- 19 Ağustos 2014
- 38
- 7
- 13
- 30
- Konu Sahibi naznaz1994
-
Ya hep lafta zaten ama bi insan çektiği acıyı bu kadar hissettiremez öyle bir acı veriyor ki acı çekmesi. Sanki hep ben hata yapmışım gibime geliyor. Ya 2 gündür kendimi öyle kötü hissediyorum ki. O diğerlerine benzemiyor diye düşünüyorum bu yüzden oluyor ama bu düşünceyi de atamıyorum. Sanki o aşık olmuş da ben karşılık verememişim gibiBi erkek aci cekmez, aci cektirir. Oyle bi durum olsa kapinda yatar acisini yasamaz canim
Doğru söylüyor da olabilirsin ama ben acı çektiģine öyle bir inanıyorum ki keşke inanmasam bunu becerebilsem hakim olamıyorum duygularımasenin birşey yapmana gerek yok,çünkü emin ol o da senin o yukarıda dediklerinin hiçbirisini yapmamıştır,hepsi hikaye.yarın birgün okulda görürsün.
Umarim öyledirBlof yapmis.
Bu gerçekten sevmediğini gösterir mi sizce. Yani sadece bir saplanti mıydı acabaZaman istediniz tamam dedi ama sabredemedi... Gercekten cok aci cekmis...
Bos kaldigi zamanlarda sizi sicakta tutmaga ugrasmis, yenisini buluncada yine mesafe koymus...Sizce seviyormus mu?Bu gerçekten sevmediğini gösterir mi sizce. Yani sadece bir saplanti mıydı acaba
tabi tabi kesin öyledir
Ya başta ben de öyle düşündüm ama o öyle bir insan değil. Neden ayrıldığını sordugumda beni haketmedigini söyledi. E kötü bir şey mi yaptın dedim. Hayir ama ben senin sevginin yükünü kaldırMıyorum demişti. Sürekli benim karakterime uyymu sağlamaya çalışıyormus ama bu da onu cok yormus öyle demisti. Ya cok garip bir durum altust oldum. Sizler de olmasaniz....Ya nasıl bu kadar saf bakıyorsunuz olaylara.adam gidio takılıo boi bi zamanında sizi yokluyo sizz hoop anında cevap veriyorsunuz.sonra al baştan.yok çok acı çekmiş yok heryerden engellemiş gerçekten ulaşmayıb ona yediği naneleri görmeyinde boş kaldığında tekrar dönsün size diye olabilir mi? Bir ayda insan nasıl tanıt hıkar ayrılık karatı alır belli ki sallamamış hiç sizi.az gözünüzü açın saf safdavranmayın.
Ya başta ben de öyle düşündüm ama o öyle bir insan değil. Neden ayrıldığını sordugumda beni haketmedigini söyledi. E kötü bir şey mi yaptın dedim. Hayir ama ben senin sevginin yükünü kaldırMıyorum demişti. Sürekli benim karakterime uyymu sağlamaya çalışıyormus ama bu da onu cok yormus öyle demisti. Ya cok garip bir durum altust oldum. Sizler de olmasaniz....
Zaman istediniz tamam dedi ama sabredemedi... Gercekten cok aci cekmis...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?