Bu nasıl bir üslup ya ?

Gözümün önünde son nefesini verecek olsa su diye inlese su verirsem serefsizim o kadar nefret ediyorum
yok yınede oyle demeyın ınsanlık namına bır yudum su verırsınız sımdı sınırle oyle konusuyorsunuz tıksınıyorsunuz haklı olarak gercekten cok zor bırı cok haklısınız ben bıle nefret edıyorum sızın kaynananızdan bı yerını bılse keske

Seven var mi acaba ya. Ben de oyle şahsen gözümün önüne simasi gelince bile bi yuregim sikisio oh diorum gercek degil ondan cok uzaktayim oh dusununce bile kendime gelmem vakit alio. Düşünmemek lazim.
Ben lohusalikta bunları yapmadan önce seviyordum gercekten cok seviyordum

Tanimadan nefret ediyorsunuz ben bir kasik suda bogmak istiyorum

Benim her seferinde sinirden ağlamam peki
ama artık sızınde bu delıyı boyle kabul etmenız gerek
kadın hasta
her sacmaladıgında dırekt hayır deyıp kapatın o kadının agzından hayırlı bırsey cıkmaz zaten dınlemenıze bıle gerek yok
hatta sey yok mu otomatık sekreter kayıt edın sesınızı aradıgı an hıc dınlemeyın ses kaydını acın o hayır desın kapatın

o kadar umursamamanız lazım yokmus gıbı davranmanız lazım sız cok kafaya takıp buyuttugunuz ıcın hayatınızda bu kadar yerı var sız koyuyorsunuz onu o yere

Bende bende bana böyle konuşacak evin paspasına bastırmam

Şaşırdım bebeği özlediyseler sizi davet ederler bebeği alıp gitmek ne yahu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…