Bu nasıl bir zevktir kızlar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sitemdepresif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım beliki idrar torpan dolu olduğu için vajene baskı yapıyordur..
ve o yüzden zevk alıyorsundur...
bunun elbette tıbbi bir anlamı açıklaması vardır...
fakat ısland arkadaşın da dediği gibi mesaneye ve o bölgedeki kaslara zarar verebilirsin...

Valla bende çok tutarım ama senin gibi birşeyle hiç karşılaşmadım.
Aksine kasık ağrısından geberiyorum.
O anda da sonrasında da bu ağrı devam ediyor...
Sana zevk vericek başka şeyler bul arkadaşım bak çok zararlı.

Kızlar beni ciddiye alıp ciddi cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim a.s.
diğer arkadaşlar ise zaten belli kişiler cinsellikle ilgili konu açıldığında hemen muhalefet olan kişiler belli :delphin:
kimi demiş mastürbasyon yap
ben mastürbasyon yapmadım(denedim olmuyor) bu 1(hem bu konuyla alakasıda yok)
kendim her zaman çişimi tuttuğumda zevk alıyorum demedim bazı sabahlar uyandığım anda kendimi tutuyorum ve bu zevk veriyor yani uyandığımda zaten tutuyor oluyorum ve o zevk devam etsin diye bir süre tutuyorum sonra tuvalete gidiyorum bu 2
genellikle tuvalette rahatladığın için zevk almışsındır diyorlar
ama bir daha bir daha söylüyorum tuvaletimi yapınca değil tutunca zevk alıyorum yaptğım anda bitiyor zaten :1closedeyes: bu 3
ayrıca çok zevk alıyorsan hep yap diyen olmuş dediğim gibi elimde olan bişey değil bu kendiliğinden oluyor benneyaptımki bu 4
birde utanırdım yazamazdım diyenler var ne günlere kaldık ya kaydirigubbakcemile3
ben sizin gibi sorunumdan kaçacağıma hiç olmazsa sorunumu insanlarla paylaşıyorum başka birinde var mı diye öğreniyorum hatta psikolojikse doktorada giderim ne var bunda psikiyatriye gitmeye neden utanacağım ki önceden insanlar anlamını bilmez utanırdı ama artık bilinçli insanlar öyle düşünmüyor :delphin:
Neyse konuya gelince benim anladığım kadarıyla g noktasına basınç yapılması diye düşünüyorum kızlar şu anlık yazdıklarınızla
ama başka arkadaşlarında düşüncesini duymak isterim tabiki yerimseniben
ayrıca rahatsız olanlar hiç cevap vermesin lütfen kaydirigubbakcemile4

Kızlar beni ciddiye alıp ciddi cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim a.s.
diğer arkadaşlar ise zaten belli kişiler cinsellikle ilgili konu açıldığında hemen muhalefet olan kişiler belli :delphin:
kimi demiş mastürbasyon yap
ben mastürbasyon yapmadım(denedim olmuyor) bu 1(hem bu konuyla alakasıda yok)
kendim her zaman çişimi tuttuğumda zevk alıyorum demedim bazı sabahlar uyandığım anda kendimi tutuyorum ve bu zevk veriyor yani uyandığımda zaten tutuyor oluyorum ve o zevk devam etsin diye bir süre tutuyorum sonra tuvalete gidiyorum bu 2
genellikle tuvalette rahatladığın için zevk almışsındır diyorlar
ama bir daha bir daha söylüyorum tuvaletimi yapınca değil tutunca zevk alıyorum yaptğım anda bitiyor zaten :1closedeyes: bu 3
ayrıca çok zevk alıyorsan hep yap diyen olmuş dediğim gibi elimde olan bişey değil bu kendiliğinden oluyor benneyaptımki bu 4
birde utanırdım yazamazdım diyenler var ne günlere kaldık ya kaydirigubbakcemile3
ben sizin gibi sorunumdan kaçacağıma hiç olmazsa sorunumu insanlarla paylaşıyorum başka birinde var mı diye öğreniyorum hatta psikolojikse doktorada giderim ne var bunda psikiyatriye gitmeye neden utanacağım ki önceden insanlar anlamını bilmez utanırdı ama artık bilinçli insanlar öyle düşünmüyor :delphin:
Neyse konuya gelince benim anladığım kadarıyla g noktasına basınç yapılması diye düşünüyorum kızlar şu anlık yazdıklarınızla
ama başka arkadaşlarında düşüncesini duymak isterim tabiki yerimseniben
ayrıca rahatsız olanlar hiç cevap vermesin lütfen kaydirigubbakcemile4

