Bu nasıl bir üslup ya ?

Kadin cidden hasta sanırım.
Sizi de hasta etmeden bence tedavi olmali.

Yani dusunemedim bile, büyük oglum 8 yasinda, ananesi babannesi arayacak da hadi hazirla cocugu diyecek. Hani soyle plan yaptim, onu da götürmek istiyorum falan filan diye söze baslasa, hadi düşünmemiş falan denir de. Sizinki direk sizin hayir diyeceginizi bildiği halde sirf sizin sinirlerle oynamak için bu şekilde davranıyor gibi geliyor bana.

Yani dusunemedim bile, büyük oglum 8 yasinda, ananesi babannesi arayacak da hadi hazirla cocugu diyecek. Hani soyle plan yaptim, onu da götürmek istiyorum falan filan diye söze baslasa, hadi düşünmemiş falan denir de. Sizinki direk sizin hayir diyeceginizi bildiği halde sirf sizin sinirlerle oynamak için bu şekilde davranıyor gibi geliyor bana.
Bana dese ki insan gibi leyloş müsait misin hadi X e gidelim ben de desem ki yok su su planim var o da guzel bir dille ya halasi özlemistir götürebilir miyiz görüntulü ararız foto atarız ha ne dersin vs dese belki de kabul ederdim ama insanliktan nasibini almamış ki

İliklerime kadar sinirlendim😵
Sinirden coştum ha burda.
Yorum yapamıcam.
Ama bir daha besmelesiz yanıma yaklaştırmazdım o kadını! Terbiyesiz!
Zaten gelip gitmiyoruz birbirimize ben gidersem k.pederimi ya da onun kaynanasını k.pederini görüp geliyorum kendisi nasilsın der iyiyim sen derim cevap verir konu biter sadece gecenlerde anneannesi öldü bas sağlıgı diledim biraz sohbet ettik o yani oturup makara yapmışlıgımız yok yüz bulabileceği.Bir de kızımın dogum gününde beraberdik ama konuşmadık pek

Bende de karaciğer yaglanmasi basladi dogumdan sonra hep stresten alt ast değerlerim borsa gibi mahvetti beni aynen ben de sizin gibi düsünuyorum
😭😭😭😭 flimlerde olur ya birşey çıkar zamanı geriye alırlar öyle olsun ya bana da öyle olsun yeminle böyle acılar çekeceğimi bilsem asla evlenmem ,her zaman derim gelinlikle çıktığım gün keşke o gün ölseymişim .Bu insanlar nasıl böyle kötü olabiliyorlar anlamıyorum ama sorsalar melekler (Allahın dümbelekleri)

Karaciğer yağlanması basladı çoktan simdilik yediklerime dikkat ediyorum bol su iciyirum emzirdigim icin ilac tedavisini erteliyorum saglik gitti bile olan bana oldu

😭😭😭😭 flimlerde olur ya birşey çıkar zamanı geriye alırlar öyle olsun ya bana da öyle olsun yeminle böyle acılar çekeceğimi bilsem asla evlenmem ,her zaman derim gelinlikle çıktığım gün keşke o gün ölseymişim .Bu insanlar nasıl böyle kötü olabiliyorlar anlamıyorum ama sorsalar melekler (Allahın dümbelekleri)
Bir de bunu yapanlar namazli niyazli insanlar yaa

Daha dün memeden düşen, ayağı yeni yeni yer tutan çocuğu annesinden kafasına göre ayıramaz. Bir de izin almadım, hazırla diye emir veriyor. Aşırı sinir bozucu, saygı çerçevesinde kalınacak gibi değil.
Saygı hakedilir eşimin annesi diye kendimi zamaninda ezdirdim artik eskisi gibi degilim

Eşinizden cesaret buluyor diyeceğim ama o da size hak veriyormuş. Ama sadece hak vermekle mi yetiniyor acaba? Tepkisini açıkça dile mi getirse?

Uyumuyor falan da demeyin, böyle üsluba böyle cevap: annesi benim, izin vermiyorum. Süs eşyası değil benim çocuğum canınız isteyince çantaya atıp oraya buraya götüresiniz. Bitti.

