Bu nasıl bir kadın!!!

milletin dedikodularına göre yönlendirmeyin hayatınızı canım. her işyerinde böyle dedikodular çıkar. gülüp geçin sadece. siz eşinize güveniyorsanız gerisini boşverin,durduk yerde aklınıza kötü şeyler getirmeyin. sanırım dedikodular amacına ulaşmış ve huzurunuzu bozmuş. milletin lafına bakmayın derim ben 3 günlük dünyada :31:

kadını arabayla alma diyosunuz, sizi kaale alıp dinlemiyor eşiniz, umursamıyor sizin sözlerinizi
yapacak fazla bişe yok
kabullenin

ya ne bu arabası olduğu halde işe bırakmalar fln .. Eee oldu başka ?.. Hanfendi bi zahmet bu günde toplu taşıma kullansaymış incileri dökülmezdi..Eşinde dünden hevesli eşimin şu işi var önce oraya uğrayacağım fln deseymiş direk söyleyemiyorsa.. Cidden sinirlerim hopladı sen yine iyi sabrediorsun senn davranışlarında bi sıkıntı yok.. Ateşle barut yan yana durmaz heleki bu dedikodulardan sonra duramazzzzzzz :47:

yorumlarınız için çok sağolun.kadının ve eşimin ve onun suçsuz olduğunu düşünebilirseniz (eşimin dediği gibi bu bir dedikodu değil yalan bir iftira insanların günahını alıyorsun)bugün yine tepem attı.eşim kadına bundan sonra sabahları seni arabayla işyerine almam doğru olmaz demişti de ben gocunmuyorum siz niye gocunuyorsunuz demişti ya kadın da o günden beri kendi aracıyla gidiyordu bu sabah aradı eşim aracı aldı beni alırmısınız eşimde tamam dedi.ne oluyor dedim ben söyleyeceğimi söyledim ne yapayım diyor bakalım yarın devam edecek mi bütün günüm mahvoldu gerçekten çıldıracağım.

Çok saçma .......

Bana göre olacak iş değil....

Otobüse binsin kardeşim,hadi kadın rahat onu anladıkta,eşinize ne oluyor.

Neden eşiniz bu kadını bu kadar önemsiyor.

Bu kadar olayın üzerine eşinizin direk olarak bozması gerekiyordu bu sabah,

Hatta telefonlarına çıkmaması.

Kusura bakmayın ama rahat olan ve suçlu olan tek taraf o kadın değil.

ben alma demedim o karar verdi kadında kabuletmişti 10 gün aradan sonra kadının eşi arabayı alıp kendi işne gidince bugün yine aradı
Bu kadar yüz göz olunmuş bir ilişkide samimiyet böyle devam ederse atılan iftiranın gerçek olması işten bile olmaz. Açıkçası ben iş arkadaşımın eşimi sabahın bir körü arayyıp "beni alır mısın" demesini hoş karşılamazdım. İş arkadaşlığı komşuluk gibi değildir, bir mesafe gerektirir. O mesafe aşılmamalıdır. Zaten tüm gün beraberler, bir de sabah evden al, akşam eve bırak, fazla bir samimiyet benim için.

Yorum yapıldı mı bilmiyorum bu konuda ama neden eşinizin bir başka bayanla işe gitmesine razı oldunuz? Giyinsin süslensin parfümünü sürsün minisini giysin öne otursun eşinizle güle oynaya gitsinler? Madem güvenmiyordunuz kadına neden o kadar görüşüp içinize aldınız? Madem art niyetli bir kadındı niye bu kadar hayatınıza aldınız? Madem kıskançlardı neden ilişkinizi mutlu mesut gösterip gözlerine sokup kıskandırdınız? Yani kandil günü sizi kırmak istemiyorum ama kuusura bakmayın sizler de çok hatalısınız, bir düşünün. Onlar rahat olabilir ama siz de pek rahat sayılırsınız!

bazen kısıtlamalarda erkeklere ters tepebilir.üstelik ben 15 yıldır hiç böyle bir olay yaşamadım.kadını da içimize almış değiliz.8 aydır samimiyiz onu bitireceğim zaten.benim tartıştığım insan ne kadar samimi olursa olsun bana göre bir dercesi vardır.bir erkekle konuşurken bile dur denilen bir yer vardır bence

Diğer konunuza yazdım, fakat içeriğini anlatınca bambaşka bir hal almış.

''Bu nasıl kadın '' dediğiniz evli bayanın eşinizle ilişkisi olduğuna dair dedikodusu çıkmış.

Tek başına mı çıkmış ? Karşısındaki muhattabı olan kişi eşiniz..

