Su an isi yok, bu oldugunda cumartesi aksamiydi, pazar gunu hic bir isi yoktu
Bayağı çalışmıyor işsiz..hımm..bu ayrı bir sorun zaten de,
İşi gücü olmadığı halde, sana vakit ayırmaması garip, uykuyu bahane edip hem daha siz sözlüsünüz..
Eşim, biz sevgiliyken, başka bir şehirdeydi, gece çalıştığı günler gündüz boş olurdu.
O gecenin gündüzü otobüse binip yanıma gelirdi...akşam dönerdirertesi gün işe giderdi
Uykusuz kalırdı. Ama şikayuetçi değildi bundan seni görünce dinleniyorum ben derdi
Eşim normalde uyumaya çok düşkündür, sosyal faaliyet gibi görüyor neredeyse, kızınca gel beraber uyuyalım diyor..
Demem o ki isteyen gelir yapar görüşür...uyku değil sebeb kendini ağırdan satmak, çok da sevmemek gibi..sonuçta görüşecek konuşacaksınız ki tanıyasınız birbirinizi...
Şimdi böyle olan adamı evlenince düşünemiyorum bile...
Sabahtan beri okadar uzgunumki. Konusacak kimsemde yok.
6 ay once biriyle tanistim( su an sozluyuz, aileler tanisti), Iki gun yuz yuze gorustuk,
iyi birine benziyordu, gorusmeye basladik. Bu iki gun boyunca beni rahatsiz eden hic
birsey olmamisti. Sonra telefonla gorusmeye devam ettik. Bu arada stresli bir donemdi,
hoslanmadigim seyler oldu, cok ilgisizdi, ama anlayisli olmaya calistim. Iki kezde sonrasinda gorustuk.
Ilkinde uyuklayip durdu yanima. Ben bitirecektim, istemiyor beni diye dusundum, cok uzuldu
israr etti, istiyorum diye. Biz sozlendik. Sonrasinda ilgi alaka yok. Kac kez dedim insan sozlusunun
en azindan sesini duymak ister. Bu surekli yorgun, uykusu var. Ben sikayet edince uzuluyor, yanlis
anliyorsun beni diyor. aksam 10 da filan uyuyor ozamana kadar bir kez mesaj atar. Bazen arar aksam bazende uykum var diye mesaj yazip aramiyor. Surekli soyluyorum sevmiyosan beni bitsin sorun degil diyorum, uzuluyorum diyor bitirmiyor. Ben hic bisey
anlayamadim bu insandan. Napicami sasirdim .Dunde cok uzuldum.
Bi sorunum vardi aksam. Bu 11.30 gibi aradi. Anlattim, kapatmadi teli, ilk defa bu kadar gec saatte benle bu kadar uzun konustu.
Bende sevinmistim . Uykun gelmedimi sen istersen uyu dedim, sende uyu dedi bana. Anlattigim sorun yuzunden uyuyamazdim,
dedim ben uyuyamam simdi, biraz daha oturmam lazim, bana diyorki. hic kusura bakma ben uyuycam. sanki senle ugrasamam der gibi.orda o soze ne gerek var degilmi.
Cok uzuldum ya. sabah soyledim, soylerkende agladim( cok yoruldum cunku artik, onceki birikimlerde var), bana diyorki sen abartiyorsun, cok hassassin. Ben mi abartiyorum arkadaslar, kimseyle konusamadim.
sabah aglayinca konusamadimda, sonra konusuruz dedim. Gun boyunca ne aradi ne sordu. aksam 8 de msj yazmis, bide 10 da. Cok yorgunum yarin konusuruz insallah demis.
Cok bunaldim ben, hatada yapmak istemiyorum,
yaşından dolayı kendini bu adama mecbur hissetme. bu böyle yürümez.Kac yaslarindasiniz ?
Ya benim düsüncem ,bu adam resmen sirf evli olmak icin evleniyor.
Bak gör evlen daha beter olur.
Uykuymus,ne uykusu yahu,isteyen adam sabaha kadar uyanik kalir derdini hafifletmeye calisir.
Benim sana tavsiyem evlenme.
Hatta yol yakinken hic ugrasma bile ayril.[/QUOTE
gun boyunca agladimyasim 32.
biraz onun etkisiyle hata yapmaktanda korkuyorum
yani birini silmek cok kolay gelmedi baslarda yaptigi hatalarda
Zor bir durum hemde ilişkinizin başındasınınız. Bu dönemde benim bildiğim insan sürekli konuşmak,görüşmek hakkında her şeyi bilmek ister.Doğru düzgün konuşun anlatın derdinizi. Baktınız anlamıyor ben bu ilişkiyi gözden geçirmek istiyorum şimdi böyleysek evlendiğimizde ne yapacağız deyin. Evlilik ciddi bir durum şuan bu denli üzülüyorsanız o zaman sıkıntılarınız daha da artabilir. Dünyaya bir defa geliyoruz hayat böyle şeylerle vakit kaybetmek için çok kısa.Seven insan ilgilenir,çabalar. Hem bu hayatta sevmedikten sevilmedikten sonra niye yaşıyoruz.
yaşından dolayı kendini bu adama mecbur hissetme. bu böyle yürümez.
ben yanliz yasiyorum, artik birisi olsun hayatimda istiyorum.
Yanlizliktan okadar cok skilmaya basladim
Karsima bu cikti, buda boyle mutsuz ediyor beni
Sürekli uyuyan yatan adam çalışmaz arkadaşım tecrübe ile sabit. Sakın sakın kendini yakma. Adamın iyi bir tarafı bile yok
uykum var diyip uyucak bu adam ve inş sana verdiği tüm rahatsızlık bununla sınırlı kalır.. sonuç sen yine yalnızsın.. ben de 30 um istediğim insan daha yeni karşıma çıktı .. bunun yaşı yok kim ne derse desin duyma.. sana eee ne zaman çocuk yapacaksın da diyorlardır insanlar bilirim... çocuk dediğin 9 aya bakar.. bak demet akalına 42 de doğurdu :) seni mutsuz edenle olacağına umudunla ol.ben yanliz yasiyorum, artik birisi olsun hayatimda istiyorum.
Yanlizliktan okadar cok skilmaya basladim
Karsima bu cikti, buda boyle mutsuz ediyor beni
Ciddi bir adım atma konusunda acele alınmış bir karar olmuş gibi geldi bana. Sana ayrıl ya da ayrılma diyemem, bu sorumluluğun altına girmek hoş olmaz; ama çok iyi düşün ve ona göre karar ver. Sizin şuan saatlarce evliliğe dair tatlı tatlı hayaller kuruyor olmanız gerekiyor normal şartlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?