Bu,Nasıl Bir Etki Yaratır?

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Merhaba. Hayatımda birisi var. Ondan kopamıyordum. Oysa çok dengesiz,kibirli birisi. Ama artık canıma tak etti. Hiçbir açıklama yapmadan her yerden engellemek ve bırakmak istiyorum. Sizce bu onda nasıl bir etki yaratır? Ha bana ne,onun ne düşündüğü beni alakadar etmez ama yine de merak ediyorum.

Merhaba. Hayatımda birisi var. Ondan kopamıyordum. Oysa çok dengesiz,kibirli birisi. Ama artık canıma tak etti. Hiçbir açıklama yapmadan her yerden engellemek ve bırakmak istiyorum. Sizce bu onda nasıl bir etki yaratır? Ha bana ne,onun ne düşündüğü beni alakadar etmez ama yine de merak ediyorum.
Sevgilin dengesizdi değil mi?

Kimseyi aciklamasiz bir sekildr terk etmeyin.

Kim olursa olsun. Böyle bir aciya maruz kalmamali.

Sebepsiz terk edişler bence ahlak dışidir.

Aciklama yapin bence bir iliski bitmesi gerekiyorsa her iki tarafda birbirlerine nedenlerini söylemesi gerek diye dusunuyorum.

Hanımlar yorumlara dikkat edelim, ayrıca rica ediyorum konuları doğru bölümlere açıp defalarca ikaz edilmeyelim.

Back
X