Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben eski halımı eski gunlerım cok ozluyorum o halımı gerı bulsam hersey duzelcek gıbı geli or sacma amaMerhaba hanımlar.belki saçma gelicek ama hayaatınızda sanki birşeyin eksik olduğunu bir puzzle parçası gibi onu bulunca tamamlanacağınızı düşündüğünüz yarımmışsın gibi hissettiğiniz oldumu?teşekkürler.sevgiler![]()
Evet hissediyordum, buldum.Merhaba hanımlar.belki saçma gelicek ama hayaatınızda sanki birşeyin eksik olduğunu bir puzzle parçası gibi onu bulunca tamamlanacağınızı düşündüğünüz yarımmışsın gibi hissettiğiniz oldumu?teşekkürler.sevgiler![]()
Ne güzel Ya.ben hala o boşlukla yaşıyorum kalbimin bir kenarında yarımımEvet hissediyordum, buldum.
Benim sanki bir şeyi kaybetmişimde bulmam lazım gibi bir his çok değişik yaEvliyken bebeğim olsun istiyordum. Aldatıldım şimdi geçmişe bakıyorum aslında her şey tammış. Bebek çok da şart değilmiş diyorum. Yetinmeyi bilmiyoruz
Peki o eksiklik ne? Aşk mı? Aile mi? Maddi birşey mi? Ne mesela?Ne güzel Ya.ben hala o boşlukla yaşıyorum kalbimin bir kenarında yarımım
Herhalde ruh eşimi bekliyorumPeki o eksiklik ne? Aşk mı? Aile mi? Maddi birşey mi? Ne mesela?