- 24 Haziran 2011
- 23.471
- 48.939
- 798
- Konu Sahibi sessizsokak
O zaman musluman olmayan ulkelerde butun bebeklerin dusmesi gerekiyordu. Mantiga gel...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir de bunların regl kadına , bebeklerini 40ı çıkarana kadar göstermeyen cinsi var.. ona da ben rasladım. daha da kimsenin bebesine yaklaşmıyorum korkudan![]()
Bir gun annemlere bi teyze geldi. Annemin kedisini sevdigimi gorunce "kediye cok bakarsan cocugun kediye benzer" dedi. Ben de "uydurma teyze ne alakasi var, hamileyken her gun inek sagan kadinlarin cocuklari inege, tavuk yemleyen kadinlarin cocugu civcive benzemiyorsa kediye niye benzesin" dedim. Bakti olmayacak saniyesinde uydurdu "bizim orada bi kadin kaplumbagaya bakti kaplumbaga dogurdu"
Yani bu hurafeler bitmez. Kimse de uydurmaktan cekinmez.
Bir gun annemlere bi teyze geldi. Annemin kedisini sevdigimi gorunce "kediye cok bakarsan cocugun kediye benzer" dedi. Ben de "uydurma teyze ne alakasi var, hamileyken her gun inek sagan kadinlarin cocuklari inege, tavuk yemleyen kadinlarin cocugu civcive benzemiyorsa kediye niye benzesin" dedim. Bakti olmayacak saniyesinde uydurdu "bizim orada bi kadin kaplumbagaya bakti kaplumbaga dogurdu"
Yani bu hurafeler bitmez. Kimse de uydurmaktan cekinmez.
Dr lar bulamadı işte diyorlar.Halbuki dr araştıracağız demiş.Kocasına dna hasarı için sperm tahleli yaptırsın.. ölsün bu cahillikk
Yok onu dedik kabul etmedi illa bu kadındaymış şifa.Hatta bunu da bi hemşire arkadaşı önermiş ona![]()
Ben de bu yaşımda bile yeni yeni şeyler duyuyorum ağzım açık kalıyor.
Bunun benzeri yeni doğmuş kırkı çıkmamış bebeğe regl olan bir kadın bakarsa bebeğin her yeri kabarırmış.
Duyunca 'siz deli misiniz?' diyorum ama inanmışlar zaten elden ne gelir.
Hiç görüşmesin kuzenin o insanla en iyisi.
Haha çok komik ya kaplumbağa ha :)
Benimde kv dedi kediye bakma diye bende baktım.Şimdi yavrucaklarımı kediciğim diye seviyorum![]()