arkadaşım bu durum psikolojik bir problem gibi gelmedi...
sonuçta tamamen bilinç dışında olan bir şey....
daha çok fizyolojik bir yönü var...
ve bunda utanılacak bir şey olduğunuda düşünmüyorum..sadece bedenine bir zarar olmamasını istiyorum...
ayrıca bu problem bedensel olduğu için herkesin başına gelebilir...
bunda utanılacak yada alay edilecek bir durum olduğunu düşünmüyorum..

cinsellik yemek yemek, su içmek gibi doğal bir ihtiyaç.
Doğal olduğı kadar da karşılanması gereken bir ihtiyaç..
nasıl ki erkeklerde gece boşalması denen bir durum var, seninki de ona benzer bir durum..
2-3 ayda bir olması da bunun göstergesi.
tuvaletini tutmak için kaslarını kastığında, ordaki tüm kaslar da kasılıyor sanırım ve sen zevk alıyorsun.
çok kafaya takılacak bir durum değil canım..
hoşuna gidiyosa yap gitsin..sengözlerimebaksanab zaten her gün de olmuyormuş yaaa.s.

kadının g noktası bir zevk üretecidir. velakin çocukluğundan beri g noktasını (cinsel organını) içinde taşıyan kadın için bir çıkmazdır bu; çünkü idrar torbası dolunca karın duvarına doğru genişleyemediği için, g noktasına basınç uygulamaya başlar.

bu da (yani çiş tutmak) her kadına zevk verir. ne var ki kadın, hissettiği şeyin "cinsel bir zevk" olduğunu bilmez. kadın için o hissin adı "çiş gelmesi hissi"dir. yani biçok kadın sevişirken çişini tuttuğunu zannederken aslında orgazmını tutar

canım bir doktorun açıklamasıymış....

canım yanlış anlama sadece fikrimi söylüyorum, profilinden gördüğüm kadarıyla bekarsın, bence bekar bayan ve erkeklerde olabilecek bir durum bu, evli insanlar bu işi eşleriyle birlikte hallettikleri için belki de bunları yaşamalarını gerektirecek bişey olmuyo, sen bekar olduğun ve cinselliğin evli bir insan gibi olmadığı için vücudun ister istemez böyle bişey yapıyo olabilir, bilimsel olarak açıklamasını bilmiyorum ama kişisel fikrim bu, nasıl ki bir erkek uzun bi süre kimseyle ilişkiye girmezse yada masturbasyon yapmazsa kendi kendine rüyasında boşalıyo seninki de onun değişik bi çeşidi galiba, ama çiş tutma olayı diğer arkadaşların söylediği gibi bence de sakıncalı, zevk alcam diye vücuduna zarar vermemeni tavsiye ederim

arkadasım senın yasadıgın ıdrarla ılgılı bırsey degıl haaaaaa belkı ıdrarının sıkısık olması etkılı oluyordur
ama bence yasadıgın sey uykuda orgazm cunku donem donem herkes bunu yasayabılıyor

kadının g noktası bir zevk üretecidir. velakin çocukluğundan beri g noktasını (cinsel organını) içinde taşıyan kadın için bir çıkmazdır bu; çünkü idrar torbası dolunca karın duvarına doğru genişleyemediği için, g noktasına basınç uygulamaya başlar.

bu da (yani çiş tutmak) her kadına zevk verir. ne var ki kadın, hissettiği şeyin "cinsel bir zevk" olduğunu bilmez. kadın için o hissin adı "çiş gelmesi hissi"dir. yani biçok kadın sevişirken çişini tuttuğunu zannederken aslında orgazmını tutar

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim :1hug:
fırtınanın kızı açıklama için tşk ederim cnm
ayrıca ibolyanın dediği gibi cinselliği öyle çok yaşayamıyorum yani bekar olduğum için ileri derecede bişey yaşamadım belki vücut bu şekilde rahatlamaya çalışıyor olabilir
doktora gitmeyide düşündüm aslında ama çok anormal bi durum değil anladığım kadarıyla

arkadaşlar lütfen konuyla alakalı yorumlar yapalım,karşılıklı tartışmalara girmeyelim
dalga geçecek bir durum yok
mizah bölümü diğer taraftayerimseniben

Bazı arkadaşlarımız bilgisiz olduğu halde dalga geçmeye çalışarak ne yapmaya çalışıyor bunu bana anlatın.

