• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasıl bir kadın!!!

vallahi şaşırdım.. kadının rahatlığına şaşırdım.. sizin hala her ne olursa olsun onunla görüşmenize şaşırdım.. kocanızın hala ona söz gelmesin düşüncesine şaşırdım.. ilşikilere şaşırdım. ayy daha ne olsun.. arkadaşım bak laf çıktıysa vardır ufal ta olsa bir aslı. ben ce sen eşine fazla güvenme.. bu dünyada her an her şey oluyor maalesef.. uyanık ol.. tavrını koy kadını sonsuza kadar hayatından çıkar.. ya nasıl görüşebilirsinki. hiç canın yanmazmı merak ettim açıkçası.. eşinin de yok plan yapmışlar yok gitmesek ayıp olur gibi savsak davranışları düşündürücü.. ya madem dedikodu çıkmış eşin neden hala görüşüyor.. ben sana sadece dikkatli ol diyorum 15 yılına güvenme.. nice yuvalar yllar sonra yıkılır.. dikkat et.. çek eşini ve kes o kadınla ilişkini de.. ben ce başka iş bile arasın kendine.. zaten karısını seven ve dedikodularla onu incitmek istemeyen bir mutlaka şimdiye başka iş arayışına girmiş olması gerekirdi.. iş bulunca da oradan ayrılsın bence.. doğrusu bu seni seviyorsa yapması gerekenn de bu.. yok kıvırıyorsa deidkodu vs. ne olacak gibi laflar ediyorsa düşünülmesi gerekir... ya vallla hepiniz çok genişmisiniz be arkadaşım özür dileyerek bunu söylüyorum.. ::50::53:

şu anda benim haricimdeki herkes geniş bunu kabul ediyorum.eşimin kadının ve eşimin tarafı da gayet rahat...sadece bi gece eşim ağlayarak insanların günahını alıyoruz benim yüzümden leke geldi ve dedikoduyu çıkarana gidip 2 yumruk sallayamadım ailemi düşünerek senin ofise gelip benimle mutlu olduğunu olayları seninde takmadığını bana güvendiğini belli etmeni isterdim dedi.ona dayanamadım ben de gittim...

aynen..resmen eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak durumu olmuş şu anda.

hiç de tutucu değilsin kadesa .ailemizden ananelerimizden böyle gördük.benim kaldıramadığımda bu ya.geçen hafta sonu planı iptal oldu.eşimde söz verdi bir daha bir araya ailecek gelmeyeceğiz diye.ha bu dedikoduyu eşimin işten çıkardığı bi adamın karısı çıkardı biraz duraksamam ondan...

Arkadaşım ben senin yerinde olsam önce eşime yüklenirim sen elalemin karısını neden koruyorsun derim demek ki millet konuşmaya başladıysa bişeyler var derim kocama tamam derim senin suçun olmayabilir ama o kadının tavırları hareketleri karşıdan böyle anlaşılıyosa o zaman o kadına biri dur diyecek yani önce kocamdan başlardım işe kadına karşı daha mesafeli olmasını söylerdim olmasını söylerdim zaten adam akıllı bi kadınsa bunu anlayıp çekilmesi lazım ama arkadaşaım benim anladığım o kadında bişeyler var dikkat et.Ben gerekenleri kocama söyledikten sonra hala devam ediyosa açıkca söylerim kadına ben rahatsız oluyorum görüşmeye gerek yok derim.Senin eşine demiş kadın eşin rahatsız mı oluyo diye eşinde evet deseymiş neden çekiniyor bu kadar anlamadım illa görüşmek zorunda değilsiniz yani.Valla daha da olmadı o iş yerine gider orda konuşurum kadınla gerekirse de kavga ederim.Tabi biz senin içini aile yaşantını bilemeyiz herkesin olayı farklı ama ben sadece senin yerinde olsam yapacaklarımı söyledim.Sen sen ol kimseye hemen inanma ve o kadınla eşi rahatsızlık duymuyorsa dedikodulardan orda bi iş var.

