- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.352
- 598
- Konu Sahibi florence_N
-
zaten gucu yetenin karsisina cikmaz boyle serefsizlerdünde haberlerde vardı bir tane senin gücün bana yetmez diye böğüren ikisini kafa kafaya vermek lazım..
Ne bileyim, sonra da mudurden cekinip soylemezlerse..bence bu işi siz yapmayın
idareye bırakın
velevki bir yanlış anlaşılma var
çocukların gözünde ögretmenlerini hiç edersiniz
Ne bileyim, sonra da mudurden cekinip soylemezlerse..
Gecenin bu saatinde ne yapabilirim ki? Yarın sabah okulu basıp öğretmeni hirpalarsak ne anlamı kaldı çocuğumuza, şiddetin kötü bir şey oldunu anlatmanın. Yarın küçük oğlumun etkinliği için okula gideceğim, 2 çift laf söylerim ama sonu nasıl olur onu da bilemem.Bukadar sakin kalabilmenize şaşırdım, yeminle dalrım ben o öğretmen bozuntusuna
Yahu canım çok sinirlendim kafın gelişi diyoruz şiddet nedir allahaşkınıza. Ama haddini bildirin. Kadrolu olunca bişey yapılamıyormuş uyarı alır umarım düZelir.Gecenin bu saatinde ne yapabilirim ki? Yarın sabah okulu basıp öğretmeni hirpalarsak ne anlamı kaldı çocuğumuza, şiddetin kötü bir şey oldunu anlatmanın. Yarın küçük oğlumun etkinliği için okula gideceğim, 2 çift laf söylerim ama sonu nasıl olur onu da bilemem.
O öğretmeni alacaksın o köyün meydanından ben .......m diye bagirtacaksin önce eline cetveli vuruyorkenDirekt konuya giriyorum arkadaşlar.
Çocuğum 4. sınıfa gidiyor. 2. Sınıfta okuttu, 3. sınıfta ücretsiz izin almıştı, bu sene tekrar başladı göreve.
Ödev yapmayanlara tahta kenarında dikilmesi cezası veriyordu ses etmedik veliler olarak. Sonra cetvelle ellerine vurmaya başladı, oğlum hafif vurduğunu, daha çok şamata yaptıklarını söyledi. Ama bu akşam öyle bir şey öğrendim ki sınıfın çalışkan kızlarının birinin annesinden şok oldum. Ödev yapmayan ilgisiz ögrencilere sesini çıkarmayıp arada bir ödevini unutan öğrencileri tahtaya çıkartıyor, ay kalbim sanciyor, ben bir eşeğim ben bir öküzüm diye bagirtiyormus. Daha önce çok şikayet etmişler ancak kadrosu burada olduğu için hiç birsey yapılamamış. Bu okul, bir büyükşehirin merkeze yakın bir köyünde.
Direkt öğretmenle konuşursam çocuklara tepkisi olur mu diye düşünüyorum.. Nasıl bir yol izlemeliyim, hangi merciye şikayet etmeliyim, sinirden sağlıklı düşünemiyorum..
Oysa ki hiç böyle birine benzemiyordu.. Gencecik, 30larinda bir öğretmen, yazık ki ne yazık...
Ayyy yok artık cocuklular a hiçbir şey yapamaz yarın gidin hemde bu nedemek diye.benim kızım 4.sinifa gidiyor böyle birşey duysm parcalardim onu okimki çocukları böyle assagilasin .bide buyaslarda artık çocuklarda birbirinden utanma falan tam başlamış oluyor resmen arkadaşları gözü önünde çocuğun ruhunu yaralıyor.147 şikayet edin müdüre gidin imza toplayın velilerle attirin pisliği.Direkt konuya giriyorum arkadaşlar.
Çocuğum 4. sınıfa gidiyor. 2. Sınıfta okuttu, 3. sınıfta ücretsiz izin almıştı, bu sene tekrar başladı göreve.
Ödev yapmayanlara tahta kenarında dikilmesi cezası veriyordu ses etmedik veliler olarak. Sonra cetvelle ellerine vurmaya başladı, oğlum hafif vurduğunu, daha çok şamata yaptıklarını söyledi. Ama bu akşam öyle bir şey öğrendim ki sınıfın çalışkan kızlarının birinin annesinden şok oldum. Ödev yapmayan ilgisiz ögrencilere sesini çıkarmayıp arada bir ödevini unutan öğrencileri tahtaya çıkartıyor, ay kalbim sanciyor, ben bir eşeğim ben bir öküzüm diye bagirtiyormus. Daha önce çok şikayet etmişler ancak kadrosu burada olduğu için hiç birsey yapılamamış. Bu okul, bir büyükşehirin merkeze yakın bir köyünde.
