Bu nasıl geçer ? -resimli

Balonyanak

Guru
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2013
1.054
1.002
Öncelikle konuyu nereye açaçağımı bilemediğim için buraya açıyorum yanlış olduysa özür diliyorum. Büyük bir derdim yok ama çok rahatsız eden bir sorunum var. Şimdi kızlar yaklaşık 3 yıldır çenemde her sivilce çıkışında şişlikle beraber çıkıyor ve daha sonra hep küçük bir et parçası kalıyor çene bölgemde, şekil A da görebiliyosanız eğer 3 4 tane et parçası zaten var çenede sanırım netlikten dolayı çok az belli oluyormuş gibi görünüyor . Şimdi yine benin üzerinde bi et parçası kaldı sivilceden sonra ve ben bu da yüzümde kalacak diye korkuyorum çünkü hiç gidici görünmüyor 2 hafta oldu o_O Doktora gidin demeyin gittim verdiği adını hatırlamadığım bir krem kullandım 1 2 yıl önce ama hiç bir işe yaramadı kaldı yine yüzümde kalacak olan. Bunun için çözüm önerisi olanlar bana tavsiye edebilir mi nasıl geçer bu çenemdekiler ? :KK12:

Eklentiler

• 11770258_10207318956071626_895621645_o.jpg
    11770258_10207318956071626_895621645_o.jpg
    47,2 KB · Görüntüleme: 860
Ayrıca yüzünde böyle et parçası kalan oldu mu hiç ? internette bununla ilgili hiç bişey bulamadım.

Et parcasini bilmiyorum ama sivilcen icin eger duzenli kullanacaksan sana acnelys oneririm. Her aksam azicik sureceksin o bolgeye. Her sabah da gunes kremini asla ama asla unutmayacaksin ve her 2 3 saatte nir güneş kremini yenileyeceksin. Gececektir emin ol :KK66:

Öncelikle konuyu nereye açaçağımı bilemediğim için buraya açıyorum yanlış olduysa özür diliyorum. Büyük bir derdim yok ama çok rahatsız eden bir sorunum var. Şimdi kızlar yaklaşık 3 yıldır çenemde her sivilce çıkışında şişlikle beraber çıkıyor ve daha sonra hep küçük bir et parçası kalıyor çene bölgemde, şekil A da görebiliyosanız eğer 3 4 tane et parçası zaten var çenede sanırım netlikten dolayı çok az belli oluyormuş gibi görünüyor . Şimdi yine benin üzerinde bi et parçası kaldı sivilceden sonra ve ben bu da yüzümde kalacak diye korkuyorum çünkü hiç gidici görünmüyor 2 hafta oldu o_O Doktora gidin demeyin gittim verdiği adını hatırlamadığım bir krem kullandım 1 2 yıl önce ama hiç bir işe yaramadı kaldı yine yüzümde kalacak olan. Bunun için çözüm önerisi olanlar bana tavsiye edebilir mi nasıl geçer bu çenemdekiler ? :KK12:

Yüzünüzde et parçası kalmamış. Çıkan sivilcenin içindeki iltihap dışarı tamamen atılmadan kapanmış. "Doktora gidin demeyin" demişsiniz ancak buradan çözüm üretemeyiz bu şekilde. Doktordan medikal destek almalısınız.

bendede bundan değil ama deri altında bir sivilce çıkmıştı..
çenem baya şişmişti.. annem eski yöntem olan hamur yapıp koydu üstüne bağladım falan şişliği dinmişti.. size denede diyemiyorum aklıma geldi

Medikal estetik doktoruna gidin benim kızımda da aynı sorun vardı,ince bir iğneyle delip içindeki yağları çıkarıyorlar

Et parcasini bilmiyorum ama sivilcen icin eger duzenli kullanacaksan sana acnelys oneririm. Her aksam azicik sureceksin o bolgeye. Her sabah da gunes kremini asla ama asla unutmayacaksin ve her 2 3 saatte nir güneş kremini yenileyeceksin. Gececektir emin ol :KK66:

Tam hatırlamıyorum ama kullandığım krem sanırım acnelys ti ama emin olamadığım için denemeyi düşünüyorum. Güneş kremi de kullanmak isteyipte hep ertelediğim birşey hazır aklıma girmişken bunu da yapacağım çok tesekkür ederim tavsiyeler için Hoppa

Yüzünüzde et parçası kalmamış. Çıkan sivilcenin içindeki iltihap dışarı tamamen atılmadan kapanmış. "Doktora gidin demeyin" demişsiniz ancak buradan çözüm üretemeyiz bu şekilde. Doktordan medikal destek almalısınız.
A çok mantıklı ben sivilcelerimi hiç sıkamam çünkü kendi haline bırakırım hep demek ki iltihap kalmış o_O Tesekkur ederim yorumunuz benim için çok faydalı oldu başka bir doktora bakacağım Hoppa

Sivilcenin yagi icinde kalmis sismis ya oynayip oynayip patlatacaksiniz yada kendiliginden tekrar sisip cikmasini bekliyceksiniz :KK51:

bendede bundan değil ama deri altında bir sivilce çıkmıştı..
çenem baya şişmişti.. annem eski yöntem olan hamur yapıp koydu üstüne bağladım falan şişliği dinmişti.. size denede diyemiyorum aklıma geldi

Şu an şişlik yok malesef dokununca acımayan çenemle bütünleşen bir et parçası kaldı sadece :mad: Bende de çıktığı zaman kocaman bir şişlikle çıkıyor her zaman muhakkak buna da ayrı sinirim dokunuyor, tesekkur ederim yorumunuz için :KK51:

Aynen siğil gibi oldu maalesef, ben de hiç sıkamam sivilcelerimi :KK12: Sizde hala var mı peki bir çözüm bulabildiniz mi ?

Ben akıllandım artık iğne ucuyla deşip sıkıyorum.
Kolonyoyla silip sonrasinda bebe budrasi sürerek kurutuyorum.

Bir tane aldirdim plastik cerraha gitmiştim sanirim.

Bu bence et parçası değil komedon, yağ butonu. Avene termal temizleme jelini veya rejuvi yüz yıkama jelini öneririm. Komedon temizleme dahil bir cilt bakımına gidersen onlar bunları temizliyor. Çıktığını göreceksin sonra temizliğine dikkat edersne çıkmaz ya da ara ara yaptırırsın. Et parçası olsa üstüne yapıştırılmış ben gibi olur u işten bir çıkıntı. Komedonları araştırmanı öneririm.

Medikal estetik doktoruna gidin benim kızımda da aynı sorun vardı,ince bir iğneyle delip içindeki yağları çıkarıyorlar

Direk adresi buldum o zaman ben :KK28: Kızınızda hiç iz kalmadı değil mi sonra ? Ayrıca çok teşekkür ederim bu benim için çok faydalı oldu gerçekten keşke daha önce açsaymışım bu konuyu 3 yıldır çenemdekiler sinirimi bozarak yaşıyorum resmen :KK12:

Sivilceli ciltlere sivilceyle hasır nesir olunca ciltte delikler oluşuyor ve ne lazer ne kimyasal peeling fayda yok.doktorsuz çözmeye calismayin delik olur yazık.

A çok mantıklı ben sivilcelerimi hiç sıkamam çünkü kendi haline bırakırım hep demek ki iltihap kalmış o_O Tesekkur ederim yorumunuz benim için çok faydalı oldu başka bir doktora bakacağım Hoppa

Rica ederim. İçindeki iltihabı atması sağlanır , derinin kendini yenilemesi için de uygun ilaç verilirse sorununuz çözülmüş olur. Hoppa

X