Arkadaşım ben senin yerinde olsam önce eşime yüklenirim sen elalemin karısını neden koruyorsun derim demek ki millet konuşmaya başladıysa bişeyler var derim kocama tamam derim senin suçun olmayabilir ama o kadının tavırları hareketleri karşıdan böyle anlaşılıyosa o zaman o kadına biri dur diyecek yani önce kocamdan başlardım işe kadına karşı daha mesafeli olmasını söylerdim olmasını söylerdim zaten adam akıllı bi kadınsa bunu anlayıp çekilmesi lazım ama arkadaşaım benim anladığım o kadında bişeyler var dikkat et.Ben gerekenleri kocama söyledikten sonra hala devam ediyosa açıkca söylerim kadına ben rahatsız oluyorum görüşmeye gerek yok derim.Senin eşine demiş kadın eşin rahatsız mı oluyo diye eşinde evet deseymiş neden çekiniyor bu kadar anlamadım illa görüşmek zorunda değilsiniz yani.Valla daha da olmadı o iş yerine gider orda konuşurum kadınla gerekirse de kavga ederim.Tabi biz senin içini aile yaşantını bilemeyiz herkesin olayı farklı ama ben sadece senin yerinde olsam yapacaklarımı söyledim.Sen sen ol kimseye hemen inanma ve o kadınla eşi rahatsızlık duymuyorsa dedikodulardan orda bi iş var.

eşim bu hafta sonundan sonra o aileyle bir daha görüşmeyeceksin merak etme dedi.biz eşimle çok mutluyuz çevremize karşı mutlu bir görüntü sergileriz açıkçası kıskanıldık o aileyle buluştuğumuz günlerde de hep mutluluğumuzu gösterirdik hatta karı koca hiç kavga etmezmisiniz bile dendi onlar tarafından gidip saçlarını yolasım var aslında. bir tek ben şüphelendiğim için eşine güvenmeyen bir kadın rolü sergilemek istemedim eşimin ve benim gururu için.eşim belli etme bana güvenmediğini dedi.onlar birbirine güvenen bir aileymiş biz ufacık bi rüzgarda sarsılmışız eşime göre.

eşim bu hafta sonundan sonra o aileyle bir daha görüşmeyeceksin merak etme dedi.biz eşimle çok mutluyuz çevremize karşı mutlu bir görüntü sergileriz açıkçası kıskanıldık o aileyle buluştuğumuz günlerde de hep mutluluğumuzu gösterirdik hatta karı koca hiç kavga etmezmisiniz bile dendi onlar tarafından gidip saçlarını yolasım var aslında. bir tek ben şüphelendiğim için eşine güvenmeyen bir kadın rolü sergilemek istemedim eşimin ve benim gururu için.eşim belli etme bana güvenmediğini dedi.onlar birbirine güvenen bir aileymiş biz ufacık bi rüzgarda sarsılmışız eşime göre.

Valla arkadaşım o kadar gururlu olmak her zaman kazandırmaz ne var bunda eşini kıskanan her kadına sen kocana güveniyor musun denir.Ayrıca rüzgarın küçüğü büyüğü olmaz rüzgar rüzgardır yani.Ben alışveriş mekezinde bile benimle değil de kocamla ilgilenen satıcı kızlara bile ağzının payını veriyorum.Sen eşine güven yine ama bunu elaleme ispatlamak adına neden susasın ki.O kadında senin dişli olduğunu bilsin.Bence kocan da bunu bilsin.Hiç bir olayın üstünü kapatmaya çalışmasın senin kadınlık duygularını kullanarak ."onlar birbirine güvenen bir aileymiş biz ufacık bi rüzgarda sarsılmışız " bunu söyletme ona suç sende değil olayı da sen çıkarmadın.

tubaokutan eşim bana ilk söylediğinde ben de bu atasözünü aklımdan geçirdim.ama eşim bana çok bağlı iş çıkışı hep birlikteyiz ben den ayrı plan yapmaz.15 yıllık evliyiz hiç samimi arkadaşımız olmadı desem yeri var.hep belli bir derece de kaldık arkadaşlık ilişkilerinde.işten yorgun geliriz evede birlikte keyifli zaman geçirmek hep mutlu etmiştir bizi eşimde ben de ya biz hiç kimseye ihtiyaç duymadan ne mutlu yaşıyoruz diye de söyleriz birbirimize...yaklaşık 8 ay önce dışarı akşam yemeğine çıktık bu aileyle.sonra eve davet ettiler.sonra biz onlara.eşi bi ara 2 ay işsiz kaldı.sürekli eşimin ofisinde.bi samimiyet.hadi akşam bize gelin muhabbeti.bu kış böyle stres geçti anlayacağınız.anlatmaya çok ihtiyacım ne olur mazur görün ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN ÇIKTIĞINI FARZETSEK BİLE BEN BU AİLEYLE GÖRÜŞMENİN YANLIŞ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM HAKSIZ OLDUĞUMU DÜŞÜNEN VARSA LÜTFEN YAZIN BÖYLE Bİ OLAY ÇEVRENİZDE DUYDUNUZ MU?BEN HİÇ KİMSEDEN NEFRET ETMEDİM ŞİMDİYE KADAR BU KADININ KOCASISININ GENİŞLİĞİ BENİ ÇILDIRTIYOR...

