Bu nasıl bişey ya

Yaa yeter allah için. Korkuyorum senden ya . Yine nasıl saçma bir konu açacak diye . Hayır yazdıklarını adam gibi yazsan belki anlayacağız. Ama gel gör ki şo şu, mahna , saten. Devam edemicem nefesim kesildi

Yaa yeter allah için. Korkuyorum senden ya . Yine nasıl saçma bir konu açacak diye . Hayır yazdıklarını adam gibi yazsan belki anlayacağız. Ama gel gör ki şo şu, mahna , saten. Devam edemicem nefesim kesildi

edemicem değil yalnız, edemeyeceğim. karşınızda ki insanları eleştirirken kendiniz bari dikkat edin.

Önceki konulara baktım hepsine ' önceki konularımı biliyorsunuz , önceki konumu gördünüz ' diye başlamışsınız ilk konu hariç 😂 2 ay içinde 2 sayfa konu açmışsınız hepsi birbirinin aynısı ama hepsi de birbirinden saçma . Bence kocanız fırsat bu fırsat dedi gönderdi sizi . Konularınızın özeti ' anlatmaya gerek yok görüyorsunuz 😂Ya şo ya şu 😁

Canım burda herkes dalga geçecek yer arıyor. Sen konunu sil bence. Ettikleri laflara bak. Utanmadan gülüyorlar birde
Ben cok yeniyim o kadar da icim dargin ki bilemedim napicami bura ya yazdim🤷🏻‍♀️ Konu silinmiyor galiba benim bildigim kadar😅 tessekur ederim guzel yazdigib icin

neden bu kadar dalga geçildiğini anlamadım.

aslında ortada trajik bir durum var. profil bilgisi doğru ise yaşı 19 berdel usulü ile evlendirilmiş ortada bir şey yokken evden kovulan biri.

yazım hatalarına takılmış dalga geçilmiş belki bu kız okumadı etmedi bildiği bu kadar öğrendiği bu kadar. çaresizliğini paylaşan biriyle bu denli dalga geçmeye ne gerek var.

Bu adam seni evden gönderir göndermez bar bar gezip eglenmeye baslamıstı, bır kez bile aramamıstı seni.
Sevmedıgı asıkardı, ozamanda yirmi kısı sevmiyor senı demisti ben dahil.

Hala severek evlendik demenız ve Bosanmak ıcın adım atmak yerine telefonu gecmıstı kaynanaydı bahaneydi dıyıp onlarla ugrasmanız.?
Bılerek kendine eziyet etmek bu iste. Sızın yaptıgınız.

Berdeli icat eden dogulular senin su konularini okusa berdeli kaldirirlar. Yillardir medeniyet yillardir severek evkenmeye ikna edemedigimiz su berdel olayini kaldirtamadigimiz insanlar senin sayende berdeli kaldiracak. Kardesinin yuzunden senin evliligin bitti orasini defalarca anladik.adam seni istemiyor dedik kapat artk dedik bitti dedik.ailesinde berdel olan insanlarda kan davasida var hala mevcut bazi yerlerde. Ayrildin bari olayi buyutme sevmiyor adam.is kan davasina donecek yakinda

Buradaki bayanlara bazen inanamıyorum. Gencecik bir kadın belkide kendisini, üzüntüsünü, çaresizliğini anlatabileceği etrafında kimsesi yok. Buraya yazıp biraz rahatlamak istiyor ama sizler tarafından dalga konusu oluyor.
Çok haklısınız.

öte yandan bazı insanlar var ki konu açıyor. Ciddi ciddi anlatıyor danışıyor. Millet eni konu akıl veriyor, cevap veriyor, polemik oluyor. Gerçekten birbirinin derdiyle dertlenen belki dua edenler var burda. Sonra konu sahibi ne yapıyor? hiçbir şey..

iki üç gün sonra aynı konu farklı başlıkla... İnsanlar aynı tavsiyeyi verecek ne diyecek?
Dedik sana boşan adam seni sevmiyor aldatıyor diyorlar mesela..

Farklı hesaptan aynı konuları soranlar var zaten anlaşılıyor sen şu şu değil misin diyor millet..

Harekete geçmeyeceksen sadece içimi döktüm yaz ki biz de kendimizi yormayalım.