Sana şöyle açıklayayım arkadaşım.

İdrar kesesi dolduğunda karın duvarına doğru genişleyemediği için g noktasına basınç uygulamaya başlar. Bunun cinsel bir zevk olduğunu çoğu kadın anlamaz. Cinsel ilişki sırasında penis taraıfndan g noktasına yapılan baskı, kişiye çişi varmış gibi bir his verir. İlişki sırasında çişini tuttuğunu sanırken kişi aslında orgazmını tutar.

Aslında kadın ilişki sırasında oldukça zevk alır ama bir yandan işeme korkusu yaşayarak ilişkiyi yarıda keser. Ne biliyor musunuz? Orgazmınızı engelliyorsunuz sadece bunu yaparak.

Sizi tebrik ederim bunu keşfettiğiniz ve açıkladığınız için. Dalga geçmeye çalışan arkadaşlara önerim biraz bilgilenin okuyun da öyle konuşun.

bence en dogru yorum bu aynen katılıyoruma.s.

arkadaslar bende bir saglık ansiklopedisinde cinselliğin yaşlara olan hissiyle ilgili bir bilgi okumustum..
cinselliğin cocuk yaşta başaladıgını bunun ilk küçükken çişini tutmayla farkedildiğini yazıyordu...
bence arkadaşında bize anlatmak istediği olay bu...bunu her cocuk yaşarmış...kimisi farkeder kimisi farketmezmiş...farketmeden de cogu cocuk tuvaletini tutabiliyormuş...
yani anlıyacagınız dalga geçen arkadaşlarda aynı şeyi sizde yaşadınız...

Bazı arkadaşlarımız bilgisiz olduğu halde dalga geçmeye çalışarak ne yapmaya çalışıyor bunu bana anlatın.

Sana şöyle açıklayayım arkadaşım.

İdrar kesesi dolduğunda karın duvarına doğru genişleyemediği için g noktasına basınç uygulamaya başlar. Bunun cinsel bir zevk olduğunu çoğu kadın anlamaz. Cinsel ilişki sırasında penis taraıfndan g noktasına yapılan baskı, kişiye çişi varmış gibi bir his verir. İlişki sırasında çişini tuttuğunu sanırken kişi aslında orgazmını tutar.

Aslında kadın ilişki sırasında oldukça zevk alır ama bir yandan işeme korkusu yaşayarak ilişkiyi yarıda keser. Ne biliyor musunuz? Orgazmınızı engelliyorsunuz sadece bunu yaparak.

Sizi tebrik ederim bunu keşfettiğiniz ve açıkladığınız için. Dalga geçmeye çalışan arkadaşlara önerim biraz bilgilenin okuyun da öyle konuşun.

bu kısma gerçekten katılmamak elde diil, dalga geçmeleri tamamen bilgisizliğin eseri..

clementine88 gayet güzel açıklamışsın, soruyu soran arkadaş için tekrar etmek isterim, cevp tam olarak budur.. merak edilecek bişey yok, fizyolojik veya psikolojik bi sorunun yok merak etme a.s.

sonuçta kendi bedenini keşfediyosun bi yerde, sonra cinsel hayatında mutluluğu yakalamanı sağlayacak bu deneyimler..

bilmeyenler için başka birşey daha anlatayım, aynı bu arkadaşımızın yaptığı gibi bazı kadınlar da büyük tuvaletlerini sonuna kadar tutarak dayanamayacakları noktada tuvalete giderek, yapma esnasında benzer bir sevk duyarlar.. o da aynı şekilde anal yoldaki sinirlerin uyarılmasıyla olur ve bir rahatlama sağlar.. ama tabi ki vajinada yaşanan kadar şiddetli ve youğun hissedilmez ikincisi..

