bu nasıl bir düşünce tarzı yahu?!!

MonalisaSmile

sɹǝʇnqıqpunloʎʎǝs&#6
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2010
3.653
23
108
İstanbul
geçenlerde eşime şakayla karışık ''eğer beni aldatırsan, affedeceğimi sanma, kesinlikle boşanırım'' dedim. verdiği cevap şu; e hem aldatıyorum, hem boşanıyorum, oh ne ala

sonra çok üstüne gittim, sen ne diyosun ya böyle bi düşünce tarzı mı olur? o kadar boşanmaya meraklıysan hiç aldatma olaylarına falan girme direk boşanalım dedim.

aklına şöyle bi şey gelmiş, hani bi klarnetçi falan var ya, eşlerini aldatıyolar, gidiyolar başka kadınlara, karıları da boşanmıcam diye tutturuyo falan...

neyssss dedim çok üstünde durmadım da eşim bu gün iş gezisine gitti ilk defa şehir dışına. bu gece evde olmıcak, ilk defa gittiği bi şehir, mesai bitince ne yapacak orda falan filan offf içim sıkıldı sabahtan beri, darlanıp duruyorum.

aslında eşime güvenirim ama %99.9... ne de olsa insanoğlu çiğ süt emmiş.

ama yok benim kocam yapmaz yaa :18::18::18:

Şaka yapmış eşiniz üstünde durmayın bence. Ben asıl o tarz şakayla karışıkk uyarılarda, birden ciddileşip ''olur mu bana hiç yakıştırıyormusun bunu vs. vs. diye üste çıkmaya çalışan adamdan korkarım. Onun savunmaya geçmesi gereken birşeyler vardır mutlaka. ÜStüne alınmayan adam eşinizin yaptığı gibi gülüp dalgasını geçer.

Uluslararası ölçekte bir kadın araştırması yapan sosyolog, dünyanın çeşitli ülkelerinde
kadınlara bir soru sormuş ..

Kocanızı başka bir kadınla yakalarsanız ne yaparsınız?

* Soruya ülkelere göre verilen yanıtlar ise şöyle olmuş:

*İsveçli: Neyimi beğenmediğini sorarım.

*Rus: Evi terk ederim.

* Fransız: Sesimi çıkarmam, sevgilime gider beni teselli etmesini isterim.

* İtalyan: Kadını vururum.

* İspanyol: Kocamı vururum.

* Yunanlı: Her ikisini de vururum.

* Türk: Benim kocam yapmaz!

Her ne kadar düşünce tarzıma erkek arkadaşım feminizm gözüyle baksa da özellikle böyle durumlarda erkeklere hak veriyorum.
Kadınlar şakayı .aka yapabiliyorlar çok kolay şekilde.
Senaristler toptan kadın olsa konu da tükenmez dert de. Reytingler de tavan yapar valla...

Eşiniz biraz geyik yapmayı seven biriyse o soruya öyle bir cevap gelmesi normal yani
Boşuna kuruntu yapıp da üzme kendini bence..
İnsanoğlu çiğ süt emmiş elbette ama paranoyak gibi ya aldatırsa diye de yaşanmaz değil mi rahat ol bence

Ay yok şaka yapmıştır gülüm kuruntu yapma durduk yere

benim böyle gereksiz kıskançlıklarımı falan hiç ciddiye almaz zaten hep espriye vurur ama ne bilim 6da işi bitecek ondan sonra ne yapcak hiç bilmediğim bi şehirde. gezdircekler illaki kimlerle gezcek falan içim sıkılıyo sabahtan beri. ben şimdi gurur yaparım aramam da ne yapıyosun ne ediyosun diye.

