- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
- Konu Sahibi florence_N
-
Ben de paralayacagim paralayacagim ama ertesi gün derse yine o girecek..allah bildigi gibi yapsin
cildirdim sinirden
heryere sikayet edin
meb i arayin 147 derdinizi anlatin sikayet etmrk istiyorum deyin
il egitim mudurlugune gidin
lutfen pesini birakmayin
boyleleri hak etmiyor bu meslegi
siz iyi sakin kalmissiniz ben gider parcalardim onu
okul mudurune gidinBen de paralayacagim paralayacagim ama ertesi gün derse yine o girecek..
Vurduğunu çalışkan olan olmayan 6 öğrenci doğruluyor. Biri de benim oğlum. Tahtada bagirttigini hiç söylemedi ama. Komşumuzun kızı ilk kez eksik ödevle gitmiş geçenlerde, ona da söyletmiş. Ağlaya ağlaya annesine anlatmış..Cocuklarin dogruyu soylediginden emin olmak lazim once. En iyisi once ogretmenle gorusmek olur benim fikrim. Kadrosu onemli degil varsa oyle bir durum gayet de biseyler yapilabilir ceza alabilir. Tabi dogruysa anlattiklari
Boyleleri kaldi mi hala inanmak istemiyorum buna.Vurduğunu çalışkan olan olmayan 6 öğrenci doğruluyor. Biri de benim oğlum. Tahtada bagirttigini hiç söylemedi ama. Komşumuzun kızı ilk kez eksik ödevle gitmiş geçenlerde, ona da söyletmiş. Ağlaya ağlaya annesine anlatmış..
35inde 3 çocuk annesi genç bir kadın...Öğretmenin yaşı kaç ya?
Ne biçim bir yöntem bu.
Kayinvalidemle konuşuyorduk az evvel, çocuklara telefon ver gizlice ceksinler dedi ama bilemedim..Müdürü falan karıştırmayın.
147'yi arayın.
O arama onlara tebliğ edilince çeki düzen verilmezse bimere gidin.
Müdür sizi avutup yollayabilir ama 147'den gelen şikayeti savuşturamaz.
Fakat öncelikle öğrendiklerinizi ne kadarı abartı ne kadarı doğru onu netleştirin. Çünkü 147'ye gelen abartı ya da asılsız olaylar bazen onların yanında küçük kalan gerçek olayları önemsizleştiriyor.
35inde 3 çocuk annesi genç bir kadın...
Hiç gerek yok.Kayinvalidemle konuşuyorduk az evvel, çocuklara telefon ver gizlice ceksinler dedi ama bilemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?