Bu nasıl iki yüzlü olmak

lawyered1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
1.043
1.128
83
30
Daha önce de konu açmıştım. Eski erkek arkadaşımla aynı yerde çalışıyorum. İlk başta güzel gidip biten daha sonra sürekli barışıp ayrıldığımız bir ilişki oldu.. En son kötü ayrılmıştık. Buluşacağımız zaman gelmedi telefonu açmadı vs. Bende ısrarla aradım rezil mi oldum diye konu açmıştım. Sizde hiç muhattap olma uzak dur dediniz. Öyle de yaptım uzak durdum. Mutlu göründüm. Daha sonra işle alakalı birseyden tartıştık ve gelip benden özür diledi. Bütün yaptığı herşey için, ben seni haketmiyorum vs uzun uzun konuştuk. Bende bitti sonuçta öyle ya da böyle benim de hatalarım oldu dedim. Düşman olmayalım dedim. O daha çok kendini suçladı vs. Fakat sonuç olarak gayet arkadaşça tatlıya bağladık. Bitirdik hiç bir sorun da yoktu düne kadar.
Dün ben yokken bir konu açılmış. Bir kaç erkek konuşmuşlar. Benim de kız bir arkadaşım bunu duymuş . Konu nerden açıldı bilmiyorum ama eski sevgilim ben olgun insan seviyorum demiş. ( benimde çocuk gibi olduğumu düşünüyor ve bunu şakayla karışık hep söylüyordu) bir arkadaşı da emin misin demiş, beni kastederek . Ve verdiği cevap tam olarak şu olmuş : o yoklukta ya, onu sayma. Yokluğun gözü kör olsun...
Ya bunu diyen insana ne denilir ki..
Aramız kötüyken söylese yine inadına demiştir diyeceğim. Herşeyi böyle güzel çözmüşken bitse bile tatlıya başlamışken insan bunu nasıl söyler...
Ve inanir mısınız bunu kendimi övmek için söylemiyorum. Hiç bir zaman da kimseye söylemedim. Her ama her alanda benim yanımdan bile geçemez. Bunu herkes biliyor ve hiç bir zaman bizi yakıştıramadılar. Ben her anlamda ona fazlaydım. Kendisi bile söyledi ben senin yanına bile yakışmıyorum diye. Her zaman sen çok daha güzelsin bana göre çok iyisin, derdi. Şimdi nasıl benim için bu kelimeyi kullandı.
Onca fedakarlığı yaptım. Onca hatasına rağmen bende suçluydum üzülme bitsin sorun yok dedim. Ve bana bunu reva gördü. Benim arkamdan bunu söyledi. Ben şimdi kendime mi kızayım ona mı kızayım. Allah askina siz olsanız ne yapardınız? Bu saat oldu uyuyamıyorum. Bunu hak edecek ne yapmış olabilirim..

Duymamazlıktan gelirdim, bitmiş bir ilişkinin ardından ve bir kadın arkasından konuşan bir erkeğe ne söyleseniz boş. O kendi kalitesini belli etmiş siz hiç bozmayın ne diyorsa desin en güzel tavıt görmemezlikten gelmek olur.
İşyerinde de arkadaş kalıcam diye muhabbet etmeyin boşverin merhaba öerhaba iş gereği konuşun onun haricinde yok sayın.
Hakkınızda hayırlısı.

