Bu nasıl bir zevktir kızlar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sitemdepresif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

sitemdepresif

Ziyaretçi
Kızlar benim bazen sabah uyurken çişim gelir ve yarı uyanık bi halde çişimi tuttuğumu hissederim ve vajinam iyice kasılır çok zevk alırım sanki orgazm oluyor gibi ama hiç orgazm olmadım sevgilimle öpüştük falan ama böyle bi zevk yaşamadım ben çişimi tutabildiğim kadar tutarım sonunda dayanamıyacak duruma gelince tuvalete giderim fisfisfis
bende bi sorun mu var anlamadım bunu yaşayanlar varmı sanki orgazm gibi çok büyük bir zevk oluyor CADIARZU
her zaman olmuyor ama iki üç ayda bir yaşıyorum bunu :1closedeyes:

Anlamadım ki...:uhm:
Dayanamayacak duruma gelene kadar neden bekliyorsunuz ki tuvalete gitmeyi..
Çok fazla tutmanın zararlı olduğunu duymuştum ben..:delphin:

:1no2::1no2::1no2: uzmanlık bir konu kanımca....

Kızlar benim bazen sabah uyurken çişim gelir ve yarı uyanık bi halde çişimi tuttuğumu hissederim ve vajinam iyice kasılır çok zevk alırım sanki orgazm oluyor gibi ama hiç orgazm olmadım sevgilimle öpüştük falan ama böyle bi zevk yaşamadım ben çişimi tutabildiğim kadar tutarım sonunda dayanamıyacak duruma gelince tuvalete giderim fisfisfis
bende bi sorun mu var anlamadım bunu yaşayanlar varmı sanki orgazm gibi çok büyük bir zevk oluyor CADIARZU
her zaman olmuyor ama iki üç ayda bir yaşıyorum bunu :1closedeyes:

Canım yaşadığın durum orgazm mıdır, bilemicem ama yaptığın hiç doğru değil. Çünkü çişi tutmak oldukça zararlıymış bayanlar açısından.:delphin:
Bunu ciddiye al derim, ileride problem yaşamaman açısından.a.s.

Anlamadım ki...:uhm:
Dayanamayacak duruma gelene kadar neden bekliyorsunuz ki tuvalete gitmeyi..
Çok fazla tutmanın zararlı olduğunu duymuştum ben..:delphin:

niye tuttuğumu söyledim ya çok zevk alıyorum yani bende anlamıyorum nasıl bir zevk bu

İşte sana kanıtı...yerimseniben

İdrar tutmak böbrekler için zararlı
Trakya Üniversitesi (TÜ) Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Faruk Yorulmaz, idrarı tutmanın çok zararlı bir alışkanlık olduğunu belirterek, ''İdrarın, idrar kesesinden böbreklere geri kaçması böbreklerde zarara yol açar'' dedi.

Prof. Dr. Yorulmaz, vücudun her gün 1.5 litre suya ihtiyaç duyduğunu söyledi.

Vücudun, zararlı hale gelmiş sıvı atıkları idrar olarak dışarı atmak zorunda olduğuna dikkati çeken Yorulmaz, "Aksi halde biriken idrar, önce idrar torbasına, sonra idrar torbasıyla böbrekleri birleştiren borulara ve sonra da böbreklere baskı yaparak veya kolayca mikroplarla buluşarak böbrek yetmezliğine kadar varabilen çok önemli sağlık sorunlarına yol açabilecektir" diye konuştu.

İdrar torbasının normalde 300-350 mililitreye kadar dolabildiğini belirten Yorulmaz, bunun boşaltılmaması halinde yeni gelen idrarın, idrar torbasını gerginleştirdiğini, bunun da kas yapısının zayıflamasına neden olabildiğini kaydetti.

Bu nedenle idrarı tutmanın çok zararlı bir alışkanlık olduğunu ifade eden Yorulmaz, "Kız çocuklarında idrarı tutma, bekletme, sıkıştırma, tuvalete gitmeye direnme, çeşitli vücut hareketleriyle idrarı geri itmeye çalışma ve kasma daha sık görülmektedir. Sonuçta bazen idrarın kaçırılması ya da tuvalete son anda yetişmek gibi durumlarla karşılaşılabilmektedir. İdrarın idrar kesesinden böbreklere geri kaçması böbreklerde zarara yol açmaktadır" dedi.

Yorulmaz, idrarını tutma alışkanlığı olanlarda en sık görülen sorunun sistit denilen idrar torbası enfeksiyonu olduğunu söyledi.

İdrarı dışarıya boşaltan kanalın erkeklere göre daha kısa olduğu için kadınlarda ve kız çocuklarında sistitin daha sık görüldüğünü ifade eden Yorulmaz, bu nedenle çocuklara küçük yaşta doğru tuvalet alışkanlığını kazandırmanın, tuvalet eğitiminde aceleci ve baskıcı olmamanın, ileride oluşabilecek böbrek ve idrar yolu hastalıklarından korunmada büyük önem taşıyacağını bildirdi.

niye tuttuğumu söyledim ya çok zevk alıyorum yani bende anlamıyorum nasıl bir zevk bu

Pardon ben anlamamışım..:bbo:
Özellikle yapıyorsunuz siz bunu..
Bana pek doğru gelmedi ya siz bilirsiniz yine de..şutarafagitti

madem hiç orgazm olmadın nerden biliyon ki orgazm olduğunu bende onu anlamadım mesaneni genişletcen:)))zararlı çok geldiği gibi yap sen

valla cnm benim arkadaşımda son ana kdr tuvalete gitmesdi sıkardııı...ve sarkma olmuşş ameliyat olduuuu..

Pardon ben anlamamışım..:bbo:
Özellikle yapıyorsunuz siz bunu..
Bana pek doğru gelmedi ya siz bilirsiniz yine de..şutarafagitti

canım ne demek doğru gelmedi,bir insan bile bile idrarını niye tutsun :uhm:
ya dediğim gibi idrar tutarken sanki vajinama bişey girmiş gibi zevk alıyorum
zaten sorunumda bu ve vücuduma zevkten bir titreme geliyor sanki o an hiç bitmesin istiyorum
sonra tuvalete gidiyorum ama bu beş dakika bile bana çok zevk veriyor
hergün olmuyor tabi çok nadir olan bir durum ama dediğim gibi bu tek bende mi oluyor diye merak ettim arkadaşıma sordum bende öyle birşey olmuyor dedi bende konu açtım sonuçta herkese sorabileceğim birşey değil
utanıyorum yani ne bileyim ya soramıyorum :1no2:

madem hiç orgazm olmadın nerden biliyon ki orgazm olduğunu bende onu anlamadım mesaneni genişletcen:)))zararlı çok geldiği gibi yap sen

evet hiç orgazm olmadım ama o zevki nasıl anlatacağımı bilemedim yani ondan öyle yazdım benneyaptımki

zaten sorunumda bu ve vücuduma zevkten bir titreme geliyor sanki o an hiç bitmesin istiyorum
hergün olmuyor tabi çok nadir olan bir durum ama dediğim gibi bu tek bende mi oluyor diye merak ettim arkadaşıma sordum bende öyle birşey olmuyor dedi bende konu açtım sonuçta herkese sorabileceğim birşey değil

Yok canım ya sen de görüyorsunki bu durumu normal karşılayan, yaşayan biri yok gibi.
Kendini tatmin etmenin başka yolları da var. Sağlığını riske atma.:delphin:
Koyduğum alıntıyı okumuşsundur.yerimseniben

Yanlış anlamışsınız..
Bana doğru gelmedi derken zararlı olduğu için demek istedim..Yoksa sizin hayatınızı,yaşadıklarınızı doğru ya da yanlış diye nitelendirmek benim haddime mi düşmüş?:delphin:
island arkadaş da açıklama yapmış zaten..yerimseniben
Birtek sizde mi oluyor konusu ise,kimbilir belki vardır sizin gibi bu durumu yaşayan...Yorumlara bakarız...sengözlerimebaksanab

o kadar zevkli bir şeyi şahsen ben iki üç ayda bir yaşamazdım...
madem öyle her gün tutun...

yanlış anladığım için özür dilerim laleecim
island arkadaşım zararlarını yazdığınız için teşekkür ederim
ama işte o anda hiçbişey düşünemiyorumki uyanır uyanmaz bir zevk ve insan hiç bitmesin istiyo ama yinede zararlı diye kalkıp tuvalete gidiyorum ve bitiyo
psikolojik olabilir mi bilmiyorum

o kadar zevkli bir şeyi şahsen ben iki üç ayda bir yaşamazdım...
madem öyle her gün tutun...

ama hergün yada her tuvaletim geldiğinde olan bişey değilki bu fisfisfis
sadece bazı sabahlar oluyo yani elimde olsa yaşardım zaten her zaman :roflol:

bnde şöylesini duydum bi tanıdığımdan

duşa giriyormuş suyu bayağı sıcak yapıomuşş ve o suyun altında 5 dk falan kımıldamadan bekliyormuş
aynen dediğiniz gibi çok zevk alıyomuş
ilginçç :S

ama hergün yada her tuvaletim geldiğinde olan bişey değilki bu fisfisfis
sadece bazı sabahlar oluyo yani elimde olsa yaşardım zaten her zaman :roflol:

İnsan çok sıkışıp da çişini yaptığı zaman gerçekten bir rahatlama oluyor, ama bunu cinsel açıdan zevk vereceğini hiç düşünmemiştim.:bbo:
Valla çişim varken hiçbir şeyi gözüm görmez, bir an önce koyvercek yer ararım.:roflol:
Çok rahatsız edici bir durum çünkü. Dediğin gibi psikolojik bir durum olabilir. Yani 3saniyelik bir zevk için o işkence çekilmez be güzelim.:delphin:
dediğim gibi kendini rahatlatacak başka yöntemler bul.yerimseniben

Back
X