bu nasıl mantık

EfnanSena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2016
211
98
98
39
  • merhabalar şimdi bir olay anlatacağım. sizce ben mi abartıyorum ? olayın üstünden zaman geçti ama hazmedemedim. Bir telefon uygulaması var herkesi bildiği çeşitli komik filtreleri olan. Ses falan da değiştiriyor. Neyse ben bununla zaman zaman foto video vesaire çekiyordum. bir gün eşimin ailesine ziyarete gittik. Evde bir de eşimin dedesi var orda yaşayan, çok tatlı espriden anlayan bir adam. Bende açtım bu uygulamayı gösterdim resmini videosunu falan çektim çok hoşuna gitti. Eşimin bir de amcası var Almanya da yaşıyor. Eşim de benim çektiğim bu videoları amcasına yollamış hoşuna gittiği için. Amcasından gelen mesaj ise söyle bunu kim çekti. eşim de benim cektiğimi söylemiş. 'Hiç hosuma gitmedi bu ne böyle. Benim adımı vererek ona söyle kendi annesini de çeksin . O onlara gülerse bende buna gülücem demiş.' Çok sinirlendim, yakın bir sürede Türkiyeye gelecekler, yüzyüze geleceğiz adamın yüzünü görmek istemiyorum. Ben dalga geçmek maksadıyla yapmadım. öyle olsa dede de rahatsız olurdu ve eşim bunu amcasına yollamazdı. Sizce bu nasıl birsey?

Büyütülecek birşey deĞil bence. Kendi aranızda eğlenirsiniz siz de amcaya ne.

Amca espriden, şakadan anlayan biri değil demek ki, çok içi rahat edecekse annenizin videosunu çekin gösterin bari, kafaya takmaya değmez.

Adam rahatsız olmuş. Dalga geçildiğini düşünmüş.
Yüzünü görmek istemiyorum demeniz garip geldi. O zaman izah etseydiniz dedenin bundan rahatsiz olmadığını ve dalga geçmek maksatlı yapmadığınızı. Fakat üstünden de zaman geçmiş.
En iyisi kafaya takmayın siz.

Demekki her video herkese gönderilmiyormuş.
Herkes sizinle ayni seylere gulmek zorunda degil. Ben de su kopek ceylan fitreli seylerden hic hoslanmiyorum ve babami o halde cekip gonderen biri olursa-babam razi bile olsa- hosuma gitmez.
Bir dahaki sefere gondermezsiniz amcabeye olur biter.

Evet görmek istemiyorum, dalga geçildiğini düşündüyse bile, hiç alakası olmayan annemi işin içine katması saçma.

Ben yollamadım zaten. Ben olsam yollamazdım. Rahatsız olsam bile annesini çeksin demem yani, bana garip gelen bu

Boşver, bunun için kendi ailenin huzurunu kaçırmaya değmez.

Belli ki kasıntı, kibirli, boş bi insan. Babasını o kadar çok düşünüyorsa, onu bırakıp başka bir ülkeye göçmeseymiş.

Eşin 2 çift laf dese olurdu, ama o kadar zaman geçince adam mevzuyu açmazsa sen de gündeme getirme. Adımı kendine muhatap alma.

Ben de öyle düşünüyorum. Görüntülü arama yaparken adamın torunları bile konusmuyor adamla, Çok saygıya önem veriyorsa kendi çocuklarına öğretsin o saygıyı

Ya bende hiç hoşlanmıyorum bu tür fotoğraflardan. Amca da espiriden anlamıyormuş babasıyla dalga geçtiğini düşünmüş ama anneni katması saçmalık.

Aynen laf sokmasına gerek yoktu.

yurt dışında yaşadığı için kendisini çok önemli hissediyor. Etfarındaki birkaç kişide üstüne düştüğü için kendisini bisey sanıyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…