- 10 Aralık 2010
- 714
- 1.003
- 303
- Konu Sahibi florence_N
-
Olmaz o farkedilir ben olsam hemen anlarim. Cocuklarin en ufak hareketini bile gorebiliyorsunuz ki aralarda gezip durur ogretmenler cok oturmaz eskisi gibi.Kayinvalidemle konuşuyorduk az evvel, çocuklara telefon ver gizlice ceksinler dedi ama bilemedim..
ben olsam oyle bir bagirtirdim ki neye ugradigini sasirirdi psikopat kadin ya sinirlerim bozuldu aksam aksamçıkmaz ki onu o sınıfın ortasında ben öküzüm ben eşşeğim diye bağırtacak biri..
Öğretmenle ve idare ile görüştükten sonra yuzlestirmek için çocukları çağırırlar mı? Ya da bu görüşme sonrası derse girecek elbet, neler olacak... Okulda her sınıftan 1 tane var. Şube değiştirme şansımız da yok bu süreçteilk olarak kadrolu bir öğretmen olması birşey değiştirmez
durum öğrenciler tarafından da onaylanınca hakkında işlem yapılır
bu tür durumlarda önce emin olmak lazım
birçok veli biri bin yapar ve farklı anlatabilirler
önce okul idaresi ile konusup öğretmenle de görüşme sağlayın
akabinde eger böyle bir durum varsa elbette gereken yapılır
ben olsam oyle bir bagirtirdim ki neye ugradigini sasirirdi psikopat kadin ya sinirlerim bozuldu aksam aksam
Öğretmenle ve idare ile görüştükten sonra yuzlestirmek için çocukları çağırırlar mı? Ya da bu görüşme sonrası derse girecek elbet, neler olacak... Okulda her sınıftan 1 tane var. Şube değiştirme şansımız da yok bu süreçte
Eşime söylesem bagirttirir da 2 yanlış 1 doğru etmez. Haklıyken haksız olmak da var ucunda. Yoksa aklımdan neler geçiyor bir bilseniz..çıkmaz ki onu o sınıfın ortasında ben öküzüm ben eşşeğim diye bağırtacak biri..
6 tane 9 yasindaki coxuk ayni yalani soyleyemez mutlaka acik verirler ailelerineTek sorun sucsuz olma ihtimali. Yoksa direkt sikayet edilmeli tabii ki
Peki bu görüşme alelade mi olur yoksa PDR hocası gözetiminde mi olur? Okulumuzda pdr hocası da yok..iddiayı ıspatlamak lazım
tek öğrencinin ya da velinin söylemiyle olmaz
sınıf öğretmenin alanıdır o anda böyle birşey yaşandıysa dahi bunu tüm öğrenciler görür
idare öğrencilerle konusur eger diğer öğrencinin söylediğini desteklerlerse idare öğretmen ile görüşür
Eşime söylesem bagirttirir da 2 yanlış 1 doğru etmez. Haklıyken haksız olmak da var ucunda. Yoksa aklımdan neler geçiyor bir bilseniz..
Peki bu görüşme alelade mi olur yoksa PDR hocası gözetiminde mi olur? Okulumuzda pdr hocası da yok..
Yarın bir kaç veliyle görüşeceğiz. Biz bir konuşalım bakalım daha neler çıkacak... Sonra da çocuklarla konuşacağız. Tüm çocuklar aynı ortamdayken sormak doğru olur mu yoksa tek tek mi konuşalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?