• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasil bir insan anlayamadim:(

nisa1234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2014
1.591
1.250
248
35
İstanbul
Sabahtan beri okadar uzgunumki. Konusacak kimsemde yok.
6 ay once biriyle tanistim( su an sozluyuz, aileler tanisti), Iki gun yuz yuze gorustuk,
iyi birine benziyordu, gorusmeye basladik. Bu iki gun boyunca beni rahatsiz eden hic
birsey olmamisti. Sonra telefonla gorusmeye devam ettik. Bu arada stresli bir donemdi,
hoslanmadigim seyler oldu, cok ilgisizdi, ama anlayisli olmaya calistim. Iki kezde sonrasinda gorustuk.
Ilkinde uyuklayip durdu yanima. Ben bitirecektim, istemiyor beni diye dusundum, cok uzuldu
israr etti, istiyorum diye. Biz sozlendik. Sonrasinda ilgi alaka yok. Kac kez dedim insan sozlusunun
en azindan sesini duymak ister. Bu surekli yorgun, uykusu var. Ben sikayet edince uzuluyor, yanlis
anliyorsun beni diyor. aksam 10 da filan uyuyor ozamana kadar bir kez mesaj atar. Bazen arar aksam bazende uykum var diye mesaj yazip aramiyor. Surekli soyluyorum sevmiyosan beni bitsin sorun degil diyorum, uzuluyorum diyor bitirmiyor. Ben hic bisey
anlayamadim bu insandan. Napicami sasirdim .Dunde cok uzuldum.
Bi sorunum vardi aksam. Bu 11.30 gibi aradi. Anlattim, kapatmadi teli, ilk defa bu kadar gec saatte benle bu kadar uzun konustu.
Bende sevinmistim . Uykun gelmedimi sen istersen uyu dedim, sende uyu dedi bana. Anlattigim sorun yuzunden uyuyamazdim,
dedim ben uyuyamam simdi, biraz daha oturmam lazim, bana diyorki. hic kusura bakma ben uyuycam. sanki senle ugrasamam der gibi.orda o soze ne gerek var degilmi.
Cok uzuldum ya. sabah soyledim, soylerkende agladim( cok yoruldum cunku artik, onceki birikimlerde var), bana diyorki sen abartiyorsun, cok hassassin. Ben mi abartiyorum arkadaslar, kimseyle konusamadim.
sabah aglayinca konusamadimda, sonra konusuruz dedim. Gun boyunca ne aradi ne sordu. aksam 8 de msj yazmis, bide 10 da. Cok yorgunum yarin konusuruz insallah demis.
Cok bunaldim ben, hatada yapmak istemiyorum,

Ayy cok uzucu daha cok yeni bi iliski insan uykusundan taviz verebilir yeni bi insan taniyosun sonuctaa bunun heyecani olmali.
Lafta baska davranista baska anlattigina gore bu adam. Insanin ici bunalir ne zamana kadar ara beni sor beni ilgilen benle dicceksin ki istekli degil bu konularda ve bu seni cok yipratacak emin ol

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sabahtan beri okadar uzgunumki. Konusacak kimsemde yok.
6 ay once biriyle tanistim( su an sozluyuz, aileler tanisti), Iki gun yuz yuze gorustuk,
iyi birine benziyordu, gorusmeye basladik. Bu iki gun boyunca beni rahatsiz eden hic
birsey olmamisti. Sonra telefonla gorusmeye devam ettik. Bu arada stresli bir donemdi,
hoslanmadigim seyler oldu, cok ilgisizdi, ama anlayisli olmaya calistim. Iki kezde sonrasinda gorustuk.
Ilkinde uyuklayip durdu yanima. Ben bitirecektim, istemiyor beni diye dusundum, cok uzuldu
israr etti, istiyorum diye. Biz sozlendik. Sonrasinda ilgi alaka yok. Kac kez dedim insan sozlusunun
en azindan sesini duymak ister. Bu surekli yorgun, uykusu var. Ben sikayet edince uzuluyor, yanlis
anliyorsun beni diyor. aksam 10 da filan uyuyor ozamana kadar bir kez mesaj atar. Bazen arar aksam bazende uykum var diye mesaj yazip aramiyor. Surekli soyluyorum sevmiyosan beni bitsin sorun degil diyorum, uzuluyorum diyor bitirmiyor. Ben hic bisey
anlayamadim bu insandan. Napicami sasirdim .Dunde cok uzuldum.
Bi sorunum vardi aksam. Bu 11.30 gibi aradi. Anlattim, kapatmadi teli, ilk defa bu kadar gec saatte benle bu kadar uzun konustu.
Bende sevinmistim . Uykun gelmedimi sen istersen uyu dedim, sende uyu dedi bana. Anlattigim sorun yuzunden uyuyamazdim,
dedim ben uyuyamam simdi, biraz daha oturmam lazim, bana diyorki. hic kusura bakma ben uyuycam. sanki senle ugrasamam der gibi.orda o soze ne gerek var degilmi.
Cok uzuldum ya. sabah soyledim, soylerkende agladim( cok yoruldum cunku artik, onceki birikimlerde var), bana diyorki sen abartiyorsun, cok hassassin. Ben mi abartiyorum arkadaslar, kimseyle konusamadim.
sabah aglayinca konusamadimda, sonra konusuruz dedim. Gun boyunca ne aradi ne sordu. aksam 8 de msj yazmis, bide 10 da. Cok yorgunum yarin konusuruz insallah demis.
Cok bunaldim ben, hatada yapmak istemiyorum,

