wuuuuuuu şimdiden böyle evlenince dumanlamı haberleşiceksiniz.hamileyimide işaret diliyle anlatırsınızda hani ihtiyaçlar var maddi manevi.bırakın allah aşkına.görürsünüz sizden başkasıda almaz bu adamı:)normal bir erkeği eğitmek epey zaman alırken sen bunu bir 20 senede anca yola sokarsın.oda belki.
niye keyif almadığın bir ilişkiyi zorluyorsun ki;
evlenince yeni biri olup karşına çıkmayacak..
aynı insan + evlilik sorunları ile birleşince, nasıl kaldıracaksın?..
4 senene acıma bence..
fikren uyumsuzsunuz..
şiddetli geçimsizlik evliliklerde böyle oluyor canım..
iyi düşün ve o değerli hayatını öyle yönlendir..
nişanlı çiftler evlilikten dönüyor,flört ederken noktalamak o kadar travmatik olmaz..
deli olacağım inanın en huzurlu günlerimde moralimi bozdu bu adam ya iyi bir kurumun sınavını kazandım ben kızlar mutluyum bugün erkek arkadaşımla gezerken kafa dağıtayım diye mobilya mağazasına girdik elimi neye sürdüysem o pahalı dedi ilerde şunu alalım bunu alalım dedim yarı şakayla yok ben bu masaya bu parayı vermem yaptırırım yok bu halı bu kadar eder mi şu anda telefonda konuşuyoruz bana diyor ki ben hayatta alamam o malları ben de başka markalar sanki çok mu ucuz dedim hepsi hemen hemen aynı ben alamam diyor 20 milyarlık eşya(((((((((((((((((((deli mi ne bu nasıl bir ev düşünüyor acaba
Cimri biri açık ve net.
Evlenince kısar artık bir tas çorba yetmiyormu ana menüye ne gerek var. :)
Şaka bir yana hala birlikte miydiniz siz
Cimri biri açık ve net.
Evlenince kısar artık bir tas çorba yetmiyormu ana menüye ne gerek var. :)
Şaka bir yana hala birlikte miydiniz siz
ayrılsana arkadaşım bu kadar sıkıntılıysan. üniversite bitirmişsin bir de. ne yapsın burdaki insanlar sana?
canım benim burda yüzlerce üniversite bitirmiş insan sorunlarına çözüm bulmaya çalışıyor ben de yardım istiyorum sizce ben mi yanlış düşünüyorum ben mi haksızım diyorum
evet hala beraberiz canım ya iyi bir insandır ama şok oluyorum her şey pahalı ona göre her şeyyyy örneğin sizce bir yemek masası için 1,5 lira pahalı mı?da ben bilmiyorum ya da bir koltu takımı için 4 milyar ben pek bu işlerden anlamam ama bana akıl verin lütfen yatak odasına 3-4 milyar pahalıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?