tabi ben senin eşini tanımıyorum sen öyle diyorsan öyledir canım ama o aileyle görüşmeme kararını destekliyorum.doğrusu bu çünkü.eşin bu konu hakkında görüşmeme hakkında ne düşünüyor peki.birde acaba bu kadının kocasının bu olaylardan haberi var mı?

eşim bu hafta sonundan sonra o aileyle bir daha görüşmeyeceksin merak etme dedi.biz eşimle çok mutluyuz çevremize karşı mutlu bir görüntü sergileriz açıkçası kıskanıldık o aileyle buluştuğumuz günlerde de hep mutluluğumuzu gösterirdik hatta karı koca hiç kavga etmezmisiniz bile dendi onlar tarafından gidip saçlarını yolasım var aslında. Bir tek ben şüphelendiğim için eşine güvenmeyen bir kadın rolü sergilemek istemedim eşimin ve benim gururu için.eşim belli etme bana güvenmediğini dedi.onlar birbirine güvenen bir aileymiş biz ufacık bi rüzgarda sarsılmışız eşime göre.

eşin çok güzel düşünmüş bence de bir sorun varsa da siz kendi aranızda kimseye belli etmeden halledin.onlara karşı da güçlü durun.

Suhayatcım olan zaten olmuş ha bire geçmişi didiklemenin bir anlamı yok .şimdi sen bundn sonrasına bak kocana güven ama her zaman da tetikte ol.o ileyle görüşme.eşinin yanına gittiğinde milleti mutluluğunuzla çatlat.herkes dersini alır sen merak etme canını da daha fazla sıkma mutlu olmaya bak hayat çok kısa kırmayın biribirinizi canım..........

Yazıyı okuduğumdan beri düşünüyorum acaba başıma gelse ne yapardım diye...benimde aynı böle cok samimi olduğum arkadaslar var.bayan adam rahat.kardeş gibiyiz.3 senedir görüşmediğimiz bir hafta yok.tamam cok muhabbet tez ayrılık getirir ona katılıyorum .ama insanlar arasındaki ilişki mesafesini korumak kendi ellerinde.bir kere en baş hata senin eşinde niye çünkü kadınla bir erkek o kadar samimi olmaz size gelip gtmeleri onların samimi olcağı anlamına gelmez.iş yerinde cıkan dedikodulara gelince insanlar evli bay ve bayan samimiyetini abartıyor olabilirler.ama kimse böle bişeyi gözünle görmeden kulağınla duymadan o kadar kolay konduramaz...bu çünkü namus öle basit değil ..size gelince kadınlar hisleriyle her seyi anlayabilir.hissedebilir sizin kadınla samimiyetiniz varsa ve eşiniz söyleyemiyorsa siz söleyin rahatsız olduğunuzu söleyin ve tavrınızı koyun .o aileyle görüşmeye kabul etmeniz demek yaşanmayan bişey varsada yaşanmasına zemin hazırlamanızdır.eşinizde neden o kadar karşı tarafı düşünüyor adamın kocası geniş anladım da o karısına laf gelcek die düşünmemiş sizin ki kahramanlık yapıyor. Bence eşinizi iş yerindende sivil hayatta da o kadından uzak tutun böle seylere cok tanık oldum hersey eşiniz de bitiyor ama o bunu üstlenmiyorsa harakete gecmenin zamanı siz de....

