• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasıl birşeydir bitmeyen...

naznaz1994

yaşayabilmek adına bütün yorgunluklar
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
38
7
13
30
meraba. 7 ay önce bir sevgilim olmuştu 1 ay çıkmıştık. ama çok uzun zaman da konuşmuştuk. harika bir insandı. her anlamda uyuşuyorduk. ama aşk değildi bu. en azından aşk olması için biraz zaman gerekiyordu. Sonra o benden ayrıldı ani bir kararla ben şaşkına döndüm ama bitti ne aramama ne de sormama hiçbir şekilde izin vermedi. aradan 5 ay geçti ama hiç haber alamadım. aynı şehirde okuyorduk ama çok az görüyordum. Sonra bir gün tam da benim hayatıma 5 ay sonra başka bir insan girecekken aradı ve aramadığı bütün süreçte çok büyük acılar çektiğini söyledi ki ben de çekmiştim. ama sonra benden çekindiği için artık olmayacağına inandı ve ben o başka bir insanın hayatıma girmesine izin verdim. onunla da 1 ay falan çıktık zaten hemen ayrıldık.
sonra ilk sevgilim bana mesajlar atmaya başladı benim de çok zor günlerimdi ve onunla konuştum bu yüzden... ego değildi asla babam kalpkrizi geçirmişti ve belki de ben onu yanımda hissetmek istiyordum. evet onu özlemiştim ama aşık değildim. Ama o bana aşıktı. Ben zaman istedim tamam dedi ama sabredemedi. sabredemediğinin bile farkına varamadan e tabi ben de aşık olmadığım için karşılk veremediğim için ayrılmak istedim konuşma sürecimiz 1 ay oldu... O beni unutamıyor şimdi. facde engelledi whatsupta engeleldi ve benim yüzümden okuduğu şehri değiştiriyormuş ama nasıl değiştirecek onu bilmiyorum çünkü son senesiydi... sizce ne yapmalıyım ben ne durumdayım bilmiyorum artık çok yoruldum kendime gelemiyorum. yarınsa benim yüzümden değiştirdiği şehre gideceğim okuluma. ama o yok... neden? çünkü ben varım. ben bu kadar kötü bir insan değilim olmak istemiyorum...

Ya nasıl bu kadar saf bakıyorsunuz olaylara.adam gidio takılıo boi bi zamanında sizi yokluyo sizz hoop anında cevap veriyorsunuz.sonra al baştan.yok çok acı çekmiş yok heryerden engellemiş gerçekten ulaşmayıb ona yediği naneleri görmeyinde boş kaldığında tekrar dönsün size diye olabilir mi? Bir ayda insan nasıl tanıt hıkar ayrılık karatı alır belli ki sallamamış hiç sizi.az gözünüzü açın saf safdavranmayın.

Senden ayrilip başka kiza sarmis ondan ayrilinca sana tekrar yazmaya baslamis erkek milleti iste klasik.. Bence hic umursama ve kendine onsuz bi yol çiz çünkü bana samimi gelmedi

Bi erkek aci cekmez, aci cektirir. Oyle bi durum olsa kapinda yatar acisini yasamaz canim
Ya hep lafta zaten ama bi insan çektiği acıyı bu kadar hissettiremez öyle bir acı veriyor ki acı çekmesi. Sanki hep ben hata yapmışım gibime geliyor. Ya 2 gündür kendimi öyle kötü hissediyorum ki. O diğerlerine benzemiyor diye düşünüyorum bu yüzden oluyor ama bu düşünceyi de atamıyorum. Sanki o aşık olmuş da ben karşılık verememişim gibi

senin birşey yapmana gerek yok,çünkü emin ol o da senin o yukarıda dediklerinin hiçbirisini yapmamıştır,hepsi hikaye.yarın birgün okulda görürsün.
Doğru söylüyor da olabilirsin ama ben acı çektiģine öyle bir inanıyorum ki keşke inanmasam bunu becerebilsem hakim olamıyorum duygularıma

Anladigim kadariyla erkek arkadasinin tek beklentisi senin ona yalvarman. Ayrica konuyu okurken nedense arkadasinin asik olduguna hic inanmadim

tabi tabi kesin öyledir:KK14:
Ya nasıl bu kadar saf bakıyorsunuz olaylara.adam gidio takılıo boi bi zamanında sizi yokluyo sizz hoop anında cevap veriyorsunuz.sonra al baştan.yok çok acı çekmiş yok heryerden engellemiş gerçekten ulaşmayıb ona yediği naneleri görmeyinde boş kaldığında tekrar dönsün size diye olabilir mi? Bir ayda insan nasıl tanıt hıkar ayrılık karatı alır belli ki sallamamış hiç sizi.az gözünüzü açın saf safdavranmayın.
Ya başta ben de öyle düşündüm ama o öyle bir insan değil. Neden ayrıldığını sordugumda beni haketmedigini söyledi. E kötü bir şey mi yaptın dedim. Hayir ama ben senin sevginin yükünü kaldırMıyorum demişti. Sürekli benim karakterime uyymu sağlamaya çalışıyormus ama bu da onu cok yormus öyle demisti. Ya cok garip bir durum altust oldum. Sizler de olmasaniz....

Ya başta ben de öyle düşündüm ama o öyle bir insan değil. Neden ayrıldığını sordugumda beni haketmedigini söyledi. E kötü bir şey mi yaptın dedim. Hayir ama ben senin sevginin yükünü kaldırMıyorum demişti. Sürekli benim karakterime uyymu sağlamaya çalışıyormus ama bu da onu cok yormus öyle demisti. Ya cok garip bir durum altust oldum. Sizler de olmasaniz....

Ya canım sevdiğin bir insanın sevgisi insana ağır gelir mi? Seni hakketmedim o kadar bilindik bir yalan ve bahane ki. Kendini aklamaya çalışmış aklınca. Boşta kaldığında da yoklamış durmuş. İki güzel sözüne kanıp da yüz vermeyin şu adamlara, yedek kulübesinde bekletmeyin kendinizi.

Back
X