Demek ki eşiniz bu lafın çıkmasına zemin hazırlayanlardan biri.

Tek suçlu iftirayı atan mı, yoksa kadın mı ? Eşiniz bu konunun neresinde ?

Madem 8 aydir bu hatunu taniyorsunuz alin karsiniza acik acik konusun.
Hem rahatlayin hemde bu problemi ortadan yok edin.
Böyle miymiylikla hic bir yere varamazsiniz. Bir problemi ancak basindan kavrayip avuclamaniz lazim, baskalarindan sizin problemi cözmesini beklemeyin. Atak! Atak!:47:
Bu hayatta sizi ne rahatsiz ediyorsa üstüne gidin, cözüm arayin, cözüm bulun, siz aktiflesin, baskalarindan bir isi cözmesini beklemeyin hele erkeklerden hic beklemeyin, bu sizin kocaniz bile olsa.

Çok saçma .......

Bana göre olacak iş değil....

Otobüse binsin kardeşim,hadi kadın rahat onu anladıkta,eşinize ne oluyor.

Neden eşiniz bu kadını bu kadar önemsiyor.

Bu kadar olayın üzerine eşinizin direk olarak bozması gerekiyordu bu sabah,

Hatta telefonlarına çıkmaması.

Kusura bakmayın ama rahat olan ve suçlu olan tek taraf o kadın değil.

eşim kadını haksız yere suçlandığını asılsız bir iftira atıldığını düşündüğü için onun adına üzülüyor.aklınca korumaya kaldı şimdiye kadar iyiydik uzaklaşırsak çevre daha kötü yorumlar yapar diye düşünüyor

Diğer konunuza yazdım, fakat içeriğini anlatınca bambaşka bir hal almış.

''Bu nasıl kadın '' dediğiniz evli bayanın eşinizle ilişkisi olduğuna dair dedikodusu çıkmış.

Tek başına mı çıkmış ? Karşısındaki muhattabı olan kişi eşiniz..

Demek ki eşiniz bu lafın çıkmasına zemin hazırlayanlardan biri.

Tek suçlu iftirayı atan mı, yoksa kadın mı ? Eşiniz bu konunun neresinde ?

eşimde bunu kabul edmiyor zaten arkadaşça kurduğum samimiyet yanlış anlaşıldı ve masum bir insan benim yüzümden suçlandı diyor.o yüzden koruma durumunda.eşi de eşimle konuşmuş eşim bana herşeyi anlattı pis insanlar böyle konuşurlar sen kafana takma demiş yani olayı büyüten bir tek benim görünür de.

eşimde bunu kabul edmiyor zaten arkadaşça kurduğum samimiyet yanlış anlaşıldı ve masum bir insan benim yüzümden suçlandı diyor.o yüzden koruma durumunda.eşi de eşimle konuşmuş eşim bana herşeyi anlattı pis insanlar böyle konuşurlar sen kafana takma demiş yani olayı büyüten bir tek benim görünür de.

İşte bu erkeklerin koruma içgüsü nelere yol açıyor farkında değiller. Sizi üzmek istemem ama eşiniz bu duygudan uzaklaşmalı.

Unutmasın ki koruması gereken bir yuvası var, o kadının onuru değil. O kadınla çıkan dedikodusunda karısının düştüğü hali, üzülme durumunu v.s düşünüp üzülsün bunu korumaya çalışsın.

O kadında seviyesi korusaydı, seviyesini korumayan bir kadına prim vermeseydi eşiniz.. Eşiniz prim vermeseydi belkide o kadın seviyesini koruyacaktı.

Karşılıklı herşey.Olan size oluyor.

Bu durumda elbetteki fevri davranmamak lazım..Bu yazdıklarımda sizi kışkırtıyor farkındayım..

Sadece sinirlenmeden, naif bir şekilde anlatın.Bu yapılan haksızlığın farkında olsun eşiniz.

İşte bu erkeklerin koruma içgüsü nelere yol açıyor farkında değiller. Sizi üzmek istemem ama eşiniz bu duygudan uzaklaşmalı.

Unutmasın ki koruması gereken bir yuvası var, o kadının onuru değil. O kadınla çıkan dedikodusunda karısının düştüğü hali, üzülme durumunu v.s düşünüp üzülsün bunu korumaya çalışsın.

O kadında seviyesi korusaydı, seviyesini korumayan bir kadına prim vermeseydi eşiniz.. Eşiniz prim vermeseydi belkide o kadın seviyesini koruyacaktı.

Karşılıklı herşey.Olan size oluyor.

Bu durumda elbetteki fevri davranmamak lazım..Bu yazdıklarımda sizi kışkırtıyor farkındayım..