bu durumu ben yaşadım uzak dur canım o kadından kocasından uzak dur görüşmek istemediğini eşine net bir şekilde söyle.eşin araya mesafe koysun:19:

tabi ben senin eşini tanımıyorum sen öyle diyorsan öyledir canım ama o aileyle görüşmeme kararını destekliyorum.doğrusu bu çünkü.eşin bu konu hakkında görüşmeme hakkında ne düşünüyor peki.birde acaba bu kadının kocasının bu olaylardan haberi var mı?[/QUO onun eşinin haberi var mı bilmiyorum ama eşiminyanına gelip aynı muhabbetler eskisi gibi.dün akşam otururken bile aradı çağırdı.eşim yok biz gelmeyelim size afiyet olsun dedi.zaten önceki buluşmalarımızda kadının kocasının onun ne kadar rahat bir insan olduğunu anlamış bunu da eşime belirtmiştim.o adam için söylediğim kötü kelimeyi telaffuz etmek istemiyorum.görüşmeme hakkında kız benim yüzümden suçlandı diye üzülüyordu şimdi ben kararımı kesin bildirdim yoksa onu arar ben söylerim dedim.şimdi görüşmeyeceğiz diyor.

bu durumu ben yaşadım uzak dur canım o kadından kocasından uzak dur görüşmek istemediğini eşine net bir şekilde söyle.eşin araya mesafe koysun:19:

en iyi yaşayan anlar mihriban.çok zor günler geçirdim.çok mutlu olduğum güvendiğim eşim bir erkek olarak gururuna yediremedim ortada bir şey olmadığını düşünürsek çünkü iyi arkadaştık.aslında arkadaşlık da değilde birlikte eğleniyorduk işte.olaydan beri yaklaşık 1 aydır görüşmüyorum ama sadece ben.eşide geliyor yine kocamın yanına ama eşim davetlere hayır diyor sen ne yaşadın mihriban anlatmak istersen dinlerim paylaşırım

şimdi bana söz verdi ailecek görüşmeyeceğiz diye ama ben kadına birşey diyemiyorum çünkü o gayet rahat sadece eşimi engelleyebiliyorum ofisi görmüyorum tabii eşimin anlattığı kadarıyla biliyorum eşime güveniyorum ama bu dedikoduya meydan vermeyecekti şimdi de ofiste de isterse tavırlarıyla belli edebilir.15 yıllık evliyiz hiç bir hatasını görmedim bu bela kadın musallat oluncaya kadar omasum diyor insanlara iftira atıyorsun diyor bir kadın eşinden başka bir erkekle samimi olmamalı bence...

Eşin görüşmeyeceğine söz vermiş, ama gizli gizli herşey devam edebilir sana söylenmeden. O kadını karşına al konuş, kadının kocasını ara karına sahip çık de. Böyle kadınlar çok tehlikeli oluyor, çok uyanık olmalısın.

Ben diyorum ki 3. kişiyi asla araya sokmamalıyız örnk. Benim bir arkadaşım anlatmıştı onun arkadaşı evli komşuları var evli çift bunların karıları çok samimi adamlarda aynı iş yerinde çalışıyor kocası komşusunun karısıyla tam 1 sene ilişki yaşamış, yatmış falan ama karısıyla diğeri kocasının haberleri bile olmadı asla ne kötü bir durum yani elbet komşumuz, arkadaşımız olsun ama çizgiyi asla aşmamamız lazım kimseye güven olmuyor pek ayy bide kadını gösterdi o arkadasım bana hiç umulcak bir tipe benzemiyordu ama olan oluyor işte bende evliyim asla kocam evdeyken komşum bana gelip oturamaz bende kocası gelmeden komşudan hemen kalkarım.

en iyi yaşayan anlar mihriban.çok zor günler geçirdim.çok mutlu olduğum güvendiğim eşim bir erkek olarak gururuna yediremedim ortada bir şey olmadığını düşünürsek çünkü iyi arkadaştık.aslında arkadaşlık da değilde birlikte eğleniyorduk işte.olaydan beri yaklaşık 1 aydır görüşmüyorum ama sadece ben.eşide geliyor yine kocamın yanına ama eşim davetlere hayır diyor sen ne yaşadın mihriban anlatmak istersen dinlerim paylaşırım

canım kocam arkadaşının karısıyla beni aldattı:5:bu insanlar sizin gibi samimi görüştüğümüz kişilerdi önce kocamla bu kadının bazı şakalaşmaları rahat tavırları beni rahatsız etti dışardanda dikkat çekti ama ben kocama çok güvendiğim için konduramadım sonra herşey ortaya çıktı.
senin eşinle bu kadın arasında birşey vardır demiyorum ama olabilir.bu lafın çıkması bile akıllarına bu fikri sokabilir.iş arkadaşı olması kötü ama bir şekilde araya mesafe koyun

İşte bu yüzden böyle sık sık ailecek görüşmelere karşıyım; ne gerek var.

Evliliğimin ikinci yılında kocamın iş arkadaşlarından ikisi ailece bize geldiler .

