah ise git idare et
Aksam eve gel idare et
Hayatin tum kontrolu maddi manevi omuzlarinda
Ve seni kadın olmanin dısına tasiyor sanki...
Yani anne oluyorsun bir nevi evet..

Evet sanki 2 çocuğum var gibi. Ama bitmeli bu Mısır döngü. Biliyorum bahtsız değişecek bi gün. Emin’im hatta. Ama ne zaman onu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…