- 4 Ekim 2023
- 180
- 255
- 18
- Konu Sahibi dianaspencer
-
İnanin bana birakilsa her seyi yapip ailesine kadar cok agir konusacagim cunku onlar bana bunu yapti ancak bir tarafta da ailem var, beni daha fazla bulasmamam konusunda engelliyorlar. Cocuk babasiz, ustune gitme diyorlar.Mezun olamadan donsun ulkesine de kendi pasaportunu kemirsin, uyuz oldum adama
Hic takma artik, onune bak. Dusundukce yanlis duygularin one cikabilir (ozlem, acima gibi) o yuzden surekli kendini mesgul etİnanin bana birakilsa her seyi yapip ailesine kadar cok agir konusacagim cunku onlar bana bunu yapti ancak bir tarafta da ailem var, beni daha fazla bulasmamam konusunda engelliyorlar. Cocuk babasiz, ustune gitme diyorlar.
Bu iliskinin genelinde ben yoruldum, uzuldum, oyalandim manipule edildim zaten. Bunun zihinsel yorgunlugu cok fazla bende... Bir de tum bunlar beni resmen depresyona surukledi, gunluk hayatimi zor idame ettiriyorum. Kurduğum hayallerin sonucu "pasaportunu elinden alacağım" mı olmalıydı... Ben kucuk kuzenden bile hakaret mi duymaliydim? Cok ofkeliyim esasen... Zaten bu ofke is yerini arattiran ana etken oldu.
Deniyorum... Buraya yazmak da cok rahatlatti mesela. Cok sagolun iyi ki varsinizHic takma artik, onune bak. Dusundukce yanlis duygularin one cikabilir (ozlem, acima gibi) o yuzden surekli kendini mesgul et
Kadin dayanismasiDeniyorum... Buraya yazmak da cok rahatlatti mesela. Cok sagolun iyi ki varsiniz
Bu azerbaycanlilar hep mi Boyle yahu.Azerbaycanlı.
Ben, işini arama konusunda pişmanım.
Neden boyle soyledinizBu azerbaycanlilar hep mi Boyle yahu.
Kadin dayanismasihepimiz iyi ki variz
Kk da birkac örnek daha okudugum icinNeden boyle soylediniz
Ben hiç denk gelmedim. Keşke tanıştığımız ilk zamanlarda denk gelseydim...Kk da birkac örnek daha okudugum icin
Bu konuşmaları sen duydun mu annen mi anlattı? Neden artık yapamayacağı bu şeyleri annene yapacaktım diye anlattı ki burası saçma geldi. Acaba annen seni soğutmak için eklemeler yapmış olabilir mi? Bilmiyorum bana biraz mantıksız geldi ya da hırsıyla ağzına geleni saymış.Neler demedi ki... İlk gece elinden pasaportunu alacaktim, sizinle fazla telefonda konuşturmayacaktım, fazla konuşsa telefonuna hasret kalacaktı, ancak öyle akıllanır bu kız. Evimin bir anahtarını anneme verecektim ki evden çıkmak isterse önce benden sonra ondan izin alsın vs vs. akla hayale gelmeyecek şeyler. Benim ailem kötüymüş de, beni onlardan korumalıymış...
Ben sadece işine mani olduğuma üzüldüm, vicdan yaptım... Ama bir yandan da bu lafları duyan, onun ailesinden bile hakaret duymuş biri olarak öfkeme yenildim.
pardon ya tv izlemiyorum bilemedimKızılcık Şerbeti dizisindeki Doğa'dan bahsedilmiş :)
Ben kendim duydum ablama söylerken hoparlör acikti cunku. "Siz aklini bulandirdiniz, biz evlensek zaten pasaportunu ilk geceden alip sizinle gorusturmeyecektim." gibi gibi bircok lafi oldu.Bu konuşmaları sen duydun mu annen mi anlattı? Neden artık yapamayacağı bu şeyleri annene yapacaktım diye anlattı ki burası saçma geldi. Acaba annen seni soğutmak için eklemeler yapmış olabilir mi? Bilmiyorum bana biraz mantıksız geldi ya da hırsıyla ağzına geleni saymış.
Keşke kuzeninin söylediği Bi laftan dolayı iş yerini karıştırmasaydın. En güzeli temiz temiz ayrılmak fazla hasım edinmeden.