Sadece sinirlenmeden, naif bir şekilde anlatın.Bu yapılan haksızlığın farkında olsun eşiniz.

teşekkür ederim 1 sen.yazdığın yorumda en küçük bir kışkırtma sezmedim.beni çok iyi anlamışsın(ben böyle hissediyorum)ben eşimin beni aldattığından bir an bile şüphe duymadım.sadece bu kadın nasıl bir kadın diye sormuştum.elbetteki ona bu primi veren eşimin çok zor durumda olduğunu ben yaşayarak anlayabiliyorum.ona göre ben de masum bir insanı suçluyorum.dün gece yine tartıştıktan sonra fevri davranmamaya karar verdim.olay çok ciddi boyutlara ulaştı.bizim dışımızdaki herkes rahat biz birbirimizi yiyiyoruz tabiri caizse.naif bir anlatımda çözüm olmadı.artık problem yaratan taraf ben olmayacağım.teşekkürler

geçenlerde bir pskologdan dinledim; yasak ilişki yaşanılan kadın, evdeki eşi taciz etmek istermiş..bu yüzden gecenin bir yarısı erkeğin telefonuna -yakalanma ihtimalini bildiği halde- mesaj gönderirmiş...maksat eş huzursuz olsun,onun varlığını hissetsin vs..sizde öyle bir durum söz konusu değil elbette eşinizden yana olmasa da kadının dedikoduları önemsememesi boş değil...en azından sizi rahatsız etmek istediğinden olabilir..anladığım kadarıyla siz çok fevri davranmak istemiyorsunuz.ters tepmesin diye eşinize çok hissettirmeden içinizde büyütüyorsunuz ama ciddi bir şekilde konuşmalısınız...empati yapmasını sağlayın..nasıl düşünürdü eşiniz..Ayrıca eşinizin işyerinde güvenebileceğiniz ,dedikoduların sebebini öğrenebileceğiniz biri yok mu..yoksa bulun...gerekirse taşının ama o yel.za fırsat vermeyin..

geçenlerde bir pskologdan dinledim; yasak ilişki yaşanılan kadın, evdeki eşi taciz etmek istermiş..bu yüzden gecenin bir yarısı erkeğin telefonuna -yakalanma ihtimalini bildiği halde- mesaj gönderirmiş...maksat eş huzursuz olsun,onun varlığını hissetsin vs..sizde öyle bir durum söz konusu değil elbette eşinizden yana olmasa da kadının dedikoduları önemsememesi boş değil...en azından sizi rahatsız etmek istediğinden olabilir..anladığım kadarıyla siz çok fevri davranmak istemiyorsunuz.ters tepmesin diye eşinize çok hissettirmeden içinizde büyütüyorsunuz ama ciddi bir şekilde konuşmalısınız...empati yapmasını sağlayın..nasıl düşünürdü eşiniz..Ayrıca eşinizin işyerinde güvenebileceğiniz ,dedikoduların sebebini öğrenebileceğiniz biri yok mu..yoksa bulun...gerekirse taşının ama o yel.za fırsat vermeyin..

yanlış anlamışsın.1 aydır sürekli fevri davranışlar ikimizin arasında büyük tartışmalar oldu.sadece bizim.sadece kadın değil kadının kocası rolü var bir de o da rahat.kadını n kocası eşime ben karımla konuştum pis insanlar konuşurlar sen kafana takma bile dedikten sonra ben daha ne diyeyim.empati de yaptım hepsi oldu.ben olsam bi dk.durmazdım o işyerin de dedim.ben de izin vermezdim zaten dedi.ama çözüm yok yine de.dedim ya tek yapmam gereken sorun olmayacağım artık.huzurumuzu bozmak isteyenlere bugünden itibaren prim yokkkkkkkkkk

En kısa zamanda sorunun çözülmesini diliyorum; ama unutma ki meseleyi çözebilecek tek kişi kocan.

Son düzenleme:
mesafe koy araya.siz gitmeyin eşinizle onun plan yaptığı gezilere .ne gerek var .söylenti çıkmasının nedeni belliki kadının tavırları .herşey olabilir belki evliliğinde mutsuz bir kadın arayış içinde bilemezsiniz .hemde bazı kadınlar ilgi hep benim üzerimde olsun ister .var öle tipler .ne olursa olsun yanlış .neden başka bir kadın için dedikodu çıkmıyor onun için çıkıyor .çok saçma .

ne karışık bir durum.
eşiniz kadına laf gelmemesi için fazlasıyla dikkatliymiş gibi davranıyor lakin görüşmeye de devam ediyor..
benim anlamadığım nasıl bir münasebet geçmiş ki aralarında dedikoduları çıkmış.

Back
X