• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasıl bir şehir !!!

veda_busem

Gün doğmadan neler doğar......
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2013
396
264
103
Buraya geleli tam 1,5 yıl oldu.Gelin geldim tanımadığım yere.Bir hoşgeldine gelen olmadı,doğum yaptım bir hayırlı olsuna gelen olmadı.Ev değiştirelim dedik kiradayız kiralar uçmuşşşşş sanırsınız İstanbulda İzmirde ev arıyoruz.Bu nasıl bir şehir bir komşu bile mi olmaz vay beeee.Şaşırdım ne yapıcağımı.Adın batsın ŞEHİİİRRRRRRRRRRR.......

Buraya geleli tam 1,5 yıl oldu.Gelin geldim tanımadığım yere.Bir hoşgeldine gelen olmadı,doğum yaptım bir hayırlı olsuna gelen olmadı.Ev değiştirelim dedik kiradayız kiralar uçmuşşşşş sanırsınız İstanbulda İzmirde ev arıyoruz.Bu nasıl bir şehir bir komşu bile mi olmaz vay beeee.Şaşırdım ne yapıcağımı.Adın batsın ŞEHİİİRRRRRRRRRRR.......

Beklentilerinizi niye bu kadar yüksek tutuyorsunuz? Komşu olmadan yaşanmaz mı? Ya da onlar sizin kapınızı çalmadıysa bir tabak kekle siz neden gitmediniz?

Antalya mi,Adana mi,Mersin mi?

Farkındaysanız atıfta bulunduğunuz şeyler şehirle ilgili değil, oturduğunuz yerdeki komşuluk ilişkileri ile ilgili.

Adin batsin dediginiz sehrin insanlari birazdan gelir ve olanlar olur.

Burada da yok. Karşı komşum beni görünce şeytan görmüş gibi oluyor :D Ama umurumda değil hatta iyi bile oluyor.
Ben onunla komşuluk yapsam nolur yapmasam ne... Bir merhaba demek bile zor geliyor. İlk taşındığında hoşgeldiniz demiştim. Suratıma bön bön baktı. Acaba yabancı mı diye düşündüm ama çocuklarıyla Türkçe konuşuyordu. Yani dilimiz aynı. Benim umurumda değil...
Bir de samimi olsak sürekli çat kapı gelse mesafe koymaya çalışırdım.:31:

Hangi şehir acaba? Ben olsam çok memnun olurum her şeye burnunu sokan komşuları hiç sevmem :ssz:

Istanbulda bi katta 8 dairenin oldugu kocaman bi sitede 1+1de oturuyorum. Benim bile komsularim var. Arap kizlariyla bile arkadas oldum :) el isaretleriyle anlasiyoz :)

Tık ,tık, kapını tıklamış say sen beni içeri buyur say bende sana ufak bir hediye vermiş sayayım
ama seni anlıyorum biz kendi evimizi yapmadan evel bende apartmanda oturmuştum karşı komşuya kahve içmeye gittim o bana kahve içmeye gelmeye ve benle konuşmaya dahi tenezül etmemişti epey bozulmuştum ki genelde bunu yapanlar çalışan kesim bende çalıştığım halde bir zamanlar ev sahibinede gittim benim gibi kiracı olanada gittim hiç burnu büyüklük yapmadım

Ben Ankaranın göbeğinde yaşıyorum .
1.kattaki komşumuzu 4 senedir 1 defa bile görmedim :D

Back
X