Daha önce de konu açmıştım. Eski erkek arkadaşımla aynı yerde çalışıyorum. İlk başta güzel gidip biten daha sonra sürekli barışıp ayrıldığımız bir ilişki oldu.. En son kötü ayrılmıştık. Buluşacağımız zaman gelmedi telefonu açmadı vs. Bende ısrarla aradım rezil mi oldum diye konu açmıştım. Sizde hiç muhattap olma uzak dur dediniz. Öyle de yaptım uzak durdum. Mutlu göründüm. Daha sonra işle alakalı birseyden tartıştık ve gelip benden özür diledi. Bütün yaptığı herşey için, ben seni haketmiyorum vs uzun uzun konuştuk. Bende bitti sonuçta öyle ya da böyle benim de hatalarım oldu dedim. Düşman olmayalım dedim. O daha çok kendini suçladı vs. Fakat sonuç olarak gayet arkadaşça tatlıya bağladık. Bitirdik hiç bir sorun da yoktu düne kadar.
Dün ben yokken bir konu açılmış. Bir kaç erkek konuşmuşlar. Benim de kız bir arkadaşım bunu duymuş . Konu nerden açıldı bilmiyorum ama eski sevgilim ben olgun insan seviyorum demiş. ( benimde çocuk gibi olduğumu düşünüyor ve bunu şakayla karışık hep söylüyordu) bir arkadaşı da emin misin demiş, beni kastederek . Ve verdiği cevap tam olarak şu olmuş : o yoklukta ya, onu sayma. Yokluğun gözü kör olsun...
Ya bunu diyen insana ne denilir ki..
Aramız kötüyken söylese yine inadına demiştir diyeceğim. Herşeyi böyle güzel çözmüşken bitse bile tatlıya başlamışken insan bunu nasıl söyler...
Ve inanir mısınız bunu kendimi övmek için söylemiyorum. Hiç bir zaman da kimseye söylemedim. Her ama her alanda benim yanımdan bile geçemez. Bunu herkes biliyor ve hiç bir zaman bizi yakıştıramadılar. Ben her anlamda ona fazlaydım. Kendisi bile söyledi ben senin yanına bile yakışmıyorum diye. Her zaman sen çok daha güzelsin bana göre çok iyisin, derdi. Şimdi nasıl benim için bu kelimeyi kullandı.
Onca fedakarlığı yaptım. Onca hatasına rağmen bende suçluydum üzülme bitsin sorun yok dedim. Ve bana bunu reva gördü. Benim arkamdan bunu söyledi. Ben şimdi kendime mi kızayım ona mı kızayım. Allah askina siz olsanız ne yapardınız? Bu saat oldu uyuyamıyorum. Bunu hak edecek ne yapmış olabilirim..
Terbiyesizlik etmiş selam bile verilmez buna gerekmedikçe,adam yerine koyup karşınıza alıp konuşmayın sakın iyice nimetten sayar kendini.

Hiç muhatap olmayın. Aklınca kendini üstün gösterme çabası. Genelde aşağıda olduğunu bilenlerin kompleksleri nedeniyle etrafa tam tersini söyleyerek insanlari kandirma taktiği. Ha insanlar inanir mi inanir. Ayrıldığı biri hakkinda böyle konuşan biri kadınların gözünden düşer ama erkek arkadaşlarının yaninda itibarını kaybetmez. Kısaca elinizden kendi seviyenizi düşürmemekten başka bir şey gelmez. O da onunla iş dışında asla muhatap olmayıp, (işyerinde de falanca bey diye hitap ediyorsunuzdur umarım) kesinlikle fazladan kaba davranmamakla sağlanir diye düşünüyorum. Çünkü kaba ya da fazladan sert davranmak sözlerini umursadiginizi, fazla yumuşak ve kibar davranmak da ona hala bir şeyler hissettiginizi düşündür. Umursamazliginizi koruyun. Sanki aranizda hiç bir şey yaşanmamış herhangi bir iş arkadaşınız gibi davranın.

Bu size bir işaret işte.Allah in sevdiği kuluymussun.gerçek yüzünü görmüşsün,aklında acabalık yeri de kalmamış oldu.sevinmelisiniz bence.artık gerektiği gibi davranın

Kedi uzanamadigi cigere mundar dermis!
Herhangi biri gibi davranmaya devam et,S.A-A.S bu kadar

istediğine istediğini söylesin ikide selam söylesin hatta
muhatap olmamaya devam et :kahve:

Siz değil, yoklu ta yaa kelimesini kullanan biri gerçekte çocuk beyinlidir. Üzülmenize kafa yormanıza değmez.

ne de olsa eski sevgili. ilişki de sağlıklı değilmiş. öyle dostça ayrılmak vs hikaye.

katılıyorum melek ve mucizesi melek ve mucizesi bende olsam bundan sonra onu görmemezlikten duymamazlıktan gelirim. insan yerine koymam. bişey derse heee heeee haklıısın hadi devam et derim. :duduk:
erkeğin en nefret edileni de ayrılıktan sonra çirkinleşen adileşen tipidir.
karaktersizler.

Back
X