• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu nasıl insanlık?

sevmekvesevilmekgerek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
381
205
53
Bir baba evladına bunu nasıl yapar?

18 yaşında bir genç kız düşünün babasından tacize uğruyor.Öz babası bu adiliği yapan korkmuş bu yaşına kadar.hep kısıtlanmış kaçmış Bu nasıl insanlık bu nasıl babalık içim yanıyor.Bugün duydum ve ağlamaktan gözlerim şişti o kadar acı bir şey ki babasından nefret etmiş kimseye diyememiş annesine bile anlatamamış ve artık canına tak etmiş beni yakın gördüğü için bana anlattı ama ne diyeceğimi bilemedim onu nasıl yönlendirir nasıl yanında olurum lütfen akıl verin benim beynim durmuş bi şekilde...

Bir baba evladına bunu nasıl yapar?

18 yaşında bir genç kız düşünün babasından tacize uğruyor.Öz babası bu adiliği yapan korkmuş bu yaşına kadar.hep kısıtlanmış kaçmış Bu nasıl insanlık bu nasıl babalık içim yanıyor.Bugün duydum ve ağlamaktan gözlerim şişti o kadar acı bir şey ki babasından nefret etmiş kimseye diyememiş annesine bile anlatamamış ve artık canına tak etmiş beni yakın gördüğü için bana anlattı ama ne diyeceğimi bilemedim onu nasıl yönlendirir nasıl yanında olurum lütfen akıl verin benim beynim durmuş bi şekilde...

çok üzücü ve çok zor. ne denir bilemedim.

uğraşacaksınız şikayetle ifadeyle. geri vites yapmasın yanında oldugunu hissettir. korkmaması gerektiğini güçlü oldugunu bilsin. baba pedofili. suç bu suç. artık hapse mi yoksa hastaneye mi orasına bakarlar

Bazilari sorunlu olup intikam amaciylada uyduruyor. Oyle tiplerde var gercekten. Ins boyle bir sey yoktur. Gercektende cok acı
Olduğunu sanmıyorum ben de başta öyle düşündüm ama anlatmak istemedi ilk elledi dedi daha sonra benimde başıma geldi sesiz kalmıyalım diyince bikini bölgesini ellediğini söyledi o an ikimizde oturduk ağladık.

Susmasın çekinmesin utanmasın bağırsın herkese yaysın onun ne suçu var, rezil etsin o herifi.. yargı bi şey yapmıyorsa halk linç eder, konu komşu dağıtır ağzını burnunu, hiç korkmasın.. adam ellediği anda vuracak şeyine tekmeyi adi sapığın.. ben de dün gece ne yazık ki taciz edildim, polis sağolsun o kadar yardımcı oldu ki, herifi bulsa çok feci dağıtacaktı ağzını burnunu.. çok sinirlendi.. ama adam kayıp..

Susmasın çekinmesin utanmasın bağırsın herkese yaysın onun ne suçu var, rezil etsin o herifi.. yargı bi şey yapmıyorsa halk linç eder, konu komşu dağıtır ağzını burnunu, hiç korkmasın.. adam ellediği anda vuracak şeyine tekmeyi adi sapığın.. ben de dün gece ne yazık ki taciz edildim, polis sağolsun o kadar yardımcı oldu ki, herifi bulsa çok feci dağıtacaktı ağzını burnunu.. çok sinirlendi.. ama adam kayıp..
Allah yardımcınız olsun yaşı küçük olduğundan kimse yönlendirmediği için sessiz kalıyor gençlerimiz ama susmamak gerek

Allah yardımcınız olsun yaşı küçük olduğundan kimse yönlendirmediği için sessiz kalıyor gençlerimiz ama susmamak gerek

Asla susmasın, kimsenin susmaması lazım..hibir şey yapamıyorsa çığlık atsın, kendisini evden dışarı atsın, konu komşuyu çağırsın.. kimse yardım etmezse onların ayıbı.. bu tacize katlanmak zorunda değill.. ayrıca toplumda polisle ilgili yanlış bi algı var "yok onu niye giyindin, o saatte nerdeydin" filan demiyolar.. böyle bi durum yok, aksine polisler çok ilgili.. bi kaç densiz polis yüzünden hakkınızı aramaktan vazgeçmeyin sizin şikayetçi olmadığınız bi tacizci Allah korusun ertesi gün başka bi kıza tecavüz edip öldürebilir.. biz şikayetçi olalım susmayalım da gerisi yargının işi artık, cezalar pek caydırıcı değil ama az da olsa etki eder belki..

Back
X