kendi işletmiş evethayali derken??????
kendisimi sizi işletmiş anlamadım...
konusu o zaman kapandı yani 2 ay falan süren bir şeyarkadasım hıc mı aklın yoktu.5 sene nasıl yedın bunu ..ılgınç geldi
5 yıl sonra yalan olduğunu öğrendimYani 5 yil sonrami yalan oldugunu ogrendin yoksa 5 yil surdumu bu konusma..
ahahaha tam isim vermek istemedim
şu an konuşmuyorum hiçbir şekilde. ama insanın en yakınım dediği kişiden böyle bir saçmalık çıkınca şaşırıp kalıyor haliyleBoyle birşey ne gördüm ne duydum pes,arkadasligi kesmek için ne bekliyorsun onu da anlamis değilim
herşekilde psikolojik bir şey yani. çok tuhafe.g bilinçaltında ya da bilinçüstünde senden ve ç.y den hoşlanıyor olabilir.
Ya ben sana bayiliyorum
benim taktığım konu bu kız benim 7 yıllık arkadaşım ve beni onca sene kandırmış. tamam umrumda değil bu konular artık ama hala ilk günkü gibi devam eden bir arkadaşlığımız vardı yaniYa üzerinden 5 yıl geçmiş. Insanlar 5 yılda biriyle tanışıyor evleniyor çocuk doğuruyor. Sonra okulu bitiriyor iş sahibi oluyor vs vs hayat geçiyor yani 5 yıl sonra takılacak mesele mi bu?
birde şu an psikoloji bölümü okuyor çok ironik değil miarkadaşın şizofrenmiş belli tedavi olmalı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?