Burada bir hanım vardı eşi, konu sahibinin abisinin hanımıyla 8 yıldır ilişkide.. telefon konuşmaları var vs.. harekete geçmiyor konu sahibi. Ha bire ne yapayım ne yapayım abime mi söyleyeyim anama mı söyleyeyim.. iki üç güne bir aynı konu. İllah ettirdi milleti. Dilimi ısırayım epeydir ses yok..

artık millet konu altında goygoy yapıyor. Belki konu sahibinin kalbini kırıyoruz o da kötü...

neden bu kadar dalga geçildiğini anlamadım.

aslında ortada trajik bir durum var. profil bilgisi doğru ise yaşı 19 berdel usulü ile evlendirilmiş ortada bir şey yokken evden kovulan biri.

yazım hatalarına takılmış dalga geçilmiş belki bu kız okumadı etmedi bildiği bu kadar öğrendiği bu kadar. çaresizliğini paylaşan biriyle bu denli dalga geçmeye ne gerek var.
Allah razı olsun böyle yazdığın için. Ben buraya tamam çok konu açmış olabilirim ama bişeyi yazarken bişey daha geliyor aklıma onuda yazıyorum bilemedim. Konuşacak doğru bir arkadaşım yok ailemle de konuşmuyorum bu konuyu çünkü benim kafay takmadığımı düşünsünler üzülmesinler diye. Buraya da yazdım ilk yazınca güzel rahatlatan şeyler yazıldı bende bilmem bi kaç konu daha yazdım🤷🏻‍♀️

Arkadaşlar önceki konularımdan belli, koşacak benim evlilik berdel usulu oldu ama severek mecburiyet değil. Neyse abim kocamın kardeşiyle anlaşamayınca benim kv kp ve kocam olacak herif taksiye bin git seni istemiyorum dediler halbuki bu zamana kadar hiç problemimiz yoktu. Neyse diyeceğim, benim kv sözde kızının geldiği gün sinirle benim telefonu fırlatıp kırmış. Saaten hep bana eziyet ederdi kızı ters şeyler anlatırdı bu da gücü bana yetiği için eziyet neyse. 5 gün kocam olacak adam tamam telefon alacam şo şu, 5 gün sonra kv telefonu getirdi kırmadım telefonu burda dedi, kocam da bana annem kırmış diyordu ama aslında haberi ver Mış kırılmadığından. Beni. Telefonumu 5 gün didik didik aradılar (aklın neyse zikrin de o olur derler ya) o hesap. Düşündüm geri alınca nasıl nasıl nasıl girdi telefonuma aaaaa tabi.. kocam denen adam şifremi ver di artık ne bulup beni de göndermek için mahna aradılar. Saaten kovdular sonra. Bunlar basıl insan ya
hepınız nasıl degısık ınsanlarsınız ya konularınıza hakımım
zaten en bastan evlılık sebebınız bellı kardesler karsılıklı evlendırılmıs bılınclı bır bılıncsızlık hepınızınkı
sonra ayrılık oldu...
bıttı gıttı daha ne evet tuhaf ınsanlar tamam napabılırız sızde onunuze bakın bence artık

Yukarıdaki paragrafta anlatılan dert, aşağıdakilerden hangisidir?

a) Abi, konu sahibinin kocasının kardeşiyle anlaşamayınca kayınvalide, kayınpeder ve kocanın konu sahibine evden gitmesini söylemesi
b) Kayınvalidenin sinirle konu sahibinin telefonunu kırması
c) 5 gün sonra telefonun kırılmadığının ortaya çıkması, kocanın da bunu bilip konu sahibini oyalaması
d) Kocanın telefon şifresini vermesi ve kayınvalidenin telefonu karıştırması
e) Konu sahibini kovmaları
f) Hepsi
g) Şo şu
Erinmeden nasıl yazdın ya bravo...sü :super: :super::KK70:

daha oncekı konunuzda da sormustum cevap vermemıstınız kardesınız gorumcenıze napmıstı esınız sızden bosanacak kadar nefret edecek
berdel usulu baslamıs olabılır ama kendısının kardesı agır kusurlu taraf olsa bosanmazdı sızden heralde hersey yolundaysa

Arkadaşlar önceki konularımdan belli, koşacak benim evlilik berdel usulu oldu ama severek mecburiyet değil. Neyse abim kocamın kardeşiyle anlaşamayınca benim kv kp ve kocam olacak herif taksiye bin git seni istemiyorum dediler halbuki bu zamana kadar hiç problemimiz yoktu. Neyse diyeceğim, benim kv sözde kızının geldiği gün sinirle benim telefonu fırlatıp kırmış. Saaten hep bana eziyet ederdi kızı ters şeyler anlatırdı bu da gücü bana yetiği için eziyet neyse. 5 gün kocam olacak adam tamam telefon alacam şo şu, 5 gün sonra kv telefonu getirdi kırmadım telefonu burda dedi, kocam da bana annem kırmış diyordu ama aslında haberi ver Mış kırılmadığından. Beni. Telefonumu 5 gün didik didik aradılar (aklın neyse zikrin de o olur derler ya) o hesap. Düşündüm geri alınca nasıl nasıl nasıl girdi telefonuma aaaaa tabi.. kocam denen adam şifremi ver di artık ne bulup beni de göndermek için mahna aradılar. Saaten kovdular sonra. Bunlar basıl insan ya

yesil-gozlu-erkekler_1826505.webp

Çok haklısınız.

