Bu nasıl öğretmenlik?

Şikayet edip sonuç olabileceğiniz bir çok yol var. Öğretmenin davranışının da savunulacak bir yanı yok size aktarıldığı kadarıyla. Oğlunuz ne düşünüyor bu konuda onu merak ettim ben?

Ben olsam onu bagirttirirdim,
Ama siz isi yoluna yordamina gore yapin, 147 yi arayin ayrica bimer e yazili olarak da sikayette bulunun, gerekirse diger velilerle toplanip il milli egitim mudurlugune gidin, cocuklarin bu yaratikla bir donem daha gecirmesine izin vermeyin.

Senelerce tum ogrencilere kan kusturan bir ogretmen yillar once kayaya denk gelince atildi. Ne maas ne emeklilik. Sikayet edin. Her yanlis hareketini gun gun cimere yazin. Kendini toparlamaya mecbur.

Öğretmenle ve idare ile görüştükten sonra yuzlestirmek için çocukları çağırırlar mı? Ya da bu görüşme sonrası derse girecek elbet, neler olacak... Okulda her sınıftan 1 tane var. Şube değiştirme şansımız da yok bu süreçte

iddiayı ıspatlamak lazım
tek öğrencinin ya da velinin söylemiyle olmaz
sınıf öğretmenin alanıdır o anda böyle birşey yaşandıysa dahi bunu tüm öğrenciler görür
idare öğrencilerle konusur eger diğer öğrencinin söylediğini desteklerlerse idare öğretmen ile görüşür

Tek sorun sucsuz olma ihtimali. Yoksa direkt sikayet edilmeli tabii ki
6 tane 9 yasindaki coxuk ayni yalani soyleyemez mutlaka acik verirler ailelerine
benim de oglum 9 yasinda , okuldaki herseyi gayet safca anlatiyor , diger velilerden teyit aliyorum tum cocuklar ayni seyi anlatiyorsa mutlaka geecektir

Peki bu görüşme alelade mi olur yoksa PDR hocası gözetiminde mi olur? Okulumuzda pdr hocası da yok..

konu sahibi benim oglum da 9 yasinda
bu kadinin yaptigi kadar igrenc seyleri yapan ogretmeni olmadi ama 3 tane ogretmenle sorun yasadik , ucunun de is akti feshedildi aninda
ozel okul oldugu icindir belki ama devlette de artik gormezden gelmediklerini biliyorum
mutlaka sikayet edin , 147 yi arayin sabah ilk is

ben bir keresinde cok basit bir konuda beni dinlemedikleri için birkaç öğrenciye neden yapamadıklarını anlattım
konuyı anlayan ve parmak kaldıran öğrenciler varken onların pasif kalma nedenlerini şöyle anlattım sınıfta

bakın cocuklar arkadaşlarınızın bu konuyu anlayıp herşeye dogru cevap vermelerinin nedeni ne olabilir?
herhalde onlar süper zeka olaganüstü cocuklar ve siz de kapasitesiz değilsiniz
aranızdaki fark onlar ilgileniyor dinliyor siz umursamıyorsunuz
kızıyorum çünkü yapabileceginiz halde öğrenmek istemiyorsunuz

ertesi gün velinin biri gelip sen benim çocuğuma nasıl kapasiten yok dersin aptalmı benim cocugum dedi :))

neyseki diğer öğrenciler anlatmak istediğimi anlamışlardı

Yarın bir kaç veliyle görüşeceğiz. Biz bir konuşalım bakalım daha neler çıkacak... Sonra da çocuklarla konuşacağız. Tüm çocuklar aynı ortamdayken sormak doğru olur mu yoksa tek tek mi konuşalım?

bence bu işi siz yapmayın
idareye bırakın
velevki bir yanlış anlaşılma var
çocukların gözünde ögretmenlerini hiç edersiniz