- merhabalar şimdi bir olay anlatacağım. sizce ben mi abartıyorum ? olayın üstünden zaman geçti ama hazmedemedim. Bir telefon uygulaması var herkesi bildiği çeşitli komik filtreleri olan. Ses falan da değiştiriyor. Neyse ben bununla zaman zaman foto video vesaire çekiyordum. bir gün eşimin ailesine ziyarete gittik. Evde bir de eşimin dedesi var orda yaşayan, çok tatlı espriden anlayan bir adam. Bende açtım bu uygulamayı gösterdim resmini videosunu falan çektim çok hoşuna gitti. Eşimin bir de amcası var Almanya da yaşıyor. Eşim de benim çektiğim bu videoları amcasına yollamış hoşuna gittiği için. Amcasından gelen mesaj ise söyle bunu kim çekti. eşim de benim cektiğimi söylemiş. 'Hiç hosuma gitmedi bu ne böyle. Benim adımı vererek ona söyle kendi annesini de çeksin . O onlara gülerse bende buna gülücem demiş.' Çok sinirlendim, yakın bir sürede Türkiyeye gelecekler, yüzyüze geleceğiz adamın yüzünü görmek istemiyorum. Ben dalga geçmek maksadıyla yapmadım. öyle olsa dede de rahatsız olurdu ve eşim bunu amcasına yollamazdı. Sizce bu nasıl birsey?