Bu nasıl ruh halii?

Pembe9096

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2020
50
23
3
31
Merhaba hanımlar.belki saçma gelicek ama hayaatınızda sanki birşeyin eksik olduğunu bir puzzle parçası gibi onu bulunca tamamlanacağınızı düşündüğünüz yarımmışsın gibi hissettiğiniz oldumu?teşekkürler.sevgiler:KK200:

Merhaba hanımlar.belki saçma gelicek ama hayaatınızda sanki birşeyin eksik olduğunu bir puzzle parçası gibi onu bulunca tamamlanacağınızı düşündüğünüz yarımmışsın gibi hissettiğiniz oldumu?teşekkürler.sevgiler:KK200:
Ben eski halımı eski gunlerım cok ozluyorum o halımı gerı bulsam hersey duzelcek gıbı geli or sacma ama

Öyle bir şey yok. Şu parçam eksik, tamamlanacak diye bir şey yok. Bir yerden tamamlayan başka yerden eksiltecektir. Dünya böyle...

Gerçekten bu nasıl bir ruh hali?
Sanırım aradığınız aşkı bulma yolunda ilerlemiyor, koşuyorsunuz.

Hicbir zaman hiçbir şey tam olmaz . neye sahip değilsem hep sahip olduğum seyle tamamlanacagimi düşünürdüm sonra anladım ki bu bir yanılsama .

Evet hissediyordum, buldum.

Asla sen zaten bir dunyasin seni kimse tamamlamaz İnsanlar birbirine ancak yarenlik eder benim dusuncem 😄

Evliyken bebeğim olsun istiyordum. Aldatıldım şimdi geçmişe bakıyorum aslında her şey tammış. Bebek çok da şart değilmiş diyorum. Yetinmeyi bilmiyoruz
Benim sanki bir şeyi kaybetmişimde bulmam lazım gibi bir his çok değişik ya :KK69:

Back
X