Neden ilgisizsin diye konuştunuz mu hiç.
Adam ya başta yüz vermiyeyim diye düşünüyor ya da pek sevmiyor gibi geldi
Biraz geri çekil bakalım, ben olsam bitirirdim açıkçası öyle kendini bulunmaz kumaş sananlara sevgisizliğe tahammülüm yok...
Çok uyumasını gerektriecek bir iş te mi çalışıyor neden fazla uyuyor ki?

Kac yaslarindasiniz ?
Ya benim düsüncem ,bu adam resmen sirf evli olmak icin evleniyor.
Bak gör evlen daha beter olur.
Uykuymus,ne uykusu yahu,isteyen adam sabaha kadar uyanik kalir derdini hafifletmeye calisir.
Benim sana tavsiyem evlenme.
Hatta yol yakinken hic ugrasma bile ayril.

keşke hemen sözlenmeseydin, çok zoraki ilerliyor sanki ilişki
yani bir de bu ilgisizlik surup gıdecek, evlendıkten sonra tamamen katlanılmaz olucak, iyi dusun bence

Ayy cok uzucu daha cok yeni bi iliski insan uykusundan taviz verebilir yeni bi insan taniyosun sonuctaa bunun heyecani olmali.
Lafta baska davranista baska anlattigina gore bu adam. Insanin ici bunalir ne zamana kadar ara beni sor beni ilgilen benle dicceksin ki istekli degil bu konularda ve bu seni cok yipratacak emin ol

sagol canim yazdigin icin, bende hep soyledim heyecan yok sende diye, cok garip geliyor ya.

Biraz geri çekil bakalım, ben olsam bitirirdim açıkçası öyle kendini bulunmaz kumaş sananlara sevgisizliğe tahammülüm yok...

Su an isi yok, bu oldugunda cumartesi aksamiydi, pazar gunu hic bir isi yoktu

Kac yaslarindasiniz ?
Ya benim düsüncem ,bu adam resmen sirf evli olmak icin evleniyor.
Bak gör evlen daha beter olur.
Uykuymus,ne uykusu yahu,isteyen adam sabaha kadar uyanik kalir derdini hafifletmeye calisir.
Benim sana tavsiyem evlenme.
Hatta yol yakinken hic ugrasma bile ayril.[/QUOTE

gun boyunca agladim :( yasim 32.
biraz onun etkisiyle hata yapmaktanda korkuyorum
yani birini silmek cok kolay gelmedi baslarda yaptigi hatalarda

keşke hemen sözlenmeseydin, çok zoraki ilerliyor sanki ilişki
yani bir de bu ilgisizlik surup gıdecek, evlendıkten sonra tamamen katlanılmaz olucak, iyi dusun bence

Ailemde ailesini gorsun istemistim, Ailelerde cok etkiliyor cunku iliskileri.
Aileler tanisinca bu sorup durdu evlenelim mi evlenelim mi diye.
Aileside bunun tam tersi okadar sicak insanlarki, bende tam taniyamamistim ama
dedim ailesi boyleyse buda iyidir. kabul ettim, anneside benle konusmustu, oglum seni
mutlu edecegine eminim filan demisti :( bende ozaman aramizda resmi birseyler yok ondan
boyledir, resmiyet olunca ilgili olur belki diye dusundum. Bu isler cok zormus, insanlari tanimak zor,
hele insanin kendi isine hic akli ermiyor

biz bastan beri evlilik icin gorusmustuk, bu bana evlenme teklifi etti 3 ay sonra ben istemedim,
hosuma gitmeyen seyleri soyledim, devam etsin istemedim. ozaman soyledim sordum ilgisizligin sebebini
daha once kiz arkadasim olmadi, su bu birsuru bahane uretti. Insanda inanmak istiyor.
6 ay oldu insanin icinden gelmezmi bazi seyler.
geride cekildim, onuda yaptim, kafayi yedirtti resmen dusun dusun

Ailemde ailesini gorsun istemistim, Ailelerde cok etkiliyor cunku iliskileri.
Aileler tanisinca bu sorup durdu evlenelim mi evlenelim mi diye.
Aileside bunun tam tersi okadar sicak insanlarki, bende tam taniyamamistim ama
dedim ailesi boyleyse buda iyidir. kabul ettim, anneside benle konusmustu, oglum seni
mutlu edecegine eminim filan demisti :( bende ozaman aramizda resmi birseyler yok ondan
boyledir, resmiyet olunca ilgili olur belki diye dusundum. Bu isler cok zormus, insanlari tanimak zor,
hele insanin kendi isine hic akli ermiyor

aileler tanışmadan önce de böyle miydi peki? acaba strese fslsn girmiş olmasın

Okurken benim bögrüme basti yemin ederim.Yapilmaz boyle.Valla bunalir insan.Sadece yasim geldi hadi evleneyim diye dusunme.Birak gitsin ya.Ne bu ilgisizlik,kendini kasmalar amann.Valla sinirim bozuldu benim

Okurken benim bögrüme basti yemin ederim.Yapilmaz boyle.Valla bunalir insan.Sadece yasim geldi hadi evleneyim diye dusunme.Birak gitsin ya.Ne bu ilgisizlik,kendini kasmalar amann.Valla sinirim bozuldu benim

ben cok uzuldum, bana sen cok hassassin sen abartiyosun diyo. Bunuda soyliyecegim, sordum abartmiyormusum dicam.
Sagolun arkadaslar, bir an acaba bende mi sorun diye dusundum, napicami sasirdim ben bunla

Boyleydi ama degisebilirim, ogrenebilirim kiz arkadasim olmadi hic ondan bilmiyorum filan demisti,
hic bu konuda stres yaptigi yok. Ailelerin izin vereceginden okadar emindiki.

neee kız arkadaşı da mı olmamış? valla şefkat göstermek nasıl öğrenilir bilemiyorum her şey çok mekanik
çok özür dilerim ama evlendikten sonra ilişki sonrası arkasını dönüp yatıcak adam potansiyeli, o değişmeyecek ama insallah sen kendini uzaklaştırabilirsin

haklisin aslinda, kendimi kandirdim galiba ben ona inanmakla :(
insan inanmak istiyor :( olan bana oldu, hayatimi cok etkiledi bu durum.
kendi enerjisi yoktu benimde enerjimi somurdu her konusmada.
karsimda surekli uyuklayan bir tip. Anlamaya calistim ama beni psikolokluk yapti

ilişkinin ilk başları çok heycanlı olur.şimdi böyleyse sonrasını düşünemiyorum.sevmediğini istemediğini düşünmüyorum ama ya ilgisiz ya da size karşı bi beğeni aşk beslemiyo.ilgisiz biriyse eğer iyi düşünün derim böyle ruhsuz biriyle bir ömür geçirebilirmisiniz.

haklisin aslinda, kendimi kandirdim galiba ben ona inanmakla :(
insan inanmak istiyor :( olan bana oldu, hayatimi cok etkiledi bu durum.
kendi enerjisi yoktu benimde enerjimi somurdu her konusmada.
karsimda surekli uyuklayan bir tip. Anlamaya calistim ama beni psikolokluk yapti

Bitir bu iliskiyi kendine yazik etme.Bu adam ne hamileliginde seninle ilgilenir ne cocugun oldugunuda bir isin ucundan tutar ne de hastaysan goz ucuyla bakmaz.Yazik etme kendine.

:( anlayacagim diye dusun dusun dusun kafayi yedirtecek bana.
Dun bende oyle dusunmeye bsladim, su donemde azcik uykusundan taviz veremiyorsa
benim icin ilerde hic birsey yapmaz. Simdi tek yapabilecegi uykusundan azcik odun vermesi
onu esirgiyorsa ilerdede baska seyleri esirger.
beni suclamasa, sen hassasin diye. O canimi skti birazda acaba ben mi hata yapiyorum diye
kendimi elestirmeye basladim. Bir ucuncu sahsin fikrine cok ihtiyacim vardi, cok tesekkur ederim
yorumlariniz icin.

Arkana bakmadan kac canim benim eski konularima baksana hep ilgisizlikten yakindim ve olmayinca olmuyor yiprandigimizla kaliyoruz uzulen biz oluyoruz ve ben dayanamayip iki gun once bitirdim , bitirdigimdede ne laflar duydum senin daha alti ay cok yenisin hayatina bak önüne bak benim gibi senelerini harcama .sonradan asla duzelmiyorlar hatta dahada salıyorlar kendilerini .

Back
X