bu nasıl insan?

shygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
646
1
96
Eskişehir
merhaba kızlar uzun zamandır kafamı kurcalayan bir sorunumu sizinle paylaşmak istiyorum.4 yıllık ilişkimi size biraz anlatmak istiyorum .Karşımdaki sorumsuz ve hayattan zevk almayan insanla üniversite sıralarında tanıştık .Bu adam ilk senemizde ne doğum günüm kutladı ne doğru düzgün beni aradı.Her neyse sonra okulunu bitirrip gitti aylarca gelemedi yanıma sonra geldi hediye almış çok şaşırdım ve çok beğendim sonra öğrendim ki iş arkadaşı bir kızla birlikte gidip almış yani hediyeyi kıza seçtirmiş.Sinirlendim ama neyse dedim sonra çok da önemli değil.Her neyse yıllar geçti iş bulamadığımız için evlenemedik biz ama ciddi düşünüyoruz güya ne bileyim kızlar sorun şu ki hepimizin evlilik gelinlik alyans hayalleri var ben bunlardan bahsettiğim zaman kalkıp tek kelime bile etmiyor fikrini söylemiyor.Eşyadan bahsedince ya çok pahalı diyor o yaa da o kadarına ne gerek var vs.Onu bırakın başka bişey hakkında konuşurken bile sözümü bölüyor ya da sus tamam zorlama falan diyor:)))yani sanki hayattan bezmiş inanın çok üzülüyorum insanın hiç mi bir hayali olmaz da tek kelime söylemez erkenden uykusu gelir yatar .Herşeyden sıkılır iş bulmadan konuşsak bile beni susturur bu nasıl insan ya.Geçen takıldım ona ilk maaşınla bana ne alacaksın diye:))O da sırada bekleyen çok kişi var falan dedi:))Küplere bindim inanın artık onunla konuşmaktan zevk alamıyorum ben

niye keyif almadığın bir ilişkiyi zorluyorsun ki;
evlenince yeni biri olup karşına çıkmayacak..
aynı insan + evlilik sorunları ile birleşince, nasıl kaldıracaksın?..
4 senene acıma bence..
fikren uyumsuzsunuz..
şiddetli geçimsizlik evliliklerde böyle oluyor canım..

iyi düşün ve o değerli hayatını öyle yönlendir..
nişanlı çiftler evlilikten dönüyor,flört ederken noktalamak o kadar travmatik olmaz..

maddi problemlerden ve ailesinden gelen sebeplerden dolayı boyle olmuş olabilir mi ? bildiğiniz sıkıntısı var mı? eğer bu rounları halledemeyecekseniz zevk almayacaksanız evlenmeyin bence

yazmadan gecemiycem yani kendini bu insana neden mecbur hissediyorsun olmuyorsa birak gitsin yani...

işe buldu mu erkek arkadaşın eğer bulmadıysa belki bundan dolayıdır bu tavırları hani işini sağlama almak istiyordur ama öte yandan da sanki biraz umursamazlık söz konusu erkek arkadaşında

karşındaki insanın sorumsuz olduğunu sen söylüyorsun.. ciddi ilişki ve evlilik daima sorumluluk ister.. şuanda böyleyse ne yazık ki ben ilerisi için pek iç açıcı bir tablo göremiyorum.. gerçekten zaman kaybı yaşıyorsun sen ilişki değil.. seni mutlu edebilecek, sana iyi bir yuva kurabilecek, isteklerini (özellikle manevi) karşılayabilecek insan varken neden tek taraflı sürekli böyle bir sorunla boğuşasın ki.. bence daha çok vakit kaybemeden bu yoldan çık derim.. yazık sana da... genç kızsın sonuçta neler neler çıkar karşına keşke daha önce çıksaydı dersin..

bence maddi durumu cok iyi degilde altindan nasil kalkacagini bilemedignden böyledir..
peki suanda is buldu mu..yani simdi ne dese bos gelecektir eger tam anlamiyla durumu iyi degilse
sana sunu bunu alalim dese o zaman geldiginde belki sende ee diyordun diyeceksin..
valla ekonomik sartlar malasef insanda yasama sevinci birakmayabiliyor..özellikle genclerde

kaktüsuyunun konusunu okumadınızmıııı aaa çocuk para istemiş kızdan kaktüsten oda veremeyince artık konuşmamış seni istemiyorum falan filan demiş sonra mecbur kaldım evlenmeye dediği kişiden bebeği olmuş iyikide o adamla olmamış işte.kaktüs suyunun dediği çocuk lig tv de spikermiş ama bende bilmiyorum ama kayınpederinin adı bugün ne ünlü modacıymış U ile başlıyor r ile bitiyor.

her neyse konu sahibi gelelim sana ya bi mecburiyetinmi var.hani evli olsan ilgisizliğinden şikayet eddersin evlilikte ha deyince bağları kopartamıcağın için bizde sana çözümler bulcaz ama adam yani seni ister gibi değil.onun dışında seviyormusn aşıkmısın onuda belirtmemişsin.ikside değilse dünyada erkekmi kalmadı anlıyamadımkii aaaa:120:

yok canım şu anda da bulmadı benim ona anlattığım hayal yani bir iki kelime de o eklese hani onu bırakın başka birşey anlatıyorum onu bile bölüyor

wuuuuuuu şimdiden böyle evlenince dumanlamı haberleşiceksiniz.hamileyimide işaret diliyle anlatırsınızda hani ihtiyaçlar var maddi manevi.bırakın allah aşkına.görürsünüz sizden başkasıda almaz bu adamı:)normal bir erkeği eğitmek epey zaman alırken sen bunu bir 20 senede anca yola sokarsın.oda belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…