Koç burcu. Affedemediğim bir şey de benim yanımda annem bana kız bakıyor. Bu Ocakta gidip kız isteyeceğim diyor ondan sonra da daha ortada bir şey yok ama düşünüyorum diyor. Daha sonra odama gelip odadaki hocalara hani şu eczacı kız var ya gibisinden havalar. Acaba diyorum adam hava atmıyordu da bak benim hayatımda başka birisi var ben onu düşünüyorum benimle uğraşma diye mesaj mı veriyordu.
Tüm konuyu okudum. Yazdıkların o kadar tanıdık geldi ki... burcunu sen söylemeden tahmin ettim zaten : ) İlgisini çok belli edip geri çekilmeler vs. Aynen anlattığın gibi hareket halindeki arabadan inmeye çalışmak gibi manyaklıklara kadar herşey birebir ! Bu kişinin kendine güveni olmayan, bencil ve çocuksu biri olduğunu söyleyen arkadaşlar nokta atışı yapmış.
Sonu da benim yaşadığıma benzerse, çok yakında kolunda bi kızla gelip sana düğün davetiyesini verebilir. Kızın eğitim,dış görünüş, aile yapısı, karakter olarak senden ne kadar aşağıda olduğunu görünce şaşırıp üzülürsün. Görürsün ki sen davranışlarını yorumlamaya kafa yorarken, her lafından her bakışından anlam çıkarırken, onun mantıksız davranışlarına bahaneler uydururken, onun aklı çok başka şeylerdeymiş.
O zaman bu adamın kendine güvensiz biri olduğunu, beş para etmeyeceğini anlarsın. Bulduğu kız fazla bir şey görmemiş, maddi anlamda da ona bağımlı olacak biridir ki böylece hem kendini üstün hissetsin hem de kızcağız garipliklerine sorumsuzluklarına ses çıkaramasın. Her alanda kendi borusu ötsün. Sense farkında olmadan ilginle egosunu beslemişsin. Zamanını boşa harcadığına mı üzülesin, onun egosuna malzeme olduğuna mı...
Başkasının konusuna böyle kendi hayatından cevap vermeyi hiç sevmem ama senin anlattıkların o kadar benziyordu ki sanki aynı adamdan bahsediyoruz : ) aman arkadaşım sen benim düştüğüm tuzağa düşme, onun hakkında düşünme, ne yaparsa yapsın "acaba mı" deme.
Zaten erkekler birini istedikleri zaman bizler gibi binbir faktörü işin içine katıp analizler yapmıyorlar, hedefe kilitleniyorlar. Bunu iyice anladım artık. : ) Umarım bir an önce huzura ve mutluluğa kavuşursun. Allah tez zamanda çok hayırlı birini çıkarsın inşallah karşına.