öte yandan bazı insanlar var ki konu açıyor. Ciddi ciddi anlatıyor danışıyor. Millet eni konu akıl veriyor, cevap veriyor, polemik oluyor. Gerçekten birbirinin derdiyle dertlenen belki dua edenler var burda. Sonra konu sahibi ne yapıyor? hiçbir şey..

iki üç gün sonra aynı konu farklı başlıkla... İnsanlar aynı tavsiyeyi verecek ne diyecek?
Dedik sana boşan adam seni sevmiyor aldatıyor diyorlar mesela..

Farklı hesaptan aynı konuları soranlar var zaten anlaşılıyor sen şu şu değil misin diyor millet..

Harekete geçmeyeceksen sadece içimi döktüm yaz ki biz de kendimizi yormayalım.

Burada bir hanım vardı eşi, konu sahibinin abisinin hanımıyla 8 yıldır ilişkide.. telefon konuşmaları var vs.. harekete geçmiyor konu sahibi. Ha bire ne yapayım ne yapayım abime mi söyleyeyim anama mı söyleyeyim.. iki üç güne bir aynı konu. İllah ettirdi milleti. Dilimi ısırayım epeydir ses yok..

artık millet konu altında goygoy yapıyor. Belki konu sahibinin kalbini kırıyoruz o da kötü...
Yoo ben mesela konu açıyorum, bi eksiğim varsa , yanlış yaptığım biseyler varsa ve ben bunu görmüyorsam, çoğunluğun verdiği cevaplar tavsiyeler bana etki ediyor . Bi çaresizlik var bi de cahillik var . Gerçekten konu sahibini takip edip dikkate aldıysanız görürdünüz. Bi gün oluyor kocamla boşandım diyor, bi gün oluyor oral seks yaptım kocama diyor , bi oluyor beni evden attılar diyor. Cahillik mi yoksa avarelik mi kestiremiyoruz

Insanlar dalga geçiyor artık çünkü defalarca aynı tarzda konular açmışsın ve içlerinde tutarsızlık var. Bir boşanıyorum demissin sonra eşime oral yaptım demissin sonra nasıl olduysa yine aynı eve girip eşinin seni kovduğunu telefonununa el koyduğunu v.s demissin. Herkes sana demiş zaten defalarca ayrıl hayatına bak diye. 19 yaşındasın. Kusura bakma dogru duzgun yazamiyorsun bile. Zaten yerine saaten yazmak nedir allah aşkına ??? Dershaneye gidemiyorsan bile youtube da çok detaylı konular anlatılıyor üniv sınavlarına hazırlan. 2 senelikte olsa bir bölüme gir. Üniversite oku. Hayatını çiz. Çalış kendi ayakların üzerinde dur. Sana ne seni 19 yaşında berdel usulü evlendiren cahil ailenden hayır gelir ne de o kocandan.
Bir daha kocam şunu yaptı kaynanam bunu yaptı diye konu açma. Boşan. Okula git meslek sahibi ol. Yoksa o cahil ailen seni evlenip boşanmış senden 15 20 yaş büyük çocuklu çocuklu bir adama yamayacaklar gibi hissettim bu boşanmadan sonra. Kurtar kendini.

daha oncekı konunuzda da sormustum cevap vermemıstınız kardesınız gorumcenıze napmıstı esınız sızden bosanacak kadar nefret edecek
berdel usulu baslamıs olabılır ama kendısının kardesı agır kusurlu taraf olsa bosanmazdı sızden heralde hersey yolundaysa
Kardeşi hep yalan düzen. Sonuç bu

Kardeşi hep yalan düzen. Sonuç bu
ha gorumcenız mı hep yalan soyledıgı ıcın bıttı
kendı kardesının kabahatı yuzunden sızı terk eden adam ıcın ne gerıye bakıp uzuluyorsunuz kı zararın neresınden donsenız kar ozaman

Back
X