Benim sözlüm böyle hitap etmez ama bu laflar benim hosuma giderdi kızmazdımSon bi kaç gündür adamın ağzına yapıştı bu laflar . Sözlüm olacak kişi gün içinde konuşmalarimzda şu şekilde hitap etmeye başladı
Günaydın böceğim
Tamam tavsanim
Olur tosunum
Peki sıpam
Bu sabah da günaydın pandam yazmış. Bnde iyice abarttın bu kelimeleri sinir olmaya basladm dedim.
Ne kadar sevimli bilmion ki demiş bide panda resmini gonderms aynı senın gıbı kara gözlü tatlıga bak diye .
Ey Allahm iyice sinir oldm. Normalde yüz yüze kavgalı bile olsak aşkım bitanem der şimdi mesajlaşırken bunları kullanmaya başladı.
Dalga geçiyor gibi. Bn mi boşa kızıyorum kızlar. Yoksa sizinde eşleriniz sevgilileriniz böyle hitap ediyor mu ?
Son bi kaç gündür adamın ağzına yapıştı bu laflar . Sözlüm olacak kişi gün içinde konuşmalarimzda şu şekilde hitap etmeye başladı
Günaydın böceğim
Tamam tavsanim
Olur tosunum
Peki sıpam
Bu sabah da günaydın pandam yazmış. Bnde iyice abarttın bu kelimeleri sinir olmaya basladm dedim.
Ne kadar sevimli bilmion ki demiş bide panda resmini gonderms aynı senın gıbı kara gözlü tatlıga bak diye .
Ey Allahm iyice sinir oldm. Normalde yüz yüze kavgalı bile olsak aşkım bitanem der şimdi mesajlaşırken bunları kullanmaya başladı.
Dalga geçiyor gibi. Bn mi boşa kızıyorum kızlar. Yoksa sizinde eşleriniz sevgilileriniz böyle hitap ediyor mu ?
Ne kadar sevimli bilmiyon ki ne demek?hayvanat bahcesinde mi calisiyor? Goren de dun geceyi bir pandanin kollarinda gecirdi sanir
Ben de koca koca adamlara yavru kuşum derimKusura bakma da uyuz musun nesinAdam ne güzel seviyor işte sempatik bence.
Ben dağ gibi adama minik tırtılım falan diyorumBuna mı sinir oldun gerçekten..
Benim eşim de iri kıyım bi arkadaş ben de ona bebeğim diyom.Neresi bebekse.Ben de koca koca adamlara yavru kuşum derim
Yok da Son zamanlar çok belgesel izliyor galiba ona da söyledim kızma angry bird um diyorNişanliniz hayvanat bahçesinde mi çalışıyo
Hani ordaki hayvanlardan etkileniptemi söylüyo
Ahaha valla sevgiliniz matrak adamYok da Son zamanlar çok belgesel izliyor galiba ona da söyledim kızma angry bird um diyor
Ama sempatik geliyor bana da, insan sevince zaten böyle bebek gibi sevesi geliyor koca adamıBen de koca koca adamlara yavru kuşum derim
Aaa hiç öyle laflardan hoşlanmamSon bi kaç gündür adamın ağzına yapıştı bu laflar . Sözlüm olacak kişi gün içinde konuşmalarimzda şu şekilde hitap etmeye başladı
Günaydın böceğim
Tamam tavsanim
Olur tosunum
Peki sıpam
Onu arada bnde diyorm tosunck diye oda ordan diyor galibaYalnız o tosun uymamış biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?