- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
Sanmiyorum adami taniyorum küçük biri değil 83lü arkadasimda 89lu . mesajlarinin hepsini okuttu bana kacgun sinirden ağladı napacagini bilmiyor bazen gidip hesap soracam diyor bazen boşver diyor
6 ayda iyi bir zaman aslinda ben mesajlarin disinda bisey olmus sana anlatmamis olabilir diyorum hala.
Adam bildigin karaktersizmis bunun baska bi aciklamasi olamaz bence ama niye aban hala adami ariyo ben o noktada tikandim ve anlam veremedim
Sizce neden bir gecede kesti herşeyi ? Bu arada istemeye gideceklerdi onu is çok ciddiydi
[QAmausracetinn, post: 38586069, member: 642598"]Öyle tabi ama amacimiz sebebi ne
İlk aklıma gelenler:
--Elinin altında başka alternatifler var.
--Adam gezip tozup hayattan keyif almak dururken evliliğe hapsolmak istemiyor.
--Bunu daha evvel de defalarca kez yaptığı için alışkanlık olmuş.
--Yetersiz olduğu konular var, bu nedenle evliliğe yanaşmıyor.
--Gezip tozup kendi çevresinden bir kadınla evlenecek.
--Ailesinin bulduğu bir kadınla evlenecek.
--Evlilik için erken olduğunu düşünüyor.
--Evlilik öncesi birlikte yaşamak istiyor ve bunu kabul etmeyecek biriyle beraberlik düşünmüyor.
--Canı öyle istedi, vs vs...
Daha da yazabilirim ama enerjime yazık.
Size de sebebe değil, sonuca bakmanızı öneririm.
Yukarıda yazdıklarım ya da bir başkası, mutlu son vaat edip filmin yarısında çıkan bol, sebep ne olursa olsun...
Sonuç net ve değişmeyecek...
Durumu kabullenip "Ne insanlar var" demekten başka çare yok.
Çünkü hesap sormak, üstüne gitmek söz konusu kişiye daha da vazgeçilmez hissettirmekten başka işe yaramaz.
Yani aşkımlar canımların havada uçması gerçekten aşık olduğu anlamına gelmiyor. Hele böyle şeylerin bu kadar ucuz olduğu bir devirde. Adam pislik miş deyin geçin.ya da yeterince ısınamadığını fark etmiştir adam. Bunu da yanlış yoldan anlatmıştır. Her neyse sebep arkadaşınızın anlaması gereken o adamdan Hayır gelmez ona
Iste boyle bi adami ablan da umursamamali herseyin ustune bi cizik atip hayatina devam etmeli.Neden istiyor şuan kesti zaten mesaj atiyir cevap yok ariyor açan yok bugün netten ona bakiyorduk şehir disinda geziyor hicbisey umrunda değil ..
Evli olmasın sakın ? Ha değilse de başka hatunlar vardır görüştüğü.
Hangisinden daha fazla etkilendiyse ona yöneldi belli ki.
Ablanızı uyarın bence bu konuda o duygusal bunalıma girdiyse göremeyebilir bazı şeyleri.
onun kendince sebebi vardır belki de yoktur
canı öyle isttemiş...
ablan sebepleri kurcalamasın
şükür etsin...
tamam belki ablana karşı yapılan eylem can acıtıcı
ama hayırlı...
bu yazdıklarım polyanacılık değildir ha...
yarın obür gün bir bebeyle ortada bıraksa daha mı iyidi...
ablan kendini suçlamasın...karşı taraf dengesiz ...
Iste boyle bi adami ablan da umursamamali herseyin ustune bi cizik atip hayatina devam etmeli.
Ohoo neden demesin, elinde tutmak için ayrılmamak için devam edebilmek için. İnsanlara gozu kapalı onu yapmaz bunu etmez demeyin yapıyorlar.Evli değil. Başka kadin olsa neden ona sürekli annene soyle beni istemeye gelelim der ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?