• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasıl bir şehir !!!

olay kesinlikle sehirde degil
ben 2.5 yil.once iki sokak oteden buraya tasindim
iki evik arasindaki komsuluk arasinda daglarkadar fark var
evet komsuluk iliskilerim yok ama sukur cevrem genus
ondan artik ihtiyac bile duymaz hale geldim
umudunuzu baska sehure baglamayin

Buraya geleli tam 1,5 yıl oldu.Gelin geldim tanımadığım yere.Bir hoşgeldine gelen olmadı,doğum yaptım bir hayırlı olsuna gelen olmadı.Ev değiştirelim dedik kiradayız kiralar uçmuşşşşş sanırsınız İstanbulda İzmirde ev arıyoruz.Bu nasıl bir şehir bir komşu bile mi olmaz vay beeee.Şaşırdım ne yapıcağımı.Adın batsın ŞEHİİİRRRRRRRRRRR.......

Bu ne terbiyesizlik ya...Çevrenizdeki insanlar gelip gitmeyi sevmiyorsa,hayat pahalıysa şehrin ne suçu var...Sövdüğünüz yer benim memleketim,yıllardır buradayım,sorunu biraz kendinizde arayın.Ben size adın batsın desem hoşunuza gider mi bence hayır...

Ay benim hakkımda neler düşünüyorlar acaba.Hiç gitmem komşulara felan.
Sevmiyorum ya.Zaten vaktimde olmuyor sürekli bi sınav çalışması
Belkide sizin komşularınızda öyledir bilemedim.Herkes birebir ilişkileri sevmeyebiliyor :26:

Bu ne terbiyesizlik ya...Çevrenizdeki insanlar gelip gitmeyi sevmiyorsa,hayat pahalıysa şehrin ne suçu var...Sövdüğünüz yer benim memleketim,yıllardır buradayım,sorunu biraz kendinizde arayın.Ben size adın batsın desem hoşunuza gider mi bence hayır...

Hangi şehirden bahsediyormuş ki :26: valla misal ben sevmiyorum.Ama şehriminde adı batmasın :27:

Bende bir cok ilde yasadim arkadas hakli. Yani benim su an oturdugum buyuk ildede komsuluk falan yok ama orasi gercekten farkli insanlar selam vermiyor gorduklerinde birbirlerini. Zaten hava hep basik hep kapali. Valla ben zor kurtardim canimi Allah yardim etsin.

Vallahi yorumlara sinirden gülüyorum artık.:27: En basit konuda genelleme yapma herkes aynı değildir diyen kulüp hatunları yapıştırmışlar yaftayı benim memlekete.:27:

Ben 23 yıldır aynı mahalledeyim.10 gurbetçi anca gelip gitmiştir bu süre içinde.En az 3 sene kalmıştır gelen de.Her gelene tüm komşular,mahalleyle hediyelerimizle toplanıp gittik.Günleri olurdu mahallenin,çağırırdık.Sonrası ? Ne bir iade-i ziyaret,ne davete icabet...Hadi bunları geçtim,yolda burun buruna geliyoruz,tanımıyormuş gibi çarpıp geçtiler.:30::53: Giderken de bir Allahaısmarladık demediler.

Eee yani ? Ben bütün gurbetçiler ne örf biliyor ne insanlık desem taşa tutulurum değil mi ? :30:

Şehir olarak genelleme yapmak yanlış bencede.İstanbulda da oluyor bu yaşananlar Ankarada da..Onlarında mı adı batsın şimdi?Ortamla alakalı tamamen..

Buraya geleli tam 1,5 yıl oldu.Gelin geldim tanımadığım yere.Bir hoşgeldine gelen olmadı,doğum yaptım bir hayırlı olsuna gelen olmadı.Ev değiştirelim dedik kiradayız kiralar uçmuşşşşş sanırsınız İstanbulda İzmirde ev arıyoruz.Bu nasıl bir şehir bir komşu bile mi olmaz vay beeee.Şaşırdım ne yapıcağımı.Adın batsın ŞEHİİİRRRRRRRRRRR.......

sehrin adini vermeyin.
sizinle tamamen ayni durumdayiz.
birde burdaki insanlar konusamiyorlar.
misal merhaba diyorsun hom hom diyorlar :D
tesekkur ediyorsun hom hom diyorlar :)
iyi gunler demeyi kufur saniyorlar valla ciddiyim.
birdaha .... sehrin nesi meshur derlerse AYİSİ meshur diyecegim AYİSİ

Cevapların hepsini okudum da şaşırdım doğrusu.Bir çoğunuz sanki kocasına kızmış da öfkesini buradan alıyormuş gibi.Asıl bu ne terbiyesizlik !!! Kendi kendinize sorup cevaplamışsınız zaten mekanı bilmem neyi.Adana,Mersin,Manisa,Antalya vs......................Sizler yüzünden hiçbir konu açılmayacak mı buraya? İnsan gibi cevap yazmak için girdim ama gördüm ki birbirinize girmek için sırada bekliyorsunuz.Sanal tartışmalarına hiç gelemem.Olacaksa yüzyüze olmalı.Hadi siz aranızda tartışın.Fikirler yürütün.Kolay gelsin.Üstüne alınanlar zaten hemen aaa evet bana söylüyor dedi bile.Herkes kendini bilir bilmez mi?Hadi rast gelsin....

Sizler ?

Ortaya bir laf atıp günlerce cevap yazmamışsınız,eski konulardan fikir yürütüldü.Çocuk gibi azarlayamazsınız kimseyi,beğenmiyorsanız konu aç diye kafanıza silah dayayan yok.

O değilde bunların şehirle ne alakası:ssz: sanki herkes komşuluk yapmak zorunda mesela ben sevmiyorum öyle ilişkileri

konu sahibi çok komik vallahi kavga edecek komşu arıyor belli onuda bulamamış burdakilerle idare ediyor. komşuluk eski devirlerde kaldı ama senle komşuluk da zor olurdu heralde..........

Back
X