Bu nasıl öğretmenlik?

Bukadar sakin kalabilmenize şaşırdım, yeminle dalrım ben o öğretmen bozuntusuna

Bukadar sakin kalabilmenize şaşırdım, yeminle dalrım ben o öğretmen bozuntusuna
Gecenin bu saatinde ne yapabilirim ki? Yarın sabah okulu basıp öğretmeni hirpalarsak ne anlamı kaldı çocuğumuza, şiddetin kötü bir şey oldunu anlatmanın. Yarın küçük oğlumun etkinliği için okula gideceğim, 2 çift laf söylerim ama sonu nasıl olur onu da bilemem.

Bu tam gizlice videosunu çekip medya kanallarına göndermelik bir tip. Sessiz kalmayın. En kısa sürede meslekten ihraç edilir umarım.

Yahu canım çok sinirlendim kafın gelişi diyoruz şiddet nedir allahaşkınıza. Ama haddini bildirin. Kadrolu olunca bişey yapılamıyormuş uyarı alır umarım düZelir.

O öğretmeni alacaksın o köyün meydanından ben .......m diye bagirtacaksin önce eline cetveli vuruyorken

(Boşlukları siz doldurun )

kadrolu olunca birşey yapılamıyor u kim çıkardı yahu
ücretli öğretmen olsa zaten sizlemi ugrascam der basar gider baglayıcılıgı yok okulun zararına hatta
sözleşmeli olsa zaten yandı
kadrolu öğretmen daimidir dosyasına konucak nir kınama cezası bile emekliliğine kadar baki kalır
olurmu öyle kadroluya dokunulamıyor diye şey
asıl ona kötü

Yuh
Psikolojik deney yapıyor, şu kadarcık şey dediğimiz davranışların öyle büyük geri dönüşleri oluyor ki
üzülerek söylüyorum, pedofili yatkını birey imajı canlandı gözümde.
Sadece öğrencileri için değil, kendi çocuğu için, akraba çocukları için, komşu çocukları için, o gün yolu ordan geçen herhangi bir çocuk için tehlike o kişi.
Bundan yetişen nesil işte.. içim karardı ya

Ayyy yok artık cocuklular a hiçbir şey yapamaz yarın gidin hemde bu nedemek diye.benim kızım 4.sinifa gidiyor böyle birşey duysm parcalardim onu okimki çocukları böyle assagilasin .bide buyaslarda artık çocuklarda birbirinden utanma falan tam başlamış oluyor resmen arkadaşları gözü önünde çocuğun ruhunu yaralıyor.147 şikayet edin müdüre gidin imza toplayın velilerle attirin pisliği.

Önce sakin ve sağ duyulu olun. Daha sonra konuyu iyice araştırın ama iyice sonuçları çok ciddi olabilecek bir konu. Buradaki vay şöyle asarım böyle keserimlerle gaza gelmeyin. Sakin ve titiz bir araştırma lütfen. Kesinleşirse de ilçe milli eğitime ya da gidin bimere yazin ama aleni sekilde tepki koyarsanız ve öğretmenin bu tutumu ispat edilemezse çocuğunuza çok fena takabilir.

sonunda makul bir yorum

147 gelen şikayeti grcistriyor maalesef müdür birden fazla kişi şikayet ederse netice buluyor.ben bikere okulu şikayet etmiştim geldi toplantıda siz şikayet etmişsin iz dedi bütün velilerin şikayetçi olduğu bir konuydu kimseden ses çıkmadı kala kaldım resmen.hepimiz anlasmistik oysaki :)

Dogrulugundan emin olduktan sonra bimere yazarsaniz direk sorusturma gecirir

Konu sahibi sen şikayeti falan boşver bu ülkede çocuklara tecavüz eden istismar ede öğretmenlere bile sosyal medyaya dökülmeden bir yaptırım uygulanmadı.
Cocuklara verin telefon gizlice video çekmeyi ogretin öğretmene çaktırmadan çeksinler videoya .
Yayılsın sosyal medyaya ancak o şekilde yaptırım uygulanır obur türlü müdür falan üstünü kapatmaya çalışır kesin .

Hanimefendiye zor geliyorsa bu meslek defolsun gitsin ev hanımı olsun bu ülkede atanmayı bekleyen hevesli genç öğretmenler var .
Muhtemelen kötü giden evliliğinin 3 çocukla cebellesmenin sinirini stresini çocuklardan çıkarıyor karaktersiz.

Ne hakla ellerine cetvelle vurur.
Şiddet, aşağılama, hakaret hepsi var.
Gereğini yapın.

Duzelmezse başka yere ihbar ederim.
Bu sakin kalma cabalarim da bu yüzden. Öğretmenin bu davranışlarına rağmen kendisinden memnun olup yaranmak için öven, hediyelesen bazı veliler de var. Burası bir köy. Biz dışardan geldik. Eşim de ben de memuruz. Köylüye de sıkıntı yaşayabiliriz. Ya da diğer veliler son anda geri adım atıp, ben isoatkayamazsam iftiracı durumuna bile düşebilirim. Ama yarın öğretmene bu bağırma mevzusuna bildiğimi söyleyeceğim.

Benim oglumun ilk okul ogretmeni orta yaslarda idi. Tum velilere 32 yillik tecrubem var bana birakin diyor, elestiri kabul etmiyordu. Bir gun oglum ogretmeninin sacini cektigini soyledi. Ben de telefon ettim. "Ogretmenim biliyorsunuz ehitim hayatimiz boyunca hayatimizdan bir cok ogretmen gecer. Hepsinin adini unuturuz da bir tek yaslansak da ilk okul ogretmenimizin adini unutmayiz"dedim. "Ben oglumun sizi kotu hatirlamasini istemiyorum"dedim. "Bir hatasi olursa bana soyleyin ben gerekeni yaparim ama lutfen oglum sizi kotu hatirlamadin siz bir sey yapmayin" dedim. Ve sac cekilmeler bitti.

Siz bakmayın buradaki şöyle parçaladım böyle kovdurdumlara. Sağ duyulu olun lütfen bunu çocuğunuzun istikbali için yapin. Öğretmenle de konuşurken cümlelerinizi cok dikkatli seçin. Eger böyle manyak bir tutum içinde olan biriyse size karşı hiç beklemediğiniz bir çıkış yapabilir.