Biraz avelmiş de kendisi.Ben kendim duydum ablama söylerken hoparlör acikti cunku. "Siz aklini bulandirdiniz, biz evlensek zaten pasaportunu ilk geceden alip sizinle gorusturmeyecektim." gibi gibi bircok lafi oldu.
İş konusunda pişmanım keşke hiç bulaştırmasaydim
Yerinizde kim olsa öfkesine yenilirdi bunları duyunca sakin kalınmaz ki. O sizin tüm hayatınıza mani olmaya çalışıyormuş siz sadece işine mani oldunuz bence çok görmeyin yaptığınızı.Neler demedi ki... İlk gece elinden pasaportunu alacaktim, sizinle fazla telefonda konuşturmayacaktım, fazla konuşsa telefonuna hasret kalacaktı, ancak öyle akıllanır bu kız. Evimin bir anahtarını anneme verecektim ki evden çıkmak isterse önce benden sonra ondan izin alsın vs vs. akla hayale gelmeyecek şeyler. Benim ailem kötüymüş de, beni onlardan korumalıymış...
Ben sadece işine mani olduğuma üzüldüm, vicdan yaptım... Ama bir yandan da bu lafları duyan, onun ailesinden bile hakaret duymuş biri olarak öfkeme yenildim.
Ailenizden engelleyin onları hepsini engelleyin canı yanmış can yakacak bu arada işten çıkarılması isabet olmuş pislik düşsün is derdine sizi unutsun evlilikte inanın ailelerde evleniyor denk değilsiniz demek kiMerhaba. Daha önceki konumu hatırlayacaklarınız olacaktır, eski erkek arkadaşımın ailesinin hayat tarzıma (kapanmayı düşünüyor musun, namaz kılıyor musun, evde nasıl tek kalıyorsun vs gibi hadsizce soruları kast ediyorum.) karışması, nişanı bile ertelemek istemeleri sebebiyle kesip attığımı anlatmıştım. Ben kesip attım, ayrılmak istediğimi de belirttim ancak karşı tarafın ailesinden tarafıma "sen kadın mısın, anneden değerli olamazsın" tarzı mesajlar gelmişti. Ben bunlara cevap vermeyerek engelledim, eski sevgili kişisi hâlâ ablamı engellememiş ve arada konuşuyorlarmış bu olaylarla ilgili... Ablama da ağır laflar etmeye başlamış, benim hırsımı ondan çıkarmış. Bunun üzerine ben de dayanamayarak eski sevgilinin iş yerini arayarak "ailesiyle birlikte bize psikolojik şiddet uyguluyorlar." dedim ve işten atılmasına sebep olmuş oldum... Bu kadar hakarete karşılık öfkeme yenildim... Pişmanım da. Ancak eski sevgili kişisi halen aileme ulaşıp "charlottevelyn'in kafasını siz bulandırdınız, beni ve aileme asla karşı gelmeyecek biriydi o siz doldurdunuz onu, eğer evlenseydik zaten ilk gece pasaportunu, kimliğini elinden alıp sizi görmesini engelleyecektim. Telefonla bile sizinle fazla konuşmasına izin vermeyecektim. Onun sizin gibi aileden kurtulması lazım." laflarını ediyor.
İş mevzusunda çok haksız ve pişmanım ama hâlâ barışıp beni ailemden uzaklaştırma derdinde olması bana normal gelmedi. Evet keşke işini aramasaydım ancak ablama anneme büyük hakaretler edildi dayanamadım. Sizce ne yapmalıyım?
Ay hiç vicdan azabı çekme, bu düşüncede birine az bile yapmışsın, Allah kurtarmış seni. Hiç muhattap bile olma bundan sonraİşten atılmasına sebep olmamdan dolayı vicdan azabı çekiyorum. Bu sebepten soruyorum aslında. Aileme bunları söylemiş olması da zoruma gidiyor.
Ben zaten kendisini engelledim sonrasinda ailesinden saygi sinirlarini asan mesajlar aldim onlari da engelledim. Ancak bir noktada da ailesinin ve kendisinin yaptigi hakaret ve baskidan bikmistim, öfkeme yenildim iş yeriyle konuştum.Sizin tarafta da suç var, engelleyin gitsin niye hala iletişim kurup kaşıniyorsunuz...
Konuya geleyim patron da bıkmış belli ki elemanın manyaklıklarından , yine de işyeri ne alaka anlamadım dediğim gibi ayrıldın madem engelle gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?