Bu nasıl bir üslup ya ?

Gerçekten bazen insanlarla telefonda konusurken kapatmak istiyorum :) böyle yarıda hemencik

Eşinizden cesaret buluyor diyeceğim ama o da size hak veriyormuş. Ama sadece hak vermekle mi yetiniyor acaba? Tepkisini açıkça dile mi getirse?

Uyumuyor falan da demeyin, böyle üsluba böyle cevap: annesi benim, izin vermiyorum. Süs eşyası değil benim çocuğum canınız isteyince çantaya atıp oraya buraya götüresiniz. Bitti.

İnanılmaz.

Tam 1 yasında ama emiyor
Emsin emmesin bana hiç fark etmez . Benim oğlum 22 aylık emzirmeyi yeni bıraktım şuan kimse ile bir yere yollamam ilerde de yollamam kusura bakılmasın çocuk benim çocuğum çok istiyorlarsa kendileri 1 tane daha doğursun

Genel olarak bu kvler torunlarını kendilerinin doğurduğunu falan zannediyor sanırım. Başka bir kızın kvsi de emzirmeye çalışmıştı. Allah akıl fikir versin bunlara.

bu üslup karşısında çileden çıkardım valla ben , ağzımı hiç tutamam lafa bak aa

beni darlayacağını bilsen yersin de sen deseydin ahaha şaka şaka deme sakın eşin de arkandaymış hem

Bi daha dünyaya gelirsem, evlenme gibi hata yaparsam asla anası babası olanla evlenmem kesin ve net .6 senede beni üzüntüden şeker hastası yaptılar ,hep gülen neşeli cıvılcıvıldım şimdi tam tersi gülmem ,neşe desen yok,mutluluk kapıdan el sallıyor ahhh ahhh tüm kötü kaynanalar ve kötü görümceler ölsündiycem Allahım ne olur kızma ,günah yazma .

Bende de karaciğer yaglanmasi basladi dogumdan sonra hep stresten alt ast değerlerim borsa gibi mahvetti beni aynen ben de sizin gibi düsünuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…