Bu nasıl bir duygu:)))

canım hayırlı olsun aklına olumsuz şeyleri getirme lütfen inşallah bebişini göreceksin allahın izniyle bizimlede paylaş olur mu...

hicccccccc bosuna uzme kendini karindan bakildigi icin gorulmedi henuz; orda annesi geldi iste yavrun, o da artik kavusmak istemis annesine gelmis
Allah nazarlardan saklisin, saglikla huzurla vaktinde gelsin, gonlundeki cinsiyet neyse o olsun Insallah.
veeee artik kotuyu dusunmek yok sen simdiden annesin hep guclu ve pozitif olman lazim.
darisi basimiza olsun Insallah.

Çok rahatım şimdi. Hissediyorum hiç bir sorun çıkmayacak inşallah. Çok bekledim ben yaa.. Umarım sorunsuz bir şekilde alırım kucağıma bebişimi..

Tebrik ederim, cok guzel ifade etmissin cok duygulandım ya( Sorunsuz olacak insallah hersey, mutlulugun daim olsun.... (Bu arada darısı da basımıza:))

merhaba canım, aramıza hoşgeldin. öncelikle sakın kötü şeyler düşünme. mutlaka göreceksin bebişini senin adına çok sevindim, iyi haberlerini bekliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…