• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu nasıl insanlık?

işte böyle sapıklar için idam gelmeli.
10 yıl ya, koskoca 10 yıl.
hangi ceza maddesi 10 yıllık tacizi hakkıyla cezalandırabilir?
Allah yardımcısı olsun o kızın.
o pislik de bir köşede geberir inşallah.

Bir baba evladına bunu nasıl yapar?

18 yaşında bir genç kız düşünün babasından tacize uğruyor.Öz babası bu adiliği yapan korkmuş bu yaşına kadar.hep kısıtlanmış kaçmış Bu nasıl insanlık bu nasıl babalık içim yanıyor.Bugün duydum ve ağlamaktan gözlerim şişti o kadar acı bir şey ki babasından nefret etmiş kimseye diyememiş annesine bile anlatamamış ve artık canına tak etmiş beni yakın gördüğü için bana anlattı ama ne diyeceğimi bilemedim onu nasıl yönlendirir nasıl yanında olurum lütfen akıl verin benim beynim durmuş bi şekilde...
Bilmiyorum ama öz bir baba bunu yapamaz diye düşünüyorum, genlerde sorun aramak lazım, çıkıp gitsin evdden.

8 yaşında başlandığını sanmıyorum :( demekki doğduğundan beri var. ama kızın aklı 8 yaşında ermeye başladı sanırım...çok korkunç

Bir baba evladına bunu nasıl yapar?

18 yaşında bir genç kız düşünün babasından tacize uğruyor.Öz babası bu adiliği yapan korkmuş bu yaşına kadar.hep kısıtlanmış kaçmış Bu nasıl insanlık bu nasıl babalık içim yanıyor.Bugün duydum ve ağlamaktan gözlerim şişti o kadar acı bir şey ki babasından nefret etmiş kimseye diyememiş annesine bile anlatamamış ve artık canına tak etmiş beni yakın gördüğü için bana anlattı ama ne diyeceğimi bilemedim onu nasıl yönlendirir nasıl yanında olurum lütfen akıl verin benim beynim durmuş bi şekilde...
Pedagog psikolog yasa göre ve tabi polise şikayet edeceksin.. Çocuğun anlatmasını da psikolog saglayacak

Hayır değil psikolojisi tamamen bozulmuş
Bu yüzden psikolojik yardım alması lazım okuyor mu uni filan... Okul yada uni sebebiyle başka yere gitsin bulunduğu yerde ona iyi gelmeyecektir özellikle babasıyla yaşadığı ev.. Allah Yardımcısı olsun inşallah belasını bulur pislik herif

Bu yüzden psikolojik yardım alması lazım okuyor mu uni filan... Okul yada uni sebebiyle başka yere gitsin bulunduğu yerde ona iyi gelmeyecektir özellikle babasıyla yaşadığı ev.. Allah Yardımcısı olsun inşallah belasını bulur pislik herif

İnş ya bulsun ş... üni okuyacak seneye ama annesi bırakmak istemiyor babası annesinede kötü davrandığı için zaten hep anneni öldürürüm diye tehdit ettiğinden susmuş yavrum

Geçen burada bir konu vardı. Bir üye evlerine misafir gelen babanın uyutma bahanesiyle küçük kızıyla yatağa iç çamaşırıyla yattığını gördü diye "o babası yapmaz fesatlık yapmayın "diyenler vardı. O üyeler buradaysa bir parmak kaldırsın da bu babanın gerekçelerini de söylesin bir zahmet..

Back
X