vallahi şaşırdım.. kadının rahatlığına şaşırdım.. sizin hala her ne olursa olsun onunla görüşmenize şaşırdım.. kocanızın hala ona söz gelmesin düşüncesine şaşırdım.. ilşikilere şaşırdım. ayy daha ne olsun.. arkadaşım bak laf çıktıysa vardır ufal ta olsa bir aslı. ben ce sen eşine fazla güvenme.. bu dünyada her an her şey oluyor maalesef.. uyanık ol.. tavrını koy kadını sonsuza kadar hayatından çıkar.. ya nasıl görüşebilirsinki. hiç canın yanmazmı merak ettim açıkçası.. eşinin de yok plan yapmışlar yok gitmesek ayıp olur gibi savsak davranışları düşündürücü.. ya madem dedikodu çıkmış eşin neden hala görüşüyor.. ben sana sadece dikkatli ol diyorum 15 yılına güvenme.. nice yuvalar yllar sonra yıkılır.. dikkat et.. çek eşini ve kes o kadınla ilişkini de.. ben ce başka iş bile arasın kendine.. zaten karısını seven ve dedikodularla onu incitmek istemeyen bir mutlaka şimdiye başka iş arayışına girmiş olması gerekirdi.. iş bulunca da oradan ayrılsın bence.. doğrusu bu seni seviyorsa yapması gerekenn de bu.. yok kıvırıyorsa deidkodu vs. ne olacak gibi laflar ediyorsa düşünülmesi gerekir... ya vallla hepiniz çok genişmisiniz be arkadaşım özür dileyerek bunu söylüyorum.. :![]()
şu anda benim haricimdeki herkes geniş bunu kabul ediyorum.eşimin kadının ve eşimin tarafı da gayet rahat...sadece bi gece eşim ağlayarak insanların günahını alıyoruz benim yüzümden leke geldi ve dedikoduyu çıkarana gidip 2 yumruk sallayamadım ailemi düşünerek senin ofise gelip benimle mutlu olduğunu olayları seninde takmadığını bana güvendiğini belli etmeni isterdim dedi.ona dayanamadım ben de gittim...