İnanılmaz.
Esimin zamaninda verdigi yüzlerden cesaret buluyor biz didişirdik esim ee kendi aranizda halledin derdi

Eger bir cocugun yoksa k.validenden o kadar emin olma cocuk sonrası degisiyorlar
Saygı hakedilir eşimin annesi diye kendimi zamaninda ezdirdim artik eskisi gibi degilim
Valla çocuğun olmadığı için olduktan sonra anlarsın
Çocuk olunca değişiyor filan falan diye kendinizi mi bizi mi kandiriyorsunuz tutarsızsiniz şuna bakın...

Çünkü altta da eskiden de densizlikleri vardı veya alintiladigim üzere görüyorsunuz ki zamanında kendimi ezdirdim filan demişsiniz
Yani çocuk oldu diye değişen yok
Hep aynıymış kadin
Sanki önceden melekmis de
Milletin kayınvalidesi ile iliskilerini bulandirmayin bı zahmet

Bir de bunu yapanlar namazli niyazli insanlar yaa
Herkesin yanında mükemmel kv,kp ve görümce oluyorlar onlar yokken sivri dilleei ile sokuyorlar .Örnek vereyim evlenirken eşyalara kimse yardım etmesin eşimle biz alırız dedik o zaman ben çalışmıyorum,düğünün ertesi günü tüm altınlarımı eşime verdim borçları öde diye ama bir laf çıksın hepsini biz aldık sen iki üç ıvır zıvır getirdin yahu altınlarımı verdim ben de yardımcı oldum daha ne yapayım verceksin tabi hayat müşterek ya da bebeğim nedensiz kalbi durdu o zaman şekerim de yoktu o zaman bana bebek senin yüzünden öldü diye herşeyi dediler ,kalbi durmuş ben ne yapayım ,zaten canım acıyor 😭 suçlusu ben mişim karnımdakine bakamamışım ama böyle değil hakaretler vs ağzımı açıp tek kelime demedim desem de anlamazlar ama sorsan ben kötüyüm .Üzüntüden saç kıran oldum ama heryere serpti dişiymiş 1 sene uğraştım resmen .Allaha havale ediyorum hepsini

Hani anlamıyorum senin kızın da evli yarin bir gun onun da cocugu olacak ister misin aynılarinı yasasın insanin evladı üzülüncecani yanar cigeri dağlanir dimi ya ben de bir annenin evladi değil miyim Allahin adaletini biliyorsun tecelli edecek hele ki senin de bir kiz çocugun varjen nasıl böyle zalim olabiliyorsun ey kadin aklim almıyor inan ki.Görumcemin k validesinin yaptiklarinı cık cık cık yaparak orda burda anlatıyor benzer seyleri kendisi yapıyor ben anlamiyorum yaa

Valla çocuğun olmadığı için olduktan sonra anlarsın
Çocuk olunca değişiyor filan falan diye kendinizi mi bizi mi kandiriyorsunuz tutarsızsiniz şuna bakın...

Çünkü altta da eskiden de densizlikleri vardı veya alintiladigim üzere görüyorsunuz ki zamanında kendimi ezdirdim filan demişsiniz
Yani çocuk oldu diye değişen yok
Hep aynıymış kadin
Sanki önceden melekmis de
Milletin kayınvalidesi ile iliskilerini bulandirmayin bı zahmet
Bazı hareketleri evet bunun sinyallerini veriyordu ama genel olarak böyle değildi duracagı yeri bilirdi cocuktan sonra çostu kebdimi ezdirdim dedigim lohusalikta bana cok seyler yasattı ses etmedim edemedim

Eşime mesaj atip duruyor anasi yolamadi fotograf at bari diye dun gördü zaten ay vallahi manyak vallahi
Canı sıkılmış eğlence arıyor kendine drama queen 😂 bi tığ bi top da ip al babannesi bebek üşüyo hadi bi şeyler ör de oyalansın kafan rahat eder bikaç gün

Bu babanelere ne oluyor cocuklar sanki esya.babaneysem babanesim.kac yasında olursa olsun cocuk, hazırla alıcam falan ne demek ya. Annesi var o cocugun , izin anneden alınır babadan da degil.anne bılir cocugun duzenını. Sacmalık.iyi yapmıssınız. Densiz

Back
X