Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bnde şöylesini duydum bi tanıdığımdan
duşa giriyormuş suyu bayağı sıcak yapıomuşş ve o suyun altında 5 dk falan kımıldamadan bekliyormuş
aynen dediğiniz gibi çok zevk alıyomuş
ilginçç :S
İnsan çok sıkışıp da çişini yaptığı zaman gerçekten bir rahatlama oluyor, ama bunu cinsel açıdan zevk vereceğini hiç düşünmemiştim.:bbo:
Valla çişim varken hiçbir şeyi gözüm görmez, bir an önce koyvercek yer ararım.:roflol:
Çok rahatsız edici bir durum çünkü. Dediğin gibi psikolojik bir durum olabilir. Yani 3saniyelik bir zevk için o işkence çekilmez be güzelim.
dediğim gibi kendini rahatlatacak başka yöntemler bul.yerimseniben
arkadaşın bahsettiği şey g noktasıyla ilgili...
hani hep merak edilen g noktası...
hani aylık kadın dergilerinde g noktasını bulmak için tarif edilen yollardan birinde okumuştum...
ben öyle anladım
g noktası dedikleri yer uyarılıyor,bu da sana zevk veriyor...
ben cinsel ilişkiye girerken eğer idrar kesesi doluysa daha çok zevk alındığını duymuştum...o doluluk extra baskı yapıyormuş...ama böylesini duymamıştım..
Ama o, arkadaşın bahsettiği sorundan farklı bir şey bence :1rolleyes:
Tazyikli su vs.nin zevk verebileceğini duymuştum.
Ama bu çiş olayını ilk kez duyuyorum.kaydirigubbakcemile2
ilk defa duyuyorum cnm ya belkide g noktasından dolayıdır hiç aklıma gelmemişti :1shok:
ben bunun doğruluğun inanmıyorum açıkçası. o halde iken tuvalet ihtiyacım olduğunda mutlaka yarıda bırakır, ihtiyacımı gideririm.ben cinsel ilişkiye girerken eğer idrar kesesi doluysa daha çok zevk alındığını duymuştum...o doluluk extra baskı yapıyormuş...ama böylesini duymamıştım..