Günboyu yorulmuşdur odasına gidip duş alıp en fazla bir akşam yemeği için çıkar.Hemen kötü düşünmeyin.

rus olduğumdan şüphelencem ama tipim müsait değil

şaka bi yana hiç bi zaman kocam yapmaz diyemem. hep söylediğim bi laf vardır. ''beşer şaşar'' demişler. Allah kimseyi şeytana uydurmasın.

neden bu çenemiz durmaz acaba luzumsuz sorular sorar muhabbetler yaparız
hatta bazn eşşegin aklına karpuz kabuğunu biz düşürürüz sonrada kuruntu yaparız ???

neden bu çenemiz durmaz acaba luzumsuz sorular sorar muhabbetler yaparız
hatta bazn eşşegin aklına karpuz kabuğunu biz düşürürüz sonrada kuruntu yaparız ???

offf evet ya sinir oluyorum ben de bu huyuma, dışarda yanımızdan dikkat çekici bi bayan falan geçse, hemen derim ki ''bak bak çekinme'' halbuki baktığı falan yok adamın. tut işte şu çeneni tut, off

offf evet ya sinir oluyorum ben de bu huyuma, dışarda yanımızdan dikkat çekici bi bayan falan geçse, hemen derim ki ''bak bak çekinme'' halbuki baktığı falan yok adamın. tut işte şu çeneni tut, off

kuruntu yapma olmaz inş.
zaten allah korusun olsada kadın hisseder
şimdide sürekli arayıpta adama güvensizliğini belli etme

Siz oyle bir cumle kurarsaniz,esinizde oyle der.Niye alindiniz.Niye tehdit ettiniz esinizi yani durduk yere.?
Hem sakasina soyledigi birsey oldugu acik belli.Bazi kadinlar yok yere kavga cikarmayi,eslerini bunaltmayi cok iyi basariyorlar vallah.

Son düzenleme:
erkeklere güven olmaz ama durduk yere de ortada şüpheli bir durum yokken kendi kendini strese sokma canım ve böyle şakalar yapmamakta en doğrusu bence

Siz oyle bir cumle kurarsaniz,esinizde oyle der.Niye alindiniz.Niye tehdit ettiniz esinizi yani durduk yere.?
Hem sakasina soyledigi birsey oldugu acik belli.Bazi kadinlar yok yere kavga cikarmayi,eslerini bunaltmayi cok iyi basariyorlar vallah.

durduk yere söylemedim ki aldatma, boşanma falan gibi mevzulardan konu açılmıştı sanırım. konuşma öyle gelişti.

benim de anlayamadığım şu ki:bir bayan eşine nasıl''beni aldatırsan ''diye başlayan bir cümle kurabiliyor.
hiç bir erkek mümkün müdür ki karısını''beni aldatırsan kafanı kırarım,seni boşarım,gözünü oyarım,sakın ha''gibi takılarak tahdit etsin.
bir erkek için karısının namusu ne ise kadın için de erkeğin namusu odur.
genelde yaptığım yorumlarda temam budur.
konu sahibi yanlış anlamayın sizi eleştirmiyorum sadece.bir erkek için karısının onu aldatması ihtimal,%0.01 dahi değil iken,bir bayan için NEDEN,NASIL espri,takılma konusu olabiliyor aklım hayalim almıyor.
erkekler için bu kadar mı normalleşti bu aldatma konusu.ama kadın için hala konusu dahi olamayacak,hatta katil olma sebebi nedense.
aslında eşlerine bu tür konularda espri yapanlar yüzünden gitgide daha da meşru,normal bir hal alıyor erkekler için aldatma konusu

Laçkalaşmaması gereken bi konu..
Bence bundan sonra daha dikkatli olun.
Aklından olmayan şeyi aklına sokarsınız
Hem bu şakalar ciddiyeti azaltır ve kötü sonuçlara gider..

Ortada fol yok yumurta yokken kabul edemeyeceğiniz, kadınlık onurunu yaralayan bir durumu mevzu yapıp eşinizi tehdit ederseniz o da böyle saçma bir cevap verir. Aynı şeyi eşiniz size dese namus davası olurdu değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…