Direkt öğretmenle konuşursam çocuklara tepkisi olur mu diye düşünüyorum.. Nasıl bir yol izlemeliyim, hangi merciye şikayet etmeliyim, sinirden sağlıklı düşünemiyorum..
Oysa ki hiç böyle birine benzemiyordu.. Gencecik, 30larinda bir öğretmen, yazık ki ne yazık...
Önce sakin ve sağ duyulu olun. Daha sonra konuyu iyice araştırın ama iyice sonuçları çok ciddi olabilecek bir konu. Buradaki vay şöyle asarım böyle keserimlerle gaza gelmeyin. Sakin ve titiz bir araştırma lütfen. Kesinleşirse de ilçe milli eğitime ya da gidin bimere yazin ama aleni sekilde tepki koyarsanız ve öğretmenin bu tutumu ispat edilemezse çocuğunuza çok fena takabilir.Direkt konuya giriyorum arkadaşlar.
Önce sakin ve sağ duyulu olun. Daha sonra konuyu iyice araştırın ama iyice sonuçları çok ciddi olabilecek bir konu. Buradaki vay şöyle asarım böyle keserimlerle gaza gelmeyin. Sakin ve titiz bir araştırma lütfen. Kesinleşirse de ilçe milli eğitime ya da gidin bimere yazin ama aleni sekilde tepki koyarsanız ve öğretmenin bu tutumu ispat edilemezse çocuğunuza çok fena takabilir.
147 gelen şikayeti grcistriyor maalesef müdür birden fazla kişi şikayet ederse netice buluyor.ben bikere okulu şikayet etmiştim geldi toplantıda siz şikayet etmişsin iz dedi bütün velilerin şikayetçi olduğu bir konuydu kimseden ses çıkmadı kala kaldım resmen.hepimiz anlasmistik oysaki :)Müdürü falan karıştırmayın.
147'yi arayın.
O arama onlara tebliğ edilince çeki düzen verilmezse bimere gidin.
Müdür sizi avutup yollayabilir ama 147'den gelen şikayeti savuşturamaz.
Fakat öncelikle öğrendiklerinizi ne kadarı abartı ne kadarı doğru onu netleştirin. Çünkü 147'ye gelen abartı ya da asılsız olaylar bazen onların yanında küçük kalan gerçek olayları önemsizleştiriyor.
Bu sakin kalma cabalarim da bu yüzden. Öğretmenin bu davranışlarına rağmen kendisinden memnun olup yaranmak için öven, hediyelesen bazı veliler de var. Burası bir köy. Biz dışardan geldik. Eşim de ben de memuruz. Köylüye de sıkıntı yaşayabiliriz. Ya da diğer veliler son anda geri adım atıp, ben isoatkayamazsam iftiracı durumuna bile düşebilirim. Ama yarın öğretmene bu bağırma mevzusuna bildiğimi söyleyeceğim.Önce sakin ve sağ duyulu olun. Daha sonra konuyu iyice araştırın ama iyice sonuçları çok ciddi olabilecek bir konu. Buradaki vay şöyle asarım böyle keserimlerle gaza gelmeyin. Sakin ve titiz bir araştırma lütfen. Kesinleşirse de ilçe milli eğitime ya da gidin bimere yazin ama aleni sekilde tepki koyarsanız ve öğretmenin bu tutumu ispat edilemezse çocuğunuza çok fena takabilir.
Siz bakmayın buradaki şöyle parçaladım böyle kovdurdumlara. Sağ duyulu olun lütfen bunu çocuğunuzun istikbali için yapin. Öğretmenle de konuşurken cümlelerinizi cok dikkatli seçin. Eger böyle manyak bir tutum içinde olan biriyse size karşı hiç beklemediğiniz bir çıkış yapabilir.Duzelmezse başka yere ihbar ederim.
Bu sakin kalma cabalarim da bu yüzden. Öğretmenin bu davranışlarına rağmen kendisinden memnun olup yaranmak için öven, hediyelesen bazı veliler de var. Burası bir köy. Biz dışardan geldik. Eşim de ben de memuruz. Köylüye de sıkıntı yaşayabiliriz. Ya da diğer veliler son anda geri adım atıp, ben isoatkayamazsam iftiracı durumuna bile düşebilirim. Ama yarın öğretmene bu bağırma mevzusuna bildiğimi söyleyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?