Bu nasil bir insan anlayamadim:(

Su an isi yok, bu oldugunda cumartesi aksamiydi, pazar gunu hic bir isi yoktu

Bayağı çalışmıyor işsiz..hımm..bu ayrı bir sorun zaten de,
İşi gücü olmadığı halde, sana vakit ayırmaması garip, uykuyu bahane edip hem daha siz sözlüsünüz..
Eşim, biz sevgiliyken, başka bir şehirdeydi, gece çalıştığı günler gündüz boş olurdu.
O gecenin gündüzü otobüse binip yanıma gelirdi...akşam dönerdirertesi gün işe giderdi
Uykusuz kalırdı. Ama şikayuetçi değildi bundan seni görünce dinleniyorum ben derdi
Eşim normalde uyumaya çok düşkündür, sosyal faaliyet gibi görüyor neredeyse, kızınca gel beraber uyuyalım diyor..
Demem o ki isteyen gelir yapar görüşür...uyku değil sebeb kendini ağırdan satmak, çok da sevmemek gibi..sonuçta görüşecek konuşacaksınız ki tanıyasınız birbirinizi...
Şimdi böyle olan adamı evlenince düşünemiyorum bile...

Son düzenleme:

Bana soruda sormuyordu benim anlattigim kadariyla beni tanidi.
Kac kardesim oldugunu 3 ay sonra ogrendi. Sormadi hic.
Kotu niyetli bir insan degil, vardir bir sebebi , acaba niye boyle dedim durdum bunca zaman.
ama dediginiz gibi sikayet ettigim seyler tekrar edip duruyor, yordu beni.
Sen hassassin, mukemmelliyetcimisin, Bunlari sordu bana. Bende kendimi elestirdim hep
acaba normalde bayanlar normal mi karsilar bu davranislarini, ben mi hata yapiyorum diye.
iyiki acmisim icimi size, cok tesekkur ederim.
konuscam en kisa zamanda, arasin diye bekliyorum. soyleyecegimde, sordum bir suru bayana
abartmiyorsun dediler diyecegim

Zor bir durum hemde ilişkinizin başındasınınız. Bu dönemde benim bildiğim insan sürekli konuşmak,görüşmek hakkında her şeyi bilmek ister.Doğru düzgün konuşun anlatın derdinizi. Baktınız anlamıyor ben bu ilişkiyi gözden geçirmek istiyorum şimdi böyleysek evlendiğimizde ne yapacağız deyin. Evlilik ciddi bir durum şuan bu denli üzülüyorsanız o zaman sıkıntılarınız daha da artabilir. Dünyaya bir defa geliyoruz hayat böyle şeylerle vakit kaybetmek için çok kısa.Seven insan ilgilenir,çabalar. Hem bu hayatta sevmedikten sevilmedikten sonra niye yaşıyoruz.

Ciddi bir adım atma konusunda acele alınmış bir karar olmuş gibi geldi bana. Sana ayrıl ya da ayrılma diyemem, bu sorumluluğun altına girmek hoş olmaz; ama çok iyi düşün ve ona göre karar ver. Sizin şuan saatlarce evliliğe dair tatlı tatlı hayaller kuruyor olmanız gerekiyor normal şartlarda.

evlenince de surekli uyuyan bir kocaya donusecek. benim de oyke nisanliyken uyuyordu erkenden. evlenince de oyle. hatta benim oz babamda da bu hal vardi. misafrlge gitsek babam uyurdu herkes dalga gecerdi rezil olurduk. bu cok ciddi bi sorun. ustelik sevmiyosan bitsin diyerek uzatma boyle gitmicegni dusunuyosan kendin bitir. o kendini uykusuyla kabul edecek birini bulms tabi birakmaz.

onu değiştirmeye çalışmadan, bu şekilde, aynı bu şekilde kabul edip mutlu olabileceğini düşünüyorsan devam et. ama asla ve asla değişeceğini zannetme. çünkü o hiç değişmeyecek, çünkü bu onun ta kendisi. adam böyle yani. eğer değişir diye umarsan da elinde patlar bu iş. seçim senin.