Öncelikle saygı çerçevesi içinde görüşlerini belirten arkadaşlara ben de teşekkür ederim kaydirigubbakcemile5
Arkadaşım diğer kızlarında anlattığı gibi bu normal bir olay yani oraya yapılan basınç zevk almanızı sağlıyor diye düşünüyorum. Psikolojik bir sorun değil yani. Bişey yapmana gerek yok,kafana takıp büyütme :CüvCüv:

bunu yazdığın çok iyi oldu bende hep bunu merak etmişimdir.
Bazen ilişki sırasında resmen altıma yapıcakmışım gibi gelirr ama sonuç itibari ile bir şey olmaz tabi sonra yine aynı his yine aynı his seninde dediğin gibi çiş geliyor gibi oluyor fakat geldiği yok demek bunun anlamı buymuş valla çok merak ediyordum:):)Öğrendim:)

menepoza girdikten sonra veya çok doğum yapmış bayanlarımızda küçük tuvaletini tutamama veya kaçırma sorunu oluyor doktorlar da bu konuda kegel egzersizini öneriyorlar sizin için netden araştırdım aşağıya kopyaladım...

PELVİS TABANI KASLARINI GÜÇLENDİRMENİN YOLU: KEGEL EGZERSİZLERİ

Pelvis tabanı adı verilen bölgede, yani kemik çatının alt kısmında bulunan, idrar yapma ihtiyacı hissedildiğinde ve şartlar idrar yapmak için hazır olduğunda kadın tarafından çalıştırılan kas grubuna pelvis tabanı kasları adı verilir. Bu kaslar daha derinde yer alan kaslarla beraber çalışarak dışkılama işlevinin yerine getirilmesini ve çatı kemik içinde yer alan organların sarkmadan burada kalmasını da sağlarlar.

Bu kaslar aynı zamanda doğum eylemi esnasında ıkınma işlevini de yerine getirerek bebeğin dünyaya gelmesinde önemli roller üstlenirler ve bu nedenle pelvis tabanı kasları doğum eyleminin yıpratıcı etkilerine direkt maruz kalırlar. Sorunsuz bir şekilde gerçekleşen bir veya iki doğum bu kasları olumsuz etkilemezken zor doğumlar ve çok sayıda doğum yapılmış olması bu kasların işlevlerini tam olarak yerine getirememesine neden olabilir. Yine menopoz dönemine girildiğinde tüm genital yapıların genel bir gevşeme eğiliminde olması bu kasların kasılma yeteneklerini sınırlayabilmektedir.

Sonuç olarak kadınlarda öksürme, hapşırma, gülme ve hatta ayakta durma gibi nedenlere bağlı olarak idrar kaçırma sorunu ortaya çıkabilmektedir.

Kegel egzersizlerinin amacı yıpranmış ve güçsüz düşmüş olan ve bu nedenle idrarın uygunsuz bir zamanda boşalmasına neden olan bu kas gruplarının güçlenmesini ve işlevlerini daha iyi yerine getirmesini sağlamaktır. Bu egzersizler halter kaldırmaya benzer: ağırlık kaldırdıkça kol kasları nasıl güçlenirse bu egzersizleri uyguladıkça pelvis tabanı kasları güçlenir ve idrar tutamama sorununun ameliyat gerektirmeden azaltılması mümkün olabilir.

Aynı kaslar kadın cinselliğinde de önemli görevler üstlendiklerinden bu kasların güçlü olması kadının cinselliği daha iyi yaşamasını sağlar.

Nasıl Uygulanırlar?

Bu testleri uygulamaya geçmeden önce hangi kas gruplarınızı çalıştırmanız gerektiğini bilmelisiniz. Pelvis tabanı kaslarınızı algılamak için aşağıdaki iki testten birini uygulayın:

1-İdrarınızı yaparken idrarı yarıda kesmek için hangi kaslarınızı kullandığınıza dikkat edin. Bu kaslarınızı kasarken karın ve kalça kaslarınızın gevşek olmasına dikkat edin.

2-Yukarıdaki teknik size zor geliyorsa vajinanızın içine işaret ve orta parmaklarınızı yerleştirin ve parmaklarınızı sıkıştırmaya çalışın. Bu iki test esnasında çalışan kaslarınız Kegel egzersizleri esnasında çalıştıracağınız kaslardır.

Ne Sıklıkla Uygulanırlar?

Kegel egzersizleri evde, iş yerinde, yolda, kısacası her yerde uygulanabilir ve dışarıdan bu egzersizleri uyguladığınız anlaşılmaz. Bu egzersizleri hergün düzenli olarak uygulamayı alışkanlık haline getirin.

