- Konu Sahibi sevimlikartanesi
-
arkadaşlar yeni biryle tanıştm. kendi memleketmden,öğretmen (ben de öğretmenm bu arada) ve benden 9 yaş büyük(34 yaşında) ,tipi falan yerinde düzgün.
buraya kadar her şey normal olabilir fakat bu adamn faysbukunda sanırm bir sürü bayan ekli. feyste bişey paylaşsa sadece kızlar beğeniyor. yani kızlarla arası çok iyi.
bir de bi sayfa var o sayfada paylaşılanlara sürekli yorum yapıyor.aynı bağlantıya yorum yapan bayanlarn yorumlarını beğeniyor sürekli.
bazı ekli kızlara baktm fotolarını falan beğenmiş önceden.bazı ekli olan kadınlar da abaza erkeklern eklediği türden kadınlar.bunlar benm kafamı kurcalıyor. benmle de arkadaşlığı ilerletmek istiyor. benmle ciddi düşündüğünü anladm biraz. ama sizce bu adam hovardanın teki mi. ne yapaym ilerlemeden bitirsem mi
Bende öğretmenim. Benim fikrim biraz genelleme gibi olacak ama gözlemlerime göre öğretmen olan erkekler genç yaşta 30 u geçmeden evleniyor. Hani evlenilebilir tarzda eli yüzü düzgün olanlar. 30 dan sonraya kalanlarda ya aşırı seçici ya aile kamburunu üzerinde taşıyan ya da evlenmeye mani bir takım olumsuz özellikleri vardır. Elbette istisna vardır ama benim gözlemim bu. Yani 34 yaşına kadar evlenmemiş çokta bişey bekleme derim.
Bildiğimiz abazan işte..(ne olur banlamayın beni, ne deseydim yani şu duruma )
Bildiğimiz abazan işte..(ne olur banlamayın beni, ne deseydim yani şu duruma )
ve ıkı konunun arasında yanlızca saatler var..Sürekli biriyle tanışıyorsunuz. Hangi ara birini unutup diğerine enerji harcayabildiğinizi anlayamıyorum :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?