bu nasil bir adam boylee????(çıldırmak üzereyimmmm)

Cildiracak bir sey yok sekerim bence, adam yorgunmus. Ben de aksamlari eve geldigimde les gibi oluyorum, bazen yemek yiyip oylece koltukta kaliyorum anlayis gostermek lazim :)

Cilveni hafta sonlarina sakla :)

canim eger senin esinde benimki gibi alakasiz yerlerde haftanin 7 günü calismadigi zamanlarda yorgunum diyorsa,
bilki ondada isteksizlik var.

ama eger bu cok nadir oluyorsa, sen anlayissizlik yapmissin :2:

yinede seni benden cok kimse anliyamaz, o kadar hazirliktan sonra istenmemek

Esimm cok istekli olarak ayda 3_4 kez gelir yanima.buda bana beni istemedigini dusunduruyo hakli olarak. Yorumlarina cok tesekkur ederim.ben pismanim evet ertesi gunu cok ters davrandim ama gercekten gururum inncinmisti.esimin gonul alma huyu hic yok kalbimi kirsada uzsede ozur dilemez asla kuslugunu hep devam ettirir buyuzden uzamasin diye hep ben donerim geri ewet yanlis ama kocayla 10 gunde kus kalinmiyo

Ayda 3-4 kez dediğiniz her hafta demek, yoğun calısan bedeni ve kafası yorulan bri insan icin bence normal -ilişkiye göre değişiklik gösterebilir-. Olayı cıkaran siz olduğunuz için ortamı bulanın da sizin olmanız gayet doğal.

eşin ağır bir işte çalışıyorsa çok yoğunsa ayda 3-4 defa sana karşı istekli olması bana da çok anormal gelmedi.bence sende erşini anla böyle konuları sorun etme.ortamı yumuşatmaya çalış.küslük evlilikte iyi değildir bunu ikinizde huy edinmeyin canım

ah biz kadınlar okadar hassasızki hemen kırılıyoruz üzülüyoruz dayanamayıp gene özür diliyoruz doğamızda var üzülme senlik bi durum yok ortada esın bu aralar cok yoruluyor sanırım işten stresten bı aksaılıktır olmustur sınırınden dmıstır yağ meselesını takma kırılıyo ınsan ama anlamazlar oda senı ıstıcek elbet sende uzdugunu soylersın senın için hazırlandım dersın konusursunn duzelır hersey

anliyorum canim..

bence ondan özür diliyip asil meselenin seni sevmedigini düsündügün icin cok kirildigini söylersin.
ayda 3-4 kereyi az buldugunuda söyle canim, bende daha 3 sene sonra esimle ilk defa cinsellik hakkinda konusuyorum.
insallah sen faydasini görürsün

adam bütün gün calismis yorgun ee sabahta ise gidecek tekrar dinlenmesi uyumasi lazim
zaten yorgun adamdan performans beklemeyin:)
o size uyuyalim deyince o kadarda yaglanmistim diye gülüp gecip sarilip uuyacaktiniz
sabahta pekmezli icecegini verecektiniz öpüp gönderecktiniz esinizi
evlilikler karsilikli anlayisla sevgiyle rayina oturur

Sakın canınızı sıkmayın. Taktıkça insan daha da büyütüyor olayları. Eğer eşinize sürekli yaklaşan siz değilseniz biraz sabredip onun size yaklaşmasını bekleyin. Ama küsmeyin kadınlar küsünce erkekler daha da uzatıyor. İnşallah düzelir diyorum.

Bu durum eşinizin sık yaptıgı bir şey olmadıgına göre, ilk mesajımda dediğim gibi
olaya anlayışsız yaklaşan siz olmuşsunuz.

Eşinizin gönlünü alın bir an önce :)

bebek yagini bende anlamdim
ne i$e yariyor, iyi bi$eyse bende ediniyim

bu arada ben ev hanimiyim
e$ime her bahane buldugumda kavga etseydik çokdan bo$anmi$tik :))

Günaydinn kizlarr yorumlaariniz icin tesekkur ederim tekrar.bebek yagina gelince parlak ve seksi gosterdigi icin yaptim.ama denemeyin derim belliki erkekler sadece vucudu yagli kadinlara bakmayi seviyo dokunmayi degil.simdiki duruma gelicek olursam.dun gec geldi yine sohbetinden solayi.geldigi amana yastigina sarilarak uyuma numarasi yaptim koytu ruya goruyomus gibi agladim uykumda.oda sarilip isi ilerletti.sabah uyandigimizda yine sutunu hazirladim ama icmedi bornozunu aldim kaldirmak icin ben yaparim dedi.uzatmayalim artik yeter lutfen tamam bitti dedigimde uzaticam bu konuyu ben isimi kendim gorurum dedi.ustelik pazar gunleri onun utusunu ayirabilirmisim kendi utulesin diye.ben uzatmayalim desikce boyle yapiyo ya daha cok sinirleniyorum.ben darilmisken beni cezalandirmak nedir??sonrada opup ise gitti.

yok ballı süt yok bebek yağı bebek gibi bakıyosun gerçekten kocana, çok sıkıcı, üstüne bide naz kapris trip iyi sabır var sende

Pekmezli süt yapma yapıyosan balı süt yap. pekmez sütteki bişi öldürüyomuş ikisinin bir arada alınması kansızlık yapıyomuş
adam kansız kalıyo da mı acep halsiz yorgun oluyo

yok ballı süt yok bebek yağı bebek gibi bakıyosun gerçekten kocana, çok sıkıcı, üstüne bide naz kapris trip iyi sabır var sende
Valla cildiricam bigunde dur bakalim ne zaman canimm
Pekmezli süt yapma yapıyosan balı süt yap. pekmez sütteki bişi öldürüyomuş ikisinin bir arada alınması kansızlık yapıyomuş
adam kansız kalıyo da mı acep halsiz yorgun oluyo

Aaa oylemi.yok dogustan kansizz dogmuss zatenn

bu kadar üzerine gitmeyin

kaçan kovalanır birde bu taktiği deneyin

bide mümkünse yağlanmayın bir erkeğin bundan hoşlanacağını sanman üzerinizden kayıp düşer mazzallah ,

umarım bir an önce düzelir

ütü istiyorsa yapsın bir süre sonra yorulur zaten

Utuyude birakirsam daha da kotuler hersey daha inatlasir bu sefer.oyuzden dedigin gibi fazla ustune dusmemek kendi haline birakmak sanirim elbet bigun yorulucak birakicak tesekur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…