Nasıl yani?Sende ne istediğini bilmiyorsun ki hayatındaki kişi senide dengesiz yapmış sanırım :)
Sevgilin dengesizdi değil mi?Merhaba. Hayatımda birisi var. Ondan kopamıyordum. Oysa çok dengesiz,kibirli birisi. Ama artık canıma tak etti. Hiçbir açıklama yapmadan her yerden engellemek ve bırakmak istiyorum. Sizce bu onda nasıl bir etki yaratır? Ha bana ne,onun ne düşündüğü beni alakadar etmez ama yine de merak ediyorum.
?Hele şükür der
Evet.Sevgilin dengesizdi değil mi?
O zaman kesin şu cümleyi kullanır
Bu çok büyük bir acıya mı sebep olur?Kimseyi aciklamasiz bir sekildr terk etmeyin.
Kim olursa olsun. Böyle bir aciya maruz kalmamali.
Sebepsiz terk edişler bence ahlak dışidir.
Nasıl yani?
Hele şükür der
Aciklama yapin bence bir iliski bitmesi gerekiyorsa her iki tarafda birbirlerine nedenlerini söylemesi gerek diye dusunuyorum.Merhaba. Hayatımda birisi var. Ondan kopamıyordum. Oysa çok dengesiz,kibirli birisi. Ama artık canıma tak etti. Hiçbir açıklama yapmadan her yerden engellemek ve bırakmak istiyorum. Sizce bu onda nasıl bir etki yaratır? Ha bana ne,onun ne düşündüğü beni alakadar etmez ama yine de merak ediyorum.
No problem :)Böyle yorumlar KiB sebebi kova hatunu :) :)
Ay canim kib de mi yapiyosun sen kiyamam...buyumus bu buyumusKova hatunu Sizi kibledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?