Bu nasıl sevme şekli?

Ayyy kahkalarla güldüm valla:KK70::KK70::KK70: sinirlerim boşaldı ,o kadar ... tosun nedir panda nedir yaa :KK70:

Valla eşim bana fasülyem der aradigimda efendim patron der aşkim hayatim der gülüm der ve bazen danam o an aklına ne gelirse bende karşılık ben ruhum sende öküzüm derim sende o tür karşılık ver bu aralar yorgunluk ve bebek olunca birde havalardan mıdır nedir iş yapasim gelmiyo pasaklim der takılma sen sınır oldukça daha çok söylemeye başlıyorlar :))

Kimi oyle desin ister kimide sizin gibi istemez. .
Bunda sorun yok bence desin yada demesin bu hayatta dert edilcek konu mu bu yani..
benim sevgilim neler der ama hadi soyle dersin baskasinin yaninda maco kesilir yani sadece size karsi oyleyse korkma herkese karsi boyleyse bence dert etmelisin

Yani sürekli olunca insanın sinirlerini bozar haklısın. Bana eşim gıcık verir bazen arada sırada yapar böyle şeyler güler geçeriz ama bu abarto olmuş biraz.

Bence takmana gerek yok cocuk hosluk yapiyorum zannedip yapmis guzelce konus eger istemiyorsan bana boyle hitap etme hoslanmiyorum diye tabi bnce bi skincasi olumuydu olmazdi sanirim sevimli hayvan cesidleri sonucta bi essek gozlum vs dememis tavsanim guzel bi soz bnce

Son bi kaç gündür adamın ağzına yapıştı bu laflar . Sözlüm olacak kişi gün içinde konuşmalarimzda şu şekilde hitap etmeye başladı

Günaydın böceğim
Tamam tavsanim
Olur tosunum
Peki sıpam

Bu sabah da günaydın pandam yazmış. Bnde iyice abarttın bu kelimeleri sinir olmaya basladm dedim.
Ne kadar sevimli bilmion ki demiş bide panda resmini gonderms aynı senın gıbı kara gözlü tatlıga bak diye .
Ey Allahm iyice sinir oldm. Normalde yüz yüze kavgalı bile olsak aşkım bitanem der şimdi mesajlaşırken bunları kullanmaya başladı.
Dalga geçiyor gibi. Bn mi boşa kızıyorum kızlar. Yoksa sizinde eşleriniz sevgilileriniz böyle hitap ediyor mu ?

keske birtanesini secip onda kalsaymis bari goze batmazmis..
belki deneme yapiyordur illaki iclerinde cok sevdigi surekli kullanacagi birsey vardir, birakin denesin...
siz herhalde daha cok tosun ve panda kismina takildiniz ne yani sisman mi demek istiyor bana seklinde..

Ohooo onlarda nesi :D

Bizimki buaralar bana lavuuugk diyoo.
Tabikide ciddi anlamda demiyor ama iş ortamında dolanmış diline şu son 1 haftadır.
Ciddiye bile almıyorum.
Seninki biraz aşk böcüğü olmuş, ama samimi şeyler emin ol.
İleride demezse eksikliğini hissedersin o sıpam pandam kelimelerinin bile.

Konu sahibi senin erkek arkadasindan ilhan alip sevgileme pandamm diye mesaj attim. Bulustugumuzda dondurmani alirim dedi:KK12:Erkek milleti iste.:KK47:Sen de sevgiline anlamamazliktan gel;-)

Konu sahibi senin erkek arkadasindan ilhan alip sevgileme pandamm diye mesaj attim. Bulustugumuzda dondurmani alirim dedi:KK12:Erkek milleti iste.:KK47:Sen de sevgiline anlamamazliktan gel;-)
Hahahha emin ol o panda yi ilk ben demiş olsaydım bana da aynı cvp gelirdi biz kullanınca adamların tuhafıma gidiyor :p

Ohooo onlarda nesi :KK70:

Bizimki buaralar bana lavuuugk diyoo.
Tabikide ciddi anlamda demiyor ama iş ortamında dolanmış diline şu son 1 haftadır.
Ciddiye bile almıyorum.
Seninki biraz aşk böcüğü olmuş, ama samimi şeyler emin ol.
İleride demezse eksikliğini hissedersin o sıpam pandam kelimelerinin bile.
Aynen cnm ilerde diyormuşm
Sen önceden beni pandam diye severdin şimdi demez oldun sevmiyorsun artk beni diye triplere giriyormuşum :-)

Back
X