Ama tabii onların yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor; her akşam beraberler.

Adamlardan biri kendi karısını sürekli azarlıyor ve diğerinin karısının ağzına düşecek nerdeyse falanca hanım falanca hanım diye kadına şirinlik yapmalar, kadın son derece önemsiz bir laf dahi etse sanki dünyanın en önemli sözünü söylüyormuşcasına pür dikkat dinlemeler, kadına yavşak yavşak gülümsemeler falan .

Diğer kadın da bu davranışlara müstahaktı ama Allah için ; yahu kadın bu ne rahatlık? Kocan resmen kadına gözünün önünde kur yapıyor hala arkad aşlık muhabbetindesin sen .

Kocama dedim ben bu midesizlerle bir daha görüşmek istemiyorum; ne iadei ziyarete giderim ne bir daha gelsinler evime.

Ben böyle yaptım diye de kabeden taş düşmedi, kıyamet de kopmadı.

Görüşmüyorum kardeşim zorlamı dediğin anda kadın istediği kadar ısrar etsin.

yorumlarınız için çok sağolun.kadının ve eşimin ve onun suçsuz olduğunu düşünebilirseniz (eşimin dediği gibi bu bir dedikodu değil yalan bir iftira insanların günahını alıyorsun)bugün yine tepem attı.eşim kadına bundan sonra sabahları seni arabayla işyerine almam doğru olmaz demişti de ben gocunmuyorum siz niye gocunuyorsunuz demişti ya kadın da o günden beri kendi aracıyla gidiyordu bu sabah aradı eşim aracı aldı beni alırmısınız eşimde tamam dedi.ne oluyor dedim ben söyleyeceğimi söyledim ne yapayım diyor bakalım yarın devam edecek mi bütün günüm mahvoldu gerçekten çıldıracağım.

Ya cok sinir oldum mübarek kandilde kötü konusmak istemiorum ama kadın ne pişkin ya pes doğrusu valla önceki yazımda sölemiştim rahatsız olduğunu belli et tepkini anlasın sen onun utanıp kenara cekilmesini beklersen cok beklersin.kıyamam sana ya sıkma canını lütfen Allah yardımcın olsun...

yorumlarınız için çok sağolun.kadının ve eşimin ve onun suçsuz olduğunu düşünebilirseniz (eşimin dediği gibi bu bir dedikodu değil yalan bir iftira insanların günahını alıyorsun)bugün yine tepem attı.eşim kadına bundan sonra sabahları seni arabayla işyerine almam doğru olmaz demişti de ben gocunmuyorum siz niye gocunuyorsunuz demişti ya kadın da o günden beri kendi aracıyla gidiyordu bu sabah aradı eşim aracı aldı beni alırmısınız eşimde tamam dedi.ne oluyor dedim ben söyleyeceğimi söyledim ne yapayım diyor bakalım yarın devam edecek mi bütün günüm mahvoldu gerçekten çıldıracağım.

Canım ben kocanın pek masum olduğunu sanmıyorum. Eğer aralarında bişey olmasaydı senin hassasiyetini anlar iş yerini dahi değiştirirdi kadını görmemek için. kocan ve kadın laftan anlamıyorsa, kadının iş yerindeki amirine git, durumu anlat, rahatsızlığını dile getir. Ne olacaksa olsun. Eğer dersenki bu iyice kötüye sarar herşeyi, kadını ara,iş çıkışı onunla yalnız görüşmek istediğini söyle ve kati bir dilde uyar. Erkeklere hiçbir zaman güvenme, en iyisi bile ortamını buldumu yapar yapacağını.

eşim benim bu durumda olduğumun farkında değil sabah bile üstü kapalı geçiştirdim.uzatırsam kavga ediyoruz.hep birşey yok ki sadece iftira diyor sadece seninle aynı ortamda bulundurmayacağım üzülme diyor işyerinde konumu iyi .bu zamanda iş bulunmuyor onu da konuştuk gitmesi gereken biri varsa odur o da nerde rabbim inşallah bir yol gösterecek.şimdi gerçekten bir iftira olduğunu düşünerek kadına gidersem ki böyle insanlar haklı çıkarır kendini.öyle olsa bile yine eşimi suçlamıyorum bütün suç kadında çünkü ben olsam yine diyorum orada bu telefon gelince 1 dk.durmazdım.durulmaz .kadınlığa yakışmaz.

Back
X