Eşim demiş ki kötü amaçla yapmadı. Bilmiyorum bana çok abes geldi tepkisi. annemi araya sokması da çok garipTerbiyesizlik.
Esin cevap veremediyse sen cevabini gelince verirsin.
Hatta dedeyle ayni ani canlandirirsiniz en buyuk cevap olur kendisine.
Evet görmek istemiyorum, dalga geçildiğini düşündüyse bile, hiç alakası olmayan annemi işin içine katması saçma.Adam rahatsız olmuş. Dalga geçildiğini düşünmüş.
Yüzünü görmek istemiyorum demeniz garip geldi. O zaman izah etseydiniz dedenin bundan rahatsiz olmadığını ve dalga geçmek maksatlı yapmadığınızı. Fakat üstünden de zaman geçmiş.
En iyisi kafaya takmayın siz.
Ben yollamadım zaten. Ben olsam yollamazdım. Rahatsız olsam bile annesini çeksin demem yani, bana garip gelen buDemekki her video herkese gönderilmiyormuş.
Herkes sizinle ayni seylere gulmek zorunda degil. Ben de su kopek ceylan fitreli seylerden hic hoslanmiyorum ve babami o halde cekip gonderen biri olursa-babam razi bile olsa- hosuma gitmez.
Bir dahaki sefere gondermezsiniz amcabeye olur biter.
Aynen laf sokmasına gerek yoktu.Tahammülsüz insanlara üzülüyorum ben yahu.ne var gülüp eğlense, komik gelmediyse de azcık sırıtıver kalp kırma ne gerek var yani dimi? Boşver ya görmek zorunda kalırsan da muhatap olma as suratını geç canım sen
Evet ama zaten benim kızdığım da annemi işin içine sokmasıYa bende hiç hoşlanmıyorum bu tür fotoğraflardan. Amca da espiriden anlamıyormuş babasıyla dalga geçtiğini düşünmüş ama anneni katması saçmalık.
Takma kafana o onun kendi kalbinin karanlığı,kendisi somurtan laf sokan kahkahaya tahammül edemeyen mutsuz bir insan belli ki.Allah yardım etsin onun için üzüldüm böyle yaşamak da zorAynen laf sokmasına gerek yoktu.
yurt dışında yaşadığı için kendisini çok önemli hissediyor. Etfarındaki birkaç kişide üstüne düştüğü için kendisini bisey sanıyor benceBoşver, bunun için kendi ailenin huzurunu kaçırmaya değmez.
Belli ki kasıntı, kibirli, boş bi insan. Babasını o kadar çok düşünüyorsa, onu bırakıp başka bir ülkeye göçmeseymiş.
Eşin 2 çift laf dese olurdu, ama o kadar zaman geçince adam mevzuyu açmazsa sen de gündeme getirme. Adımı kendine muhatap alma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?