Ayaklarin poppna vurarak kac bence.

Bu ne bicim bir iliski, sen mutlu musun kardes?

Butun gun koltukta uyuan biriyle evli olmak ister misin?

Çok iyi anladım seni.. o kadar olmasada benzer şeyleri yaşamışlıgım var ..şunu da unutma evlenince değismeyecek.. hatta bazı erkekler evlenince daha az ilgi gosteriyorlar zaten evliyiz diye..simdi boyle derse ilerde ne olur..bide sanirim sen hassas ve ilgi bekleyen bi bayansin lutfen iyi dusun ..

Çok ağır iş mi yapıyorda yoruluyor anlamadım bunlar en güzel zamanlarınız, şimdi sen ayrılalım deyince üzülüyor ama evlenince iş değişecek haberin olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iliski daha bu kadar yeniyken bu kadar ilgisuzse hemen uzaklas derim helek cok zor bir donem geciriyormusdun anladigim kadariyla
on yillil evli olucaZ esim daha fazla mesaj atar arar
Kadinlar ilgi sahiplenmek ister
cix bu adam cok rahat

Canım seven adam sabaha kadar dinler seni ertesi gün yapacağını düşünmez arar sorar bu sevgi falan değil bu adam evlenmek istemiş seninle tanışmış bu bence olay. Evlendikten sonra daha da zor durumda kalirsin. Eğer hissemiyorsan birşey birak. Üzülecek adam boyle davranmaz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bi de bunla evlendigini dusun. Sabah aksam uyur, ne konusabilkrsin ne derdini anlatabilirsin. Birak uzatma bu isi. Seven adam boyle davranmaz.
Sen yoluna ben yoluma de birak bu adami.daha fazla uzulme

Sürekli uyuyan yatan adam çalışmaz arkadaşım tecrübe ile sabit. Sakın sakın kendini yakma. Adamın iyi bir tarafı bile yok

Okadar cok konustum ki. Nerdeyse her hafta bir konusma yapiyorum. Sevmiyorsa anlarim bitsin diyorum, uzuluyor.
Bitirmek istemiyorum, ben istiyorum seni diyor. Kac defa dedim ilgisizlige gelemem ben dedim. Beni sevmeyen biriyle
evli olacagima olmeyi tercih ederim dedim, anlasin diye. Kendini taniyan sensin, bende mutsuz olurum sende mutsuz olursun
bana ilgisiz olursan dedim. Ona gore bir kez mesaj yazip aksamda aramak ilgilenmek oluyor. Bu aradiginda hep o kapatmak istiyor, 15 dk
sonra konusamiyoruz.Uyuklayop duruyor her defasinda. Insanlar zor gercekten

bende aynisini dusundum, ben de daha once uzun sureli biriyle gorusmedim.
Sozlenmis insanlarin evlilik hayalleri olur. Benle hic konusmuyor bu konuyu
ortak bir tane hayalimiz bile yok. Biz evlenince... diye baslayan cumle bile kurmadi daha.
Yanliz olmak cok zor birsey, konusabilecegim cok insan yok, iyiki buraya acmisim derdimi
biraz daha mantikli dusunmeye, gercegi net gormeye basladim.Sagolun arkadaslar
Hep benmi cok beklenti icindeyim, ben mi abartiyorum, normalde herkesin mi boyle oluyor diye dusunup duruyordum.

Kendine niye bunu yapıyorsun ki . Adam isteksiz bunun tecrübeyle ilgisi yok. Hemen bitirmek istemiyosan tamamen geri çek kendini baktın değişme yok bitir . Yaşı düşünme mutsuz bi evlilik yapacağına yapma belki başka biri çıkar karşına. Çok ruhsuz ya. Yazık değil mi sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…