Yani ben aşkım, hayatım, bi tanem falan sevmem zaten. Genelde de adam derim direktAma sempatik geliyor bana da, insan sevince zaten böyle bebek gibi sevesi geliyor koca adamı
Bana ismimle hitap edince gücüme gidiyor benim,ne lakap takarsa taksın ama isim söyleyince sanki kocam değil gibi geliyor bana.Diğer tüm sözleri samimiyetten.Onu arada bnde diyorm tosunck diye oda ordan diyor galiba
Bana da şirin geldi. Abartarak gitmezse tabi.Son bi kaç gündür adamın ağzına yapıştı bu laflar . Sözlüm olacak kişi gün içinde konuşmalarimzda şu şekilde hitap etmeye başladı
Günaydın böceğim
Tamam tavsanim
Olur tosunum
Peki sıpam
Bu sabah da günaydın pandam yazmış. Bnde iyice abarttın bu kelimeleri sinir olmaya basladm dedim.
Ne kadar sevimli bilmion ki demiş bide panda resmini gonderms aynı senın gıbı kara gözlü tatlıga bak diye .
Ey Allahm iyice sinir oldm. Normalde yüz yüze kavgalı bile olsak aşkım bitanem der şimdi mesajlaşırken bunları kullanmaya başladı.
Dalga geçiyor gibi. Bn mi boşa kızıyorum kızlar. Yoksa sizinde eşleriniz sevgilileriniz böyle hitap ediyor mu ?
Onlara bişi demiyordm da bugun pandam diyince kızdım artkböceğim tavşanım vs deyince 'bana hayvan dediii :/' falan diye düşünüyosunuz sanırım.
Ya bişi demiyordm ama bugün pandam diyince sinir oldum bide son bi kaç gündür sık kullanmaya başladı kızınca angry bird diyo . Adam hayvanlara benzetiyor sanki beni sinirlerimi bozdu azıcıkKusura bakma da uyuz musun nesinAdam ne güzel seviyor işte sempatik bence.
Ben dağ gibi adama hayatım canımlar ek olarak minik tırtılım,aşk böceğim,koca bebeğim falan diyorumÇok da hoşuna gidiyor sempatik buluyor hihihi Buna mı sinir oldun gerçekten..
Bnde kullanmaya başlarsam birbirimize demediğimiz hayvan ismi kalmicakGunaydin pandam iyiymis.
Gunaydin okuzum diye karsilik verebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?