• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasıl bir kadın!!!

seni üzmek için söylemiyorum ama kocanın tavırlarından, dış kapının mandalı olarak ben bile şüphe etmeye başladım acaba bişey mi var aralarında diye.eşinin ilk sorumluluğu sensin elin kadını değil.onu korucam derken sana laf gelmesinden gocunmaması beni rahatsız etti açıkçası.bırak nolurlarsa olsunlar onların rahat tavırları yüzünden yanlış anlaşılıyorlarsa onların sorunu bu,ayarını hadlerini bilsinler uzak dursunlar kimseye laf gelmez.bu sadece kocanın tekelinde olan bir durum değil yani.

arkadaşım söylemeden duramıycam burnuma kötü kokular geliyor. Olayı tersine cevır senın dedikodun çıksa karşındakı adamı bu kadar korusan eşin yıne bu kadar hassas ve medeni davranırmıydı merak ediyorum. Kadın kadının kurdudur derler durumdan anladığım kadarıyla eşinin en azından bu kadına zaafı var

Eşimle aynı şirkette çalışan evli bayanla eşimin ilişkisi var diye söylenti çıktı.bunu ben eşimden duydum.eşim belki benim belki de kendi isteğiyle bayanla samimiyetini azaltmaya çalışıyor.fakat o eşime rahatsız olması gereken biri varsa o da benim...benim yerime siz rahatsız oluyorsunuz diyor kadının umrunda değil yine eskisi gibi sabahları evinden alınacak(eşim bundan sonra kendi aracıyla gitmesinin daha doğru olacağını söyledi)daha önce yaptığımız hafta sonu eğlence mekanlarında ailecek buluşmalar yine devam edecek.eşim onun üzerine laf geldi diye önce kendini suçluyordu.hafta sonu onlar plan yapınca az tartıştık gidelim istedi eşim de...belki de ben kadınlık iç güdümle kıskandım eşimi suçu olmasa da...böyle bir durumda ne yapardınız...yorumlarınızı bekliyorum...

O kadinin nasil bir kadin oldgnu ben sana anlaticam arkadasm burdan olmuyo malesef!!! Ayrica ben yernde olsam bulusmaya giderdm gayet te neseli mutlu kocama sarilir operdm. Kacarsan korktugunu belli edersin. Savas bnce anlasn mal kadin

Back
X