• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu nasıl insanlık?

Allahın belası bizim bi komşunun yakınıda öyle olmuştu kadın köyde tarladayken kızıyla oluyomuş adam zorla falan kadın erken işi bitip gelince yakalamış insan içine çıkamadı ş...z pislik, kadında boşandı adam sanırım hapiste

Allahın belası bizim bi komşunun yakınıda öyle olmuştu kadın köyde tarladayken kızıyla oluyomuş adam zorla falan kadın erken işi bitip gelince yakalamış insan içine çıkamadı ş...z pislik, kadında boşandı adam sanırım hapiste
Yuh ya yuh allah belalarını versin ya nasıl bir zihniyet bu

Bir baba evladına bunu nasıl yapar?

18 yaşında bir genç kız düşünün babasından tacize uğruyor.Öz babası bu adiliği yapan korkmuş bu yaşına kadar.hep kısıtlanmış kaçmış Bu nasıl insanlık bu nasıl babalık içim yanıyor.Bugün duydum ve ağlamaktan gözlerim şişti o kadar acı bir şey ki babasından nefret etmiş kimseye diyememiş annesine bile anlatamamış ve artık canına tak etmiş beni yakın gördüğü için bana anlattı ama ne diyeceğimi bilemedim onu nasıl yönlendirir nasıl yanında olurum lütfen akıl verin benim beynim durmuş bi şekilde...

Polise! Polise! Polise!!!!
Yıllardır mücadele ettiğim bir konu.
Lütfen bana güvenin.
Bu insanlara yapabileceğiniz in iyi şey onları rahatlatmak ve polise gitmeye ikna etmek.
Onun kirlenmediğini, suçu olmadığını, olayların kontrolünün kızda olmadığını, böyle bir şeyi yaşadığı için kendisi suçlamaması gerektiğini ve susmaması gerektiğini anlatacaksınız.
Başka hiç bir şey onu güvende hissettiremez.
Şu an onu tedirgin eden o adamın serbest olması ve tekrar bunları yaşamak, toplumda dışlanmak.
Oysa toplum babayı dışlayacak, o ceza alacak.
Lütfen ona bu mücadele için cesaret verin ve yasal yollardan bu meseleyi çözün.
Belli ki bu adam kızına gelene kadar bir çok can yakmış ve yakmaya devam edecek.
Siz bu olayı biliyorsunuz.
Artık siz de bu adamdan ve yaptıklarından mesulsünüz!

Polise! Polise! Polise!!!!
Yıllardır mücadele ettiğim bir konu.
Lütfen bana güvenin.
Bu insanlara yapabileceğiniz in iyi şey onları rahatlatmak ve polise gitmeye ikna etmek.
Onun kirlenmediğini, suçu olmadığını, olayların kontrolünün kızda olmadığını, böyle bir şeyi yaşadığı için kendisi suçlamaması gerektiğini ve susmaması gerektiğini anlatacaksınız.
Başka hiç bir şey onu güvende hissettiremez.
Şu an onu tedirgin eden o adamın serbest olması ve tekrar bunları yaşamak, toplumda dışlanmak.
Oysa toplum babayı dışlayacak, o ceza alacak.
Lütfen ona bu mücadele için cesaret verin ve yasal yollardan bu meseleyi çözün.
Belli ki bu adam kızına gelene kadar bir çok can yakmış ve yakmaya devam edecek.
Siz bu olayı biliyorsunuz.
Artık siz de bu adamdan ve yaptıklarından mesulsünüz!
Çok haklısınız ben elimden gelen herşeyi yapıyorum.Şu an babası uzaklaştırma almış annesi ni arayıp tehdit ediyor iftira diyormuş.Kansız pislik

Avukata sordum.
Bu durumlarda kadının beyanı geçerli sayılıyor.Bu yüzden korkmasın.
İsterse psikolog eşliğinde ifade versin.
Hakim ve savcılar zaten iftira olup olmadığını hemen anlıyorlarmış.

Back
X