Her birim egzersiz esnasında pelvis tabanı kaslarınızı 3-10 saniye süreyle kasın ve bu kadar bir süre ara verin. Bunu arka arkaya 5-10 kez uygulayın. Bu birim egzersizi günde beş kez yapmanız sizin egzersizlerden maksimum fayda görmenizi sağlayacaktır. Egzersizlerde aşırıya kaçmamalı ve idrar yaparken bu egzersizleri uygulamamalısınız. Egzersizler esnasında normal nefes alıp vermeye ve yalnızca pelvis tabanı kaslarınızın çalışıyor olmasına dikkat etmelisiniz.

KEGEL EGZERSİZLERİ aynı zamanda cinsel yöndende kullanılıyor sadece idrar tutma görevi için değil sanırım arkadasımız bilmeyerek bu kaslarını kullanmayı keşfetmişki bu çok da güzel cunku pek çok evli veya partneri olan kadın bunun farkına bile varamamıştır...

Aşk yapma için görev yapan bazı kasların geliştirilmesi, cinsel hazzı artırır. Bunun için başvurulan başlıca yol, leğen kemiği = pelvis adalelerini geliştirmek, ahenklendirmek ve güçlendirmektir. Bu amaçla yapılan egzersizlere Kegel Egzersizleri denir. Bu hareketler, kasları düzenlemekten öte, cinsel birleşme sırasında pelvis bölgesinde ortaya çıkan duyumları, insanın daha yoğun olarak algılamasına yardımcı olur.
Vajinanın içinde kadının iç organlarını tutan pelvis tabanı kasları bir parmağın veya penisin etrafında kendiliğinden kasılır. Ancak kadının, bu kasları bilinçli olarak kasıp gevşetmeyi öğrenebileceği de belirlenmiştir. Dr. Alfred Kegel, kas bilincini geliştirmek için kendi adıyla anılan egzersizleri oluşturmuştur.
Kegel egzersizleri, idrarı başlatan ve durduran kas hareketlerinin aynıdır. Yalnız bunlarda, kasılmaların daha güçlü ve uzun olması için antreman yapıhr. Vajina kasları daha şiddetli kasılabileceği ve penisi daha sıkı sarabileceği için Kegel Egzersizlerinin dolaylı olarak erkeğin cinsel hazzını da artıracağı söylenebilir.
Cinsel duyumlarının azaldığından şikayet eden hastalarına pek çok doktor, önce makatı kontrol eden kasları güçlendirici egzersizler vermektedir. Bunun için makatta ince kalem gibi birşeyin tutulduğunun düşlenmesi gerekir. Altı saniye boyunca kalemin mümkün olduğunca sıkı tutulduğu düşlenmeli, sonra makat gevşetilmelidir. İkinci egzersiz leğen kemiğinin önünde idrar torbasının ağzındaki kasları çalıştırır. İdrar yapmakta olunduğunu düşleyip, idrarı tutmak üzere kasları sıkıca kasmak gerekmektedir.

Bence piskolojik bir sorun falanda degil bu, her kadin farkli oldugu gibi zevk duydugu seylerde farklidir...fakat yinede bunu yapmamani öneririm arkadasim....:1no2:

Idari tutmak cok zararli!!!:delphin:

Kızlar benim bazen sabah uyurken çişim gelir ve yarı uyanık bi halde çişimi tuttuğumu hissederim ve vajinam iyice kasılır çok zevk alırım sanki orgazm oluyor gibi ama hiç orgazm olmadım sevgilimle öpüştük falan ama böyle bi zevk yaşamadım ben çişimi tutabildiğim kadar tutarım sonunda dayanamıyacak duruma gelince tuvalete giderim fisfisfis
bende bi sorun mu var anlamadım bunu yaşayanlar varmı sanki orgazm gibi çok büyük bir zevk oluyor CADIARZU
her zaman olmuyor ama iki üç ayda bir yaşıyorum bunu :1closedeyes:

bundan zevkmi alıyosun?ilerde başına daha ciddi sorunlar açar...
şimdi idrarını tutuyosun ama ilerki yaşlarda tutamıyacaksın,bunun acısını ilerde görürsün...kafamçokkarıştı

Back
X