Bu nasıl bir zevktir kızlar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sitemdepresif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben cinsel ilişkiye girerken eğer idrar kesesi doluysa daha çok zevk alındığını duymuştum...o doluluk extra baskı yapıyormuş...ama böylesini duymamıştım..

bnde şöylesini duydum bi tanıdığımdan

duşa giriyormuş suyu bayağı sıcak yapıomuşş ve o suyun altında 5 dk falan kımıldamadan bekliyormuş
aynen dediğiniz gibi çok zevk alıyomuş
ilginçç :S

Ama o, arkadaşın bahsettiği sorundan farklı bir şey bence :1rolleyes:
Tazyikli su vs.nin zevk verebileceğini duymuştum.
Ama bu çiş olayını ilk kez duyuyorum.kaydirigubbakcemile2

İnsan çok sıkışıp da çişini yaptığı zaman gerçekten bir rahatlama oluyor, ama bunu cinsel açıdan zevk vereceğini hiç düşünmemiştim.:bbo:
Valla çişim varken hiçbir şeyi gözüm görmez, bir an önce koyvercek yer ararım.:roflol:
Çok rahatsız edici bir durum çünkü. Dediğin gibi psikolojik bir durum olabilir. Yani 3saniyelik bir zevk için o işkence çekilmez be güzelim.:delphin:
dediğim gibi kendini rahatlatacak başka yöntemler bul.yerimseniben

cnm benim sorunum çişimi yapınca değil tutunca zevk alıyorum :sm_confused:
hatta o zevk bitmesin diye hiç yapasım gelmiyo :roflol:
elimde olan bişey olmadığı için yani uyandığım anda hissediyorum o duyguyu ondan zaten istesemde her zaman bilinçli olarak yapamam yani kaydirigubbakcemile2
ama normalde gün içinde çişimi tutumak tabiki işkence gibi geliyor sırnaşık şey

arkadaşın bahsettiği şey g noktasıyla ilgili...
hani hep merak edilen g noktası...
hani aylık kadın dergilerinde g noktasını bulmak için tarif edilen yollardan birinde okumuştum...
ben öyle anladım
g noktası dedikleri yer uyarılıyor,bu da sana zevk veriyor...

Zevk değil acı çekiyosundur yav tutmaktan:bbo:

Tutulur mu mazallah az daha tutayım derken yatağa koyvermeyin sonramirmirmirmir

arkadaşın bahsettiği şey g noktasıyla ilgili...
hani hep merak edilen g noktası...
hani aylık kadın dergilerinde g noktasını bulmak için tarif edilen yollardan birinde okumuştum...
ben öyle anladım
g noktası dedikleri yer uyarılıyor,bu da sana zevk veriyor...

ilk defa duyuyorum cnm ya belkide g noktasından dolayıdır hiç aklıma gelmemişti :1shok:

ben cinsel ilişkiye girerken eğer idrar kesesi doluysa daha çok zevk alındığını duymuştum...o doluluk extra baskı yapıyormuş...ama böylesini duymamıştım..

Allah Allah bunu da yeni duydum..:1shok:
İnsan o şekilde konsantre olamaz ki..:delphin:

Ama o, arkadaşın bahsettiği sorundan farklı bir şey bence :1rolleyes:
Tazyikli su vs.nin zevk verebileceğini duymuştum.
Ama bu çiş olayını ilk kez duyuyorum.kaydirigubbakcemile2

evet biraz daha farklsıı =)

ben seni anladım a.s ben ta çocukken sıkıştığım da kendimi sıkarken fark etmiştim bu durumu... ve de hiç kimseyede bahsetmedim... ben bunu cilsellik olarak değil, idrarımı tutmak için yapardım...ama senin anlattığın kadar abartılı yaşamadım...gelelim soruna; evet bu da birtür orgazm kabul edilebira.s

ilk defa duyuyorum cnm ya belkide g noktasından dolayıdır hiç aklıma gelmemişti :1shok:

G noktası vajina ön duvarında yer alan basınç uygulanması ile orgazma neden olan bir yapıdır ve duyarlılığı en yüksek olan bölgedir.
İdrar yolunun vajinaya en yakın olduğu yerde olduğundan muhtemelen idrarınız g noktanıza baskı yapıyor, g noktanız uyarılıyor ve orgazm oluşuyor.
Size zevk veren de idrarın dışarı çıkması yani boşalma bir nev'i..

allah alaaa çok ilginç geldi valla çok şaşırdım doğrusu arkadaşım sen bi doktora git bence

e mastürbasyon yap o zaman...
çişini tutmaktan iyidir:delphin:

Son düzenleme:
tuvalet alışkanlığının ilk kazanıldığı dönemlerde çocuklarda buna benzer bi durum oluyo diye biliyorum fakat bu yaşta olması garip tabi hani freud diyoya çocukluk döneminde yaşanılan bi problem yetişkinliktede karşımıza çıkar diye acaba tuvalet alışkanlığını kazandığın dönemde bi problem mi yaşadın???mesela çocuğun annesii emdiği dönemde bi problem yaşaması ilerde sigara yada çok yeme alışkanlığına sebep olabiliyomuş... uyurken giydiğin kıyafetler dar olduğu içinde olabilir belki küçük çocuklarada bu sebeple dar kıyafet giydirmemek gerekiyo çünkü mastürbasyonu tanıyolar bu şekilde biraz uzun oldu heralde galiba sanursam..

bende durdugum yerde cisimi tutarken degil de klozete oturunca sıkarım epey kendimi o zaman bir zevk olur eskiden alıskanlık halindeydi ama böbreklerim ve idrar kesemde yanma hissettim bigün ödüm koptu hemen bıraktım bunu yapmayı. tabi dedigim 3-4 yıl önceydi ama durumu anladım ne kadar zevkli olursa olsun bence bu zevkten vazgec kuzum ben o yasadıgım agrıyı hiç unutamıyorum şimdi bi sorun yokmuş gibi geliyo ama bigün isyan ediyo gercekten böbreklerin. aslında bu zevk herkesde olur ama herkes bizim kadar manyak değil heralde hiç denememişler keşfetmemişler keşke bis de keşfetmemiş olsaydık :) yani seni anlamamaları normal. sorunun çözümü sende bitiyo dediğim gibi iradene hükmet ve sabah o yataktan uyanır uyanmaz kalk canım :)

ben bunun doğruluğun inanmıyorum açıkçası. o halde iken tuvalet ihtiyacım olduğunda mutlaka yarıda bırakır, ihtiyacımı gideririm.
Aksi halde o ilişki hiç bir tat vermez , yatağa kaçırıcam korkusuyla tutarken , kendimi sıkarken
konsantre olmam, kendimi ilişkiye hazırlayamam dolayısı ile cinsellik yaşamış değil sadece bir görevi yerine getirmiş oluruz..

:roflol:
seninki çiş yapmanın verdiği rahatlığı sevmek olmasın

Bazı arkadaşlarımız bilgisiz olduğu halde dalga geçmeye çalışarak ne yapmaya çalışıyor bunu bana anlatın.

Sana şöyle açıklayayım arkadaşım.

İdrar kesesi dolduğunda karın duvarına doğru genişleyemediği için g noktasına basınç uygulamaya başlar. Bunun cinsel bir zevk olduğunu çoğu kadın anlamaz. Cinsel ilişki sırasında penis taraıfndan g noktasına yapılan baskı, kişiye çişi varmış gibi bir his verir. İlişki sırasında çişini tuttuğunu sanırken kişi aslında orgazmını tutar.

Aslında kadın ilişki sırasında oldukça zevk alır ama bir yandan işeme korkusu yaşayarak ilişkiyi yarıda keser. Ne biliyor musunuz? Orgazmınızı engelliyorsunuz sadece bunu yaparak.

Sizi tebrik ederim bunu keşfettiğiniz ve açıkladığınız için. Dalga geçmeye çalışan arkadaşlara önerim biraz bilgilenin okuyun da öyle konuşun.

Son düzenleme:
orgazm oldugunu sanıyorsun cunku gerçek bır orgazm yasamamıssın zevk almanda baskıdan dolayı ewlendıgınde göruceksın kı penıs sana baskı yaparken zevk alıosun çişin bi anlamda penıs görevı göruyor heralde baskı acısından ... ama orgazm oldugnu hıc zannetmıorum o bambaska bırsy

cinsellik bölümüne isteyen herkes istediği konuyu açabilir tabiiii saygı çerçevesinde......zaten modaratörler aksi takdirde önlemini alıyorlar....ben şunu anlıyamıyorum bazı arkadaşlar cidden ilginç,size garip geliyorsa neden girip okuyorsunuz bu1,ha baktınız size saçma geldi okuyun ve geçin bu 2,kimseyi yaşadıklarıyla yargılamak kimseye düşmez buda 3....
benim yorumum mu: benim bu konuyla ilgili bir bilgim yok ama bence bir uzmana danışıp sağlıklı bir bilgi alsan çok daha iyi olur canım.....sağlık herşeyden önemmli çünkü.......

belki cisini kaciriyosundurda sana oyle geliyo:roflol:

ne biliyim ilk defa duydum boyle bise:1closedeyes:

Back
X