• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasil bir insan anlayamadim:(

Kendine niye bunu yapıyorsun ki . Adam isteksiz bunun tecrübeyle ilgisi yok. Hemen bitirmek istemiyosan tamamen geri çek kendini baktın değişme yok bitir . Yaşı düşünme mutsuz bi evlilik yapacağına yapma belki başka biri çıkar karşına. Çok ruhsuz ya. Yazık değil mi sana

Iskence ettim kendime resmen, haklisin. Kendisi soyledi, degisebilirim, bilmiyorum diye. Insanda acaba diyor, belki, inanmak istiyor.
bazende beni sucladi, sen cok hassassin diye. Cogu seyi anlattim burda, bana sen abartiyorsun diyen olmadi. Insanda kendini elestiriyor
acaba benim mi cok beklentim var, asirimi yapiyorum diye. Tek istedigim sevilmekti, ne hediye istedim, ne mucevher su bu. Yuzugum bile yok daha, onu bile anlayisla karsiladim, isi yok su an diye. Gercekten cok sagolun, gercekleri daha net gormege basladim.

daha yolun bu kadar başındayken böyle ilgisizse, evlenince yapayalnız kalırsın..çok iyi düşün.

Ay içime fenalıklar çöktü.. Kaçç kaçç! şimdiden böyleyse emekli hayatı yaşatır ileride..

Sabahtan beri okadar uzgunumki. Konusacak kimsemde yok.
6 ay once biriyle tanistim( su an sozluyuz, aileler tanisti), Iki gun yuz yuze gorustuk,
iyi birine benziyordu, gorusmeye basladik. Bu iki gun boyunca beni rahatsiz eden hic
birsey olmamisti. Sonra telefonla gorusmeye devam ettik. Bu arada stresli bir donemdi,
hoslanmadigim seyler oldu, cok ilgisizdi, ama anlayisli olmaya calistim. Iki kezde sonrasinda gorustuk.
Ilkinde uyuklayip durdu yanima. Ben bitirecektim, istemiyor beni diye dusundum, cok uzuldu
israr etti, istiyorum diye. Biz sozlendik. Sonrasinda ilgi alaka yok. Kac kez dedim insan sozlusunun
en azindan sesini duymak ister. Bu surekli yorgun, uykusu var. Ben sikayet edince uzuluyor, yanlis
anliyorsun beni diyor. aksam 10 da filan uyuyor ozamana kadar bir kez mesaj atar. Bazen arar aksam bazende uykum var diye mesaj yazip aramiyor. Surekli soyluyorum sevmiyosan beni bitsin sorun degil diyorum, uzuluyorum diyor bitirmiyor. Ben hic bisey
anlayamadim bu insandan. Napicami sasirdim .Dunde cok uzuldum.
Bi sorunum vardi aksam. Bu 11.30 gibi aradi. Anlattim, kapatmadi teli, ilk defa bu kadar gec saatte benle bu kadar uzun konustu.
Bende sevinmistim . Uykun gelmedimi sen istersen uyu dedim, sende uyu dedi bana. Anlattigim sorun yuzunden uyuyamazdim,
dedim ben uyuyamam simdi, biraz daha oturmam lazim, bana diyorki. hic kusura bakma ben uyuycam. sanki senle ugrasamam der gibi.orda o soze ne gerek var degilmi.
Cok uzuldum ya. sabah soyledim, soylerkende agladim( cok yoruldum cunku artik, onceki birikimlerde var), bana diyorki sen abartiyorsun, cok hassassin. Ben mi abartiyorum arkadaslar, kimseyle konusamadim.
sabah aglayinca konusamadimda, sonra konusuruz dedim. Gun boyunca ne aradi ne sordu. aksam 8 de msj yazmis, bide 10 da. Cok yorgunum yarin konusuruz insallah demis.
Cok bunaldim ben, hatada yapmak istemiyorum,

Üzmek istemem seni ama bence bu adam pişman oldu sözlendiğinize ve şuan geri adım atamıyor.
Mutsuz olduğunuzu bildiği halde kusura bakma ben uyuycam diyen birini ben pek seviyor gibi algılayamadım.
Bir de ilk buluşmada uyuklamak yerine içi içine sığmazd sevseydi.
Senden bekliyor bence ayrılmayı.Aileler girdi işin içine cesaret edemiyor.
Bence böylesine ilgisiz biriyle çok mutsuz olursun.

İnsan sevdiği biriyle üzüntüsünü yada sevincini yada kafasına takılan herhangi bir sorununu paylaşamıyorsa.
paylaştığındada karşısında ilgisiz, önemsemeyen, umursamayan, fikir belirtmeyen birini buluyorsa.
onunla bırakın bir hayat kurmayı arkadaş bile olamaz.

her şey bir yana, insan sevdiğiyle ilk önce konuşabiliyor olmalı, sohbet edebiliyor, muhabbet edebiliyor olmalı.

iyice bir düşün bence.
seviyorsundur belki bilmiyorum (ki anlattığın gibi bir ilişkiniz varsa, sevginin bitmesi pek uzak görünmüyor)

ama yıpratma kendini.
ayrılıksa ayrılık.
zorlamayın.

iyi günler.

Zorlamayla olmaz bence bu iş yürümez ilgi en basta olması gereken.boşver bu adamın kahrı cekilmez.düşün nişanlı insanlar ne kadar hevesli mutlu sen hayattan soğumuşsun resmen .sanki evlisinde boşanamıyorsun.boşver ya.bırak gitsin .hayatta s. ktr etmeyi öğrenmek lazım...

6 ay once biriyle tanistim( su an sozluyuz, aileler tanisti), Iki gun yuz yuze gorustuk,
iyi birine benziyordu, gorusmeye basladik. Bu iki gun boyunca beni rahatsiz eden hic
birsey olmamisti. Sonra telefonla gorusmeye devam ettik. Bu arada stresli bir donemdi,
hoslanmadigim seyler oldu, cok ilgisizdi, ama anlayisli olmaya calistim. Iki kezde sonrasinda gorustuk.
Ilkinde uyuklayip durdu yanima. Ben bitirecektim, istemiyor beni diye dusundum, cok uzuldu
israr etti, istiyorum diye. Biz sozlendik. Sonrasinda ilgi alaka yok. Kac kez dedim insan sozlusunun
en azindan sesini duymak ister. Bu surekli yorgun, uykusu var. Ben sikayet edince uzuluyor, yanlis
anliyorsun beni diyor. aksam 10 da filan uyuyor ozamana kadar bir kez mesaj atar. Bazen arar aksam bazende uykum var diye mesaj yazip aramiyor. Surekli soyluyorum sevmiyosan beni bitsin sorun degil diyorum, uzuluyorum diyor bitirmiyor. Ben hic bisey
Bi sorunum vardi aksam. Bu 11.30 gibi aradi. Anlattim, kapatmadi teli, ilk defa bu kadar gec saatte benle bu kadar uzun konustu.
Bende sevinmistim . Uykun gelmedimi sen istersen uyu dedim, sende uyu dedi bana. Anlattigim sorun yuzunden uyuyamazdim,
dedim ben uyuyamam simdi, biraz daha oturmam lazim, bana diyorki. hic kusura bakma ben uyuycam. sanki senle ugrasamam der gibi.orda o soze ne gerek var degilmi.
Cok uzuldum ya. sabah soyledim, soylerkende agladim( cok yoruldum cunku artik, onceki birikimlerde var), bana diyorki sen abartiyorsun, cok hassassin. Ben mi abartiyorum arkadaslar, kimseyle konusamadim.
sabah aglayinca konusamadimda, sonra konusuruz dedim. Gun boyunca ne aradi ne sordu. aksam 8 de msj yazmis, bide 10 da. Cok yorgunum yarin konusuruz insallah demis.

Olsun istersin…
Hatta olsun diye yapılması gerekenden daha da fazla üstelersin.
Aşktır ; değer verirsin, ödün verirsin, sevgiden de öte saygı gösterirsin, olmayacak kaç şey varsa bir araya bile getirirsin…
Bakarsın, ne anlattığını anlayabilmiş (?) ne de çözüm için bi’şeyler yapma gayretinde.
İştir ; sabahlarsın, “olsun” diye ailenden çaldığın zamanı oraya verirsin…
Dosttur ; hayatta kimseyi dinlemediğin kadar dinler, kendine ayırmadığın onca şeyi “O’na” ayırmaya çalışırsın…
Sonra olayın içinden kendini çıkartır şöyle karşıdan yaptıklarına bir bakarsın… Bakarsın ki her şey başladığın gibi!
Olmuyorsa, olmuyordur!

Gönlün rahat mı?
Elinden geleni yaptın mı?
Cidden olmuyorsa zorlamayacaksın…
Demiş; Can Yücel.......

Zorlamayla olmaz bence bu iş yürümez ilgi en basta olması gereken.boşver bu adamın kahrı cekilmez.düşün nişanlı insanlar ne kadar hevesli mutlu sen hayattan soğumuşsun resmen .sanki evlisinde boşanamıyorsun.boşver ya.bırak gitsin .hayatta s. ktr etmeyi öğrenmek lazım...

Benimde buna cok canim skiliyor, burda bir kac konu gordum, 2014 yazinda evlenecekler diye.
bir kac tane okudum insanlar ne kadar heyecanli, bu kendi heyecanli degil, benimde hevesimi kursagimda birakti.

yengec burcu. romantigimdir dedi, hic gormedim simdiye kadar.
hatta sozlendigimiz gun gitti aramadi bile beni calismaya gitmis.Bekledigim iki dakika sesini duyayim demesiydi :(

supriz yapmayi severim dedi, hic gormedim.

Yengeç burcu sadece söyler ama hiç yapmaz:1:

Üzmek istemem seni ama bence bu adam pişman oldu sözlendiğinize ve şuan geri adım atamıyor.
Mutsuz olduğunuzu bildiği halde kusura bakma ben uyuycam diyen birini ben pek seviyor gibi algılayamadım.
Bir de ilk buluşmada uyuklamak yerine içi içine sığmazd sevseydi.
Senden bekliyor bence ayrılmayı.Aileler girdi işin içine cesaret edemiyor.
Bence böylesine ilgisiz biriyle çok mutsuz olursun.

Son bir ayda nerdeyse her hafta soyluyorum, benim icin sorun degil istemiyorsan soyle diyorum,
anlamakta okadar okadar cok zorlaniyorumki. Bunun icinde bu korkum, acaba ben mi yanlis yapiyorum.
istemezsem hata mi yapmis olurum. Bundan cok korktum ama yazilan yorumlardan anladigim kadariyla
benlik bisey yok, istedigim sevgi biraz ilgi.

canım seviyorum dememişsin. seviyorsundur muhtemelen ama.. okuyunca aklıma ilk gelen "mecbur musun bu kişi ile evlenmeye?" oldu.. 6 aydır tanıyorsun seni çok mutlu ettiğini de anlamadım yazdıklarından.. sürekli yorgun ve uyku meraklısı adamlar çok.. ama evlilikte de öyle olacak emin ol.. ablamın eşi öyledir.. beraber plan program yapamazlar.. hep uyur hep yorgun hep isteksiz.. ablam hep yalnız:( iyi düşün..

Benimde cok erkek arkadasim olmadi, bundan once bir iki kisiyle bir kac haftaligina tanistim. Onlarda da begenmedigim ozellikler vardi, yapamam diye dusundum. karsimdaki insana soyledigimde, kabul ettiler, yani bende bu ozellikler var gercekten, buda kisilik degistirmem zor olabilir ama ilerde kabul ederseniz lutfen tekrar gorusmeye devam edelim dediler. Kendilerini taniyan insanlarmis. Bununki kadar zorlanmamistim.
Hic yengec burcu birini tanimamistim, inaniyorum burclara.
bende su gurubundanim, ayni gruplar anlasmasi kolay olur yaziyordu ama degilmis demek

6 ay olmuş daha neden çekiyosun ki sen bunu? şimdiden böyleyse ohoooo:50:

Tatlım açık konusucam kızma lütfen sen ne sabırlı biriymissin bellki hoslandin sen bu adamdan ama bitmez diye birsey yok bu hayatta üzülme canım ömür bitiyor degilmi arkana bakmadan bırak bu adamı ilgisizlik bi yana sorumluluk sahibi olmak başka biseydir sözlünde bu da yok gibi bugün sıradan bi arkadasin bile seninle mesajlasiyor derdini dinliyor evlenecegin insan önce dosttun olamiycaksa bırak kuzum ne lüzum var uğraşma düzelir deme sakın bugün ne ise yarın daha kötü bile bile geldin bana der sana kala kalırsın cek bi çizgi haddini bilsin

canım seviyorum dememişsin. seviyorsundur muhtemelen ama.. okuyunca aklıma ilk gelen "mecbur musun bu kişi ile evlenmeye?" oldu.. 6 aydır tanıyorsun seni çok mutlu ettiğini de anlamadım yazdıklarından.. sürekli yorgun ve uyku meraklısı adamlar çok.. ama evlilikte de öyle olacak emin ol.. ablamın eşi öyledir.. beraber plan program yapamazlar.. hep uyur hep yorgun hep isteksiz.. ablam hep yalnız:( iyi düşün..

Biz bunla farkli sehirlerdeyiz, arada mesafede cok. Cok mutlu etmedi beni.
farkettigim seyleri soyleyen bir insanim, ben mutsuz olursam onuda mutsuz ederim
Hep bir bahane buldu, bizim sorunumuz aradaki mesafe, bizim sorunumuz bnim daha once kimseyle gorusmemis olmam,
bilmemem... Bende hep acaba, acaba dedim durdum.
Mecbur degilim evlenmeye ama yasim cok genc degil, sadece birine hayir derken korkuyorum daha iyisi cikmazsa diye

öyle insanlar genelde bencil olurlar!!! Baksana o kadar uzun konusmadan sonra "Hic kusura bakma ben uyicam" demesi :( ben genel olarak o kelimeye "hic kusura bakma" öyle sinir oluyorumkiiiiiiii

Tatlım açık konusucam kızma lütfen sen ne sabırlı biriymissin bellki hoslandin sen bu adamdan ama bitmez diye birsey yok bu hayatta üzülme canım ömür bitiyor degilmi arkana bakmadan bırak bu adamı ilgisizlik bi yana sorumluluk sahibi olmak başka biseydir sözlünde bu da yok gibi bugün sıradan bi arkadasin bile seninle mesajlasiyor derdini dinliyor evlenecegin insan önce dosttun olamiycaksa bırak kuzum ne lüzum var uğraşma düzelir deme sakın bugün ne ise yarın daha kötü bile bile geldin bana der sana kala kalırsın cek bi çizgi haddini bilsin

Kizmam kesinlikle, tesekkur ederim hatta. Gercekten cok sabirli davrandim ama kendime yaptim
benim kendime bu boyle diye itiraf edemedigim seyleri acik acik onume serdiniz, gercekten iyi geldi.
Ben surekli aklimda bu, bazen ben aptalin tekiyim galiba diyorum, bazen kendime acidim.
benim bir hatam varsa soyleyin lutfen, ben kendim bilsem bile birinin soylemesi iyi oluyor bazen

Biz bunla farkli sehirlerdeyiz, arada mesafede cok. Cok mutlu etmedi beni.
farkettigim seyleri soyleyen bir insanim, ben mutsuz olursam onuda mutsuz ederim
Hep bir bahane buldu, bizim sorunumuz aradaki mesafe, bizim sorunumuz bnim daha once kimseyle gorusmemis olmam,
bilmemem... Bende hep acaba, acaba dedim durdum.
Mecbur degilim evlenmeye ama yasim cok genc degil, sadece birine hayir derken korkuyorum daha iyisi cikmazsa diye

canım kötü bir evlilik olacağına geç bir evlilik olsun.. başkası neden çıkmasın ayrıca karşına.. tabi sen bu kişi ile zaman geçirdiğin sürece çıkamadı..

sen olumlu görmeye çalıştığın için "olsun" istediğin için kim bilir nelerini görmezden geliyorsun? ama "olunca" evlenince görmezden gelemeyeceksin.. net söyleyeyim "batacak herşeyi"..

mesafe tabiki zor oluyordur ama o zaman seni deli gibi araması gerekir.. ya da aradığında çok istekli..

kendinde sorun aramayı bırakıp ona odaklan biraz da..

acele bir evlilik olacak sanki:(

belki iyi biridir ama "iyi" diye evlenecek olsan dünyanın yarısı "iyi".. başka şeyler de olmalı..

aah ahh ablam da artık 30 oldum diyerek acele etti keşke o burada olsa da